יאללה, יאללה לצאת מהארון

יאללה, יאללה לצאת מהארון

מטבח. /tapuzforum/images/emo3.gif מי פה מקרצף את הקירות והתקרה? מי מנקה רק חמץ? מי סוגר את הבית לכל הפסח? יאללה, תתוודו /tapuzforum/images/emo13.gif

לי יש פטור../images/Emo9.gif

אבל אני הולכת לעזור לחמתי בבישולים לליל הסדר

רואים אור בקצה המנהרה..

הרי בליל בדיקת חמץ הבית יהיה נקי מחמץ וסודר ומוכן לקראת חג הפסח.. עד אז ..

שרונס21

New member
תתפלא,

אתה יודע כמה אבק וקורי עכביש יש מעל הנברשת? תעלה,תבדוק וקח איתך סמרטוט בדרך...

לא.

יש כאלה שמנקים רק במקומות שעלול להיות חמץ כזית והם מקומות נגישים. כלומר חמץ שקבור מתחת למשהו דזה לא נגיש- לא מנקים.

מיקי*

New member
כמה שפחות, אבל מנצלים את הזמן לעשות סדר

כי זה חובה כי כמה פעמים מוצאים חמץ בין כל הדברים. אבל חוץ מזה לא משתגעים בכלל (למרות שאשתי אומרת שזו הזדמנות לעשות ולנקות, אבל אני אומר קודם שנגמור את החובה ואח"כ אם יהיה זמן וכוח נמשיך לנקות אבק וכד').

נקיון אביב- מוצאים את כל מה שהלך לאיבוד

יש לי רשימות מפה ועד להודעה חדשה הבעיה היא שהם נשארות בגדר רשימות, אני לא ממש מגיעה לזה עם הילדים והכל, והאיש צריך גם לעבוד קצת מחוץ לבית- אז נראה מה ישאר על הדף, מה שכן אני מרגישה אשמה כשאני מחוץ לבית

פנינית13

New member
אני בהפסקת קפה

הרבה זמן לא יצא לי לבקר כאן אנחנו מנקים הכל קירות ניברשות וילונות אין מקום שלא עבר ניקוי יסודי עכשיו שמתי במכונת כביסה את כל הצעצועים של התינוקת שלי שנכנסים למכונה ומה שלא קירצפתי באמבטיה גם את העגלה שיעבוד אבל כייף אמיתי שהכל מבריק ונוצץ עד ערב חג

מנקים הכל...

אבל השנה בעיקר בעלי..אני קצת עוזרת לו...אני באמצע תשיעי וממש אין לי כוחות.. אבל אפשר לומר שסיימנו..ב"ה..

למעלה