יאללה יאללה מתי ההופעה הבאה?!
Y yaelcohen445 New member 30/8/06 #5 יוזמה חדשה. לא לחכות שפאנקנשטיין יקבעו הופעות ואנחנו נלך. אנחנו נקבע את הופעה. מי איתי?
P PsYcHo SeXy New member 30/8/06 #7 חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ומה פשוט נצווה עליהם לבוא ולנגן? LOL
P PsYcHo SeXy New member 30/8/06 #9 טוב אז ככה, אני רוצה הופעה ב20.10 זה יוצא יום שישי, וגם היומולדת שלי, אז זה ממש מתאים טוב...? חחחחחחח
טוב אז ככה, אני רוצה הופעה ב20.10 זה יוצא יום שישי, וגם היומולדת שלי, אז זה ממש מתאים טוב...? חחחחחחח
§ §ol the kingo New member 30/8/06 #10 יש שמועה שאומרת ש.. יש אח"כ גם מסיבת פאנק ! וכולכם נשארים הפעם! חוצמזה איך הגעת לזה של וואלה?
נ נג היפה New member 31/8/06 #12 אממ ערב ראש השנה סתם התסכלתי לי ביומן וקלטתי שההופעה יוצאת על ערב ראש השנה... לי אישית לא מפריע.. אבל לא נראה לכם מוזר?
אממ ערב ראש השנה סתם התסכלתי לי ביומן וקלטתי שההופעה יוצאת על ערב ראש השנה... לי אישית לא מפריע.. אבל לא נראה לכם מוזר?
E Elinor BC New member 31/8/06 #14 כן, מעט... כי ערב ראש השנה זה לא תמיד זה ערב שכל אחד עם המשפחה ואוכל ראש של דג ורימון וכל השיט הזה? קצת מוזר..
כן, מעט... כי ערב ראש השנה זה לא תמיד זה ערב שכל אחד עם המשפחה ואוכל ראש של דג ורימון וכל השיט הזה? קצת מוזר..
B bluemoon5 New member 31/8/06 #16 ההופעה בזאפה מתוכננת ל24:00!! אחריי הארוחה ואחריי הקינוחיים והשירותיים והמיינגלינג עם הדודים... חוגגים שנה חדשה לפנים!!
ההופעה בזאפה מתוכננת ל24:00!! אחריי הארוחה ואחריי הקינוחיים והשירותיים והמיינגלינג עם הדודים... חוגגים שנה חדשה לפנים!!
P PsYcHo SeXy New member 31/8/06 #17 איך אני פאקינג אמורה להגיע לתל אביב מהוד השרון המסריחה ב12?! איף איתכם...
E Elinor BC New member 1/9/06 #18 תכלס ! אבל אם אמרת הוד השרון מעניין. יש לי פול חברים בהוד השרון את יכולה להגיע איתם באיזה כיתה וביצפר את לומדת?
תכלס ! אבל אם אמרת הוד השרון מעניין. יש לי פול חברים בהוד השרון את יכולה להגיע איתם באיזה כיתה וביצפר את לומדת?
P PsYcHo SeXy New member 1/9/06 #19 אני עכשיו עולה לי"א, תיכון מוסינזון אבל תגידי ל את השמות יש מצב שאני מכירה...