יאללה יאללה. שרשור מזל טוב לקרן שלי

LadySpeedStick

New member
יאללה יאללה. שרשור מזל טוב לקרן שלי

מלא מלא מזל טוב!!
יא שווה אחת את בת 16 וזה.... אז שיהיה לך ת'יום הכי שוווווווה בעולם, והוא יהיה אני מבטיחה!! ואני צריכה לסיים כי את עוד שניה יוצאת לי מהחדר
נופר טוב בי

Absolut May

New member
Mi Vida!!! ../images/Emo99.gif

Happy BirthDay My Lova!!!!!! I Love u more than ANYTHING in this crappy World! We r gonna do such a pure Fun Tonight!!!! With Love, Mayush Harush

‡NoK

New member
מזל טוב!../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

עדידית

New member
../images/Emo24.gifקרן אור גבאי מור שלי...

אני אוהבת אותך - כמובן. שיהיו לך הרבה אוהבים כאלה בחיים אפילו יותר נחמדים ממני מזל טוב

American Beauty

New member
../images/Emo23.gif awwwww

יאאאאאא נשמות שלי!!!!! תודה... נו איזה כיף היה אתמול בבולדוג?!?! חחח יו אנחנו חייבים לחזור לשם כל שנה עכשיו- זה פשוט יהיה הדבר הנכון לעשות

Absolut May

New member
כן היה בהחלט מהנה +

אני חייבת לחזור לשם, פשוט כולם רוצים אני אחזור לשיר שם בגלל קולי היפהפה!! אני חייבת את זה לאורחים..

LadySpeedStick

New member
ראסמי. חבל שלא כולם נשארו לסוף

רק אנחנו נורא התנחלנו טוב שעוד שניה לא בעטו בנו החוצה... מאי, אני אומרת לקחת את זה ברצינות אחת הטובות... ואיך הצחקת אותי עם "השיר הזה מוקדש לנטע שמתה..." היה אחד הטובים!!! ואין עלי ועל רעות אה-אה-אה... ואלי ואביה עם המבטא...

Absolut May

New member
תרגיעי את עצמך

הבאתי אותה בקול בשיר של שינייד הו'קונור!! כן כן תודה תודה וצחוקים היה עם הקולות ליווי של אלי כמעט בכל השירים!! וחוצמזה, לא היינו יכולים ללכת - רק אחרי קווין!! ביקשתי את השיר הזה מהראשונים והיה האחרון - בת זונה הדי ג'יית

LadySpeedStick

New member
חלילה,

לשנייה לא זלזלתי בשינייד או קווין שלך. היית מושלמת כמובן

American Beauty

New member
lol

דיי נו אף אחד לא הזכיר את השיר ששרו הכי יפה... כן, נו Don't Speak! חחח עם ההגדשה המיוחדת לנטע'לה

למעלה