יאללה כולם.. בואו נרכל על יערה!!

kooter girl

New member
יאללה כולם.. בואו נרכל על יערה!!

בלה בלה בלה, אתה יודע שיערה בלה בלה בלה???

LordNor

New member
נראה שלא הבנת את דברי מנהלות הפורום

הן ימחקו הודעות מסוג כזה....הפורום הזה לא נועד לדברים האלה... אם את רוצה לרכל על מישהי תלכי לפורום רכילות...

היא כתבה סאטירה

והוא לא הבין

LordNor

New member
אני לא הבנתי?! מי שלא הבין זה אתה..

ותפסיק לתת הערות להודעות שלי.... אפשר לומר שאתה משועמם כאן...

ולמה כתבתי כך

1. כי טענת שאפשר להיכנס לפורום בשמות של משתמשים קיימים. 2. ובנוסף טענת שקיבלתי הודעה "מזוייפת", כי מה שנאמר בהודעה - לטענתך -לא היה נכון. 3. זאת למרות שמי שביצע את העבירות בפורום - הודה שהנהלת הפורומים פנתה אליו. 4. נראה לי שמי שצריך להירגע זה אתה.

LordNor

New member
למה אתה חושב שאני פורץ מחשבים???

ראית אותי אי פעם פורץ למישהו???? ותפסיק להמציא דברים שאתה לא יודע.... כנראה שלא הבנת אותי נכון.... התכוונתי שאם חוסמים את הכינוי שלך בפורום תוכל להיכנס באותו כינוי בדרך עוקפת... ולא אמרתי שאפשר להיכנס בשמות של משתמשים קיימים... ואמרתי שההודעת שפירסמת הייתה מזוייפת לדעתי.. זה הכל.. לא צריך להתרגז על זה... אז תחשוב קצת לפני מה שאתה אומר....

ואתה חושב לפני שאתה כותב בפורום?

1. איך בדיוק נכנסים באותו כינוי בדרך עוקפת? רק פורץ מחשבים יודע את התשובה. 2. לא כתבת שההודעה היתה מזוייפת לדעתך. כתבת שזה זיוף אחד גדול ועוד כמה מילים מיותרות. 3. גם כתבת שאני "משועמם", לא? 4. עדיין יש לך דרך לצאת מזה, והדרך היא להפסיק להגיב על כל דבר שזז בפורום. אחרים ניסו את זה עכשיו בפורום והסתבכו מפה ועד להודעה חדשה. לא איכפת לי אם אתה מנסה ללכת בעקבותיהם, כי אתה אדון לעצמך, ובפורום אני כמעט בטוח שאף אחד לא יגיד לך מה לעשות.

יורי X

New member
LordNor תעשה חיפוש כללי על

הערך אוקספורד בתפוז וגם בפורומים אחרים ותמצא שהמטרה / השיטה שלו זהה. האיש מתביית על נושא / נקודה ומתחיל לחמם ולהתסיס וכאשר יש להבה הגיע לסיפוקו. לפעמים נחרך לאמור מקבל ריקושט ואז מפעיל לחץ ואיומים על מנהלי קהילות למחוק הודעות. ידוע בהרבה קהילות. בינתיים מעטים הצליחו להתמודד איתו בהצלחה ואחד מהם שראוי לציון הוא אלישי מפורום אורט.

drusus

New member
אני ממשיך ../images/Emo18.gif

כי מצאתי מישהו חדש להצטרף אלי.. אוקספרוד ממלא את כללי הפורומים וזה מתסיס אותי, כי הוא לא מציף כמו שאני הצפתי את הפורומים בוואלה.. בקובץ יש תגובה של מנהלת הפורום אחרי שזרקו אותי מוואלה בהזהרה של הנהלת הפורומים.. גם בתפוז הנהלת הפורומים הזהירה אותי אבל אני מחפש אקשן כי אין לי מה לעשות ואלישי עומד למשפט, זה כתב מישהו אחר בפורום אורט וגם סיפרו לי באיי מייל...

יורי X

New member
פעם אוקספורד פעם DRUSUS

צחוק לאינטלגנציה. מה לעשות, עם העובדות אין להתווכח. אגב, בתפוז - חוק ומשפט אינך נסבל בלשון המעטה ומי רודף אותך שם? איך כתבתי מדרגה אחר מדרגה ואחר"כ אולי קומה אחר קומה. נתתי לך לפני מספר ימים עיצה חינם אבל, כפי הנראה, בעייתך חזקה ממך.

LordNor

New member
אמרתי שאני בכלל רוצה להתמודד איתו?

לא חושב שאמרתי דבר כזה... ואני לא טיפוס שקורא תיגר על אחרים.... הבנאדם הזה בעצמו קורא תיגר עליי,מצידי זה לא מזיז לי... אוקספורד אם אתה חושב שאני האקר, נגיד שאני האקר אז מה????

שוב טעה

הוא כתב שאפשר לעקוף כינויים קיימים, ובכך יש אפשרות שגרם נזק לפורום נוער לקוי שמיעה בתפוז. כעת הוא סובב במעגלים
הצעתי שלא יגיב לכל דבר שזז בפורום והוא ממשיך. בעיה שלו

LordNor

New member
באמת???!!! הצחקת אותי....

תגיד אמרו לך אי פעם שאתה מדבר יותר מדיי????? אני לא שם בכלל על מה שאתה אומר.... מבחנתי מה שאמרת מיותר לגמרי...

למעלה