יאללה כנסו כנסו...

יאללה כנסו כנסו...

טוב,מישהו יודע אם שווה לעשות מועדפת במלון באילת כמלצר\ית ? כל סוגי המלצרות נחשבים למועדפת(חדר אוכל\לובי\ שקר כלשהו...) ? וכמה באמת עולים המגורים שם...? כל פרט יעזור, תודה תודה..

אה ו..

מישהו קלט את הנתונים המדאיגים של הסקר בפורום הזה?! אני עוד חודש רק משתחררת וכבר חיל ורעדה אוחזים בי....

jhhopkd1

New member
זה לא ממש אובייקטיבי אבל..

בתור מלצר/ית (אגב, את/ה לא יודעת מה הזהות שלך או משהו??) קורעים את התחת בעבודה שמה ועובדים בתנאי עבדות ומשמרות ארוכות ומתישות. עם הזמן זה נהיה טיפה יותר נעים . לי באופן כללי זה נראה ממש נחמד לעבוד באילת ואני עוד שבועיים מתחיל לעבוד שם.אבל לא בתור מלצר. אבל סתם ככה , ידידה שלי שעובדת שמה כמלצרית כבר חודשיים ממש מרוצה.זה עניין של אופי ... שחרור נעים.

jhhopkd1

New member
איזה חלק לא הבנת

במשפט "אבל לא בתור מלצר". אני ביום שלישי מסיים קורס מצילים. ואעבוד באילת בתור מציל.

DoubleD

New member
מועדפת במלון

כל עבודה במלון היא מועדפת. באילת הרשתות הגדולות מספקות לך מגורים (בתי בושת למניהן ודירות בסוף העולם שמאלה) העלות היא בערך 600 ש"ח לחודש שמנוכה לך מהמשכורת. הם גם מספקים לך 3 ארוחות ביום בחד"א וזה בעלות מאוד זולה (איזה שקל ליום או משו, יש כאלה שספקים ארוחה רביעית והיא ב2 לפנות בוקר בערך לאחרי אירועים או משמרות מאוחרות) העבודה היא פיזית מאוד ובערך כמו בכל דבר בחיים- את עלולה ליפול על אנשים חארות שימררו לך את העבודה מצד שני הסביבה יכולה להיות מאוד מקצועית וחביבה ובתנאים טובים. העבודה היא קשה ומתישה ורוב הזמן את מרגישה שוב בצבא ומהרהרת על מה יצא לך מזה :) לוקח זמן להרכיב משכורת יפה אבל ברוב הרשתות הגדולות יש מענק התמדה לשנה בשווי 15,000 ש"ח ואחרי 4 חודש של פז"מ את מרוויחה תנאים טובים יותר ושעות מכובדות יותר.. על כל מקרה - לפני שאת חותמת על מסמכים תקראי הכל. גם את הכתוביות הקטנות. בהצלחה.

למעלה