יאללה לקום

Spiritfall

New member
יאללה לקום ../images/Emo124.gif

נו באמת, צריך בכוח להרים פה את הפורום? אז כדי קצת להעביר את הזמן מהחופש החסר פואנטה הזה, שכל אחד יכתוב פה את הדיסקים של דרים שיש לו, ואיזה הוא היה אוהב

GOD HATE US ALL

New member
יש לי...

when dream and day united images and words awake train of thought ובתכנון scenes from a mamory חח אני רוצה להדגיש שהסולן בדיסק הראשון ממש ממש אבל ממש מרגיז אותי

Spiritfall

New member
טוב נו,

במילא אף אחד לא עונה אז אני אענה ואראה חסרת חיים לגמרי
Imagesand and Words Live at marquee Awake (צרוב לצערי) Scenes From A Memory Train of Thought לא יודעת את מי מהם אני הכי אוהבת, אבל התמכרתי ממש ל- Train ולעזאזל, הוא לא אצלי כרגע.

slallum

New member
יש לי רק 2..../images/Emo4.gif

Awake וה-DVD של Scence From a Memory
איזה מישהי קונה לי ליומולדת דיסק שלהם.. אני מקווה שזה יהיה Images and Words

Spiritfall

New member
וואלה?

קנו לי Images and Words ליום הולדת. בכל מקרה, איפה אני יכולה להשיג את ה- DVD של סינס? אה, ויש אותו באינטרנט?

slallum

New member
אבא שלי קנה לי מארה"ב..../images/Emo8.gif

אבל אני ראיתי גם את ה-DVD בארץ.. ב-Tower Records בעזריאלי

לי יש

את Images And Words awake falling into infinity scenes from a memory six degress of inner turbelence לא זוכר איך כותבים ת'אלבום.. וTrain Of Thought

DreamINGG

New member
טוב,

יש לי את כל הדיסקוגרפיה, והממ.. הכי אוהב את סינס ואימג'ס.

Just Ayelet

New member
בעיקרון,

יש לי רק אחד מקורי... הכל אני צורבת. המקורי שיש לי זה Images and Words... אבל בצרובים יש לי את: Scenes From a Memory Six Degrees of Inner Turbulence Train Of Thought Falling into Infinity Awake When Dream and Day Unite Change of Seasons אין לי הרבה דיסקים מקוריים.. ואלה שיש לי קיבלתי במתנה. אני חושבת שזה די בזבוז כסף להוציא כסף על דיסקים, כשאפשר לצרוב. :)

למעלה