יאללה, מומלצי השבוע

hodayoyo

New member
יאללה, מומלצי השבוע ../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

ביקשתי רשות ושיר מפורום גלעד שגב הרשתה לי לגנוב לה את הפינה שלה לפורום זה
אז אנשים, גם אם אתם רק קוראים פה (את המעט שיש לקרוא) או סתם מבקרים או לא יודעת מה עושים פה- תענו!!! וביקשתי רשות לגנוב עוד כמה פינות... אולי נציל קצת ת'פורום... איכשהו
שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע -לא- של דניאל-
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
מסר לאומה-

y a ® d e n

New member
MOI../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של דניאל- מיתר קרוע
שמעתי אותו מלא השבוע.. שיר מדהים
שיר השבוע -לא- של דניאל- יש בי עוד כוח- הפרויקט של עידן רייכל
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש- סתם תמונה? האמת אני אשים תמונה של העין שלי כי היא יצאה נחמדה למדי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- פורים עשה לי את השבוע
משהו שהרס לכם את השבוע- מממ שהיה לי רעיון ענק לתחפושת כמעט הכל היה מוכן ובסוף התפקשש לי לגמרי
אבל לא נורא.. בסוף לקחתי תחפושת אחרת והיה לי נחמד איתה
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- מחר לשיעור ספורט. יהיה מצחיק
אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- לך הודיה! חחח גם בגלל הרעיון שהוא נחמד ביותר
וגם כי החלטת להגיב בקשה לניהול וזה מאוד נחמד מצידך גם כן
מסר לאומה- לשון זה רעעע

y a ® d e n

New member
לא נותנים לעלות תמונה לפורום../images/Emo4.gif

אההה בטח בגלל שאין מנהל בינתיים
נו מילא זה עוד ישתנה

hodayoyo

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- אמממ אני לא מאמין
שיר השבוע -לא- של דניאל- יש המון... אפרת גוש, מטרופולין, סינרגיה, גלעד שגב, נימרוד שיקלר ועוד ועוד... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אם אי אפשר להעלות תמונה- נחכה עם זה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ אמממ שום דבר משהו שהרס לכם את השבוע- שהלכתי ביום רביעי לבצפר (כי בראשון-שני-שלישי וכמובן- חמישי לא הלכתי) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום רביעי יש הופעה של נימרוד שיקלר בבארבי כפ"ס ואני לא יכולה ללכת
ובמקביל יש גם הופעה של גבסו בת"א שהייתי אמורה ללכת אליה ובסוף החלטתי שאני לא הולכת (כי אין לי קריזה לגבסו) אז בכלליות- אני דיי מחכה שהשבוע יגמר אתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
לירדנוש החמודע
כי היא חמודע והמליצה עלי
לאליאור כי הוא עוד לא נטש ת'פורום
לכל מי שיבוא לפורום!!! (תראו עד כמה אני נואשת להציל ת'פורום ואני בכלל לא מנהלת פה) מסר לאומה- אמממ אמממ אני כמו שירים של מוניקה סקס- אין לי מסר!

S h A b i T

New member
לא הייתי פה שבוע וכבר אין מנהל?

חהחה. טוב אז ככה שיר השבוע של דניאל- אממ רבותה דרכים שיר השבוע -לא- של דניאל- מקום אחר - היודים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> תמונה של בוטן-זאוס. חהחה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של היהודים ביום שישי וכל מה שהתלווה לה :) משהו שהרס לכם את השבוע- אתה! את החיים הרסת לי, לא רק את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- יום שישי!! אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו. לא חושבת שאני מכירה מישהו מהפורום הזה בהתחשב בעובדה שאדון נעמן סער עזב. וגם לא הבנתי מה אני אמורה לתת. מסר לאומה- לילה טוב

hodayoyo

New member
אהה גם חברה שלי היתה בהופעה ../images/Emo60.gif

של היהודים... והייתי הולכת רק בשביל החימום של אינפקציה! היא אמרה שהם סתם צורחים
אינפקציה שליטה!

שלי...

שיר השבוע של דניאל- ספרי לי. שיר השבוע -לא- של דניאל- מיליארד טועים/ אביב גפן. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם- אביב עם השרשרת שהוא זרק לי בהופעה :] עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הצלצול 2. תגידו שאני פחדנית אבל חצי מהסרט הייתי מתחת לכיסא. משהו שהרס לכם את השבוע- שנגמר החופש. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיחזירו מבחנים במתמטיקה. מתה לדעת אם קיבלתי יותר מ70 שזה יהיה משהו חד פעמי. מסר לאומה- שבוע טוב

אניאניאני

שיר השבוע של דניאל- אחרת. שיר השבוע -לא- של דניאל- מטרופולין / היא לא אומרת כלום. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> אמממ אין. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אמממ ספר- "התפסן בשדה השיפון" דיסק- hot fuss/ killers משהו שהרס לכם את השבוע- ום חמישי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיגמר אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..הודיה ... היא מותק :) מסר לאומה- ב28.4 יש לי מומולדת :) יומטוף

hodayoyo

New member
יאאאא עוד פרח ../images/Emo6.gif ../images/Emo60.gif

בפורומים אחרים לא נותנים לי פרחים... אני אוהבת את הפורום הזה, אפילו שהוא מיובש!
תודע ושניצל, למרות שזה אחלה שם
מה שמך בישראל, רק שאני אזכור??

למעלה