יאללה מי בא ביום שישי??-שרשרו

YulaShpil

New member
ביטול מפגש, והצעה לדיון על הבא

כידוע, לא היתה היענות למפגש היום. וכידוע יש הופעה בערב שישי הזה (2/12, זאפה ת"א. לפרטים: בלוח האירועים), אשר לפחות כמה אנשים כאן כבר כתבו שיגיעו אליה. אני מציעה שניפגש כולנו יחד פרק זמן מסוים לפני ההופעה, באיזור הכניסה לזאפה, כדי להכיר, וגם כדי להיכנס למקום ושנשב כולנו יחד, פחות או יותר. (למי שלא מכיר את המקום - ישיבה על הבר, או ישיבה סביב שולחנות של 4. פחות או יותר כל הקודם זוכה מבחינת מקומות ישיבה, לכן חשוב שניכנס יחד, כדי שנוכל לשבת יחד). ההצעה שלי שניפגש כשעה לפני ההופעה (שפתיחת הדלתות היא ב-21:30), כלומר להיפגש בסביבות 20:30, וכך יהיה מספיק זמן לכולם להספיק להגיע (גם הרחוקים מהמרכז שבינינו), וגם יהיה מספיק זמן קצת להכיר ולפטפט. העניין פתוח לדיון, והצעות נוספות יש לשרשר כאן.

YulaShpil

New member
אני ../images/Emo13.gif

ולהפתעתי גם זוגי הסכים להצטרף

alti26

New member
היי לכולם

חזרתי מאילת בכייף היה פגז מצפה לראותכם בשישי דודי אלטמן ,חבל ומבין שלא היה מפגש

glitter8

New member
לבוא??../images/Emo4.gif

אני רואה שבקושי באים ויש לי בליינדייט מחר... אז נראה לי שאני אשאיר אתכם להנות מההופעה ולמסור לדיויד את אהבתי.. ונתראה במפגש פורום או בהופעה אחרת של האיש.. או אם ילך טוב בדייט אז ניפגש כולם בחתונה שלי...חחחח נשיקות ענבל

YulaShpil

New member
ההצעה להיפגש בעינה עומדת, חבר'ה

קדימה להגיב ולשרשר. באין הצעות אחרות שאקבל, נפגשים בכניסה למועדון הזאפה ב-20:30 לערך. מצפה לפגוש שם כמה שיותר חברי פורום, לערב מוסיקלי במיוחד

alti26

New member
תגובה

יש לי הרגשה שהשנה היום הולדת שלי הולך להיות עצוב דודי

למעלה