יאללה מכות!!! יאללה מכות!!!
ל ליטן א New member 7/11/02 #2 אההה.. לא שווה.. ../images/Emo13.gif העליתי פה לפורום הודעה שבה היו מכות בשלישיה.. 2 מקבוצה אחת, אחד מקבוצה שניה.. שלושתם הורחקו.. יכול להיות אפילו שהעליתי את זה לתמונות הפורום (גלריה). אם לא, אני אעלה את זה היום, כשאני אהיה בבית.
אההה.. לא שווה.. ../images/Emo13.gif העליתי פה לפורום הודעה שבה היו מכות בשלישיה.. 2 מקבוצה אחת, אחד מקבוצה שניה.. שלושתם הורחקו.. יכול להיות אפילו שהעליתי את זה לתמונות הפורום (גלריה). אם לא, אני אעלה את זה היום, כשאני אהיה בבית.
J JRM New member 7/11/02 #3 פעם שיחקתי עם OFI ובמשחק בודד...הורחקו לי 4 שחקנים... 1 דחף שחקן אחר, ו3 אחרים נגחו בשופט...יעני נתנו לו ראסיה... אגב מה זה אייבולד? יעני סתם נעץ מבט? או דחף אצבע לעין?
פעם שיחקתי עם OFI ובמשחק בודד...הורחקו לי 4 שחקנים... 1 דחף שחקן אחר, ו3 אחרים נגחו בשופט...יעני נתנו לו ראסיה... אגב מה זה אייבולד? יעני סתם נעץ מבט? או דחף אצבע לעין?
K KaZaM New member 8/11/02 #4 גם אצלי לפני איזה כמה שנים ריגוברט סונג עבר לקונג-פו והביא לשחקן אחד נגיחה(בגלל שהוא עשה אליו פאול של צהוב) ובא לשם עוד מישהו וחטף מסונג בעיטה והרחיקו לי אותו ל-8 משחקים
גם אצלי לפני איזה כמה שנים ריגוברט סונג עבר לקונג-פו והביא לשחקן אחד נגיחה(בגלל שהוא עשה אליו פאול של צהוב) ובא לשם עוד מישהו וחטף מסונג בעיטה והרחיקו לי אותו ל-8 משחקים