יאללה מכשפה כתומה -תוסיפי איזה קפה

shiri 80

New member
יאללה מכשפה כתומה -תוסיפי איזה קפה

תהפכי את שרשור הבוקרטוב (בדאבל מינינג) לאיכותי יותר . שתהיה שבת נפלאה ... ומצידי עכשיו יכול לרדת כמה שיותר גשם ....שיעשה טובה ויוריד בסוף שבוע הזה גם בשביל הסופש הבא ..

Tami661

New member
קפה וגם איכות:../images/Emo77.gifמזל-טוב BEE שלנו

אז חגגנו לך קצת אתמול ע"פ מיטב המסורת והדליקו את האורות לכבודך
וה
בירך אותך קבל עם ואופניים ושכבות הגליצרול של החטא המתוק עוד בתהליך התהוות לטריגלצריד
ואת חילקת לנו שקיות יומולדת
ואנחנו איחלנו, אמרנו, הראנו
אבל (איך תמיד חייב להגיע ה"אבל" החשוב הזה?
) יש לך היום יומולדת
וגם מכאן, לך, טל-beeyourself, יקירהמקסימהחינניתמתוקהנפלאההההההההה
עד 120 באושר, בבבריאות, בהגשמה, בהתגשמות, בכושר, בחיוך שמרוח ותמיד עם סיבה, באהבה! בים של אהבה

ennicka

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo24.gif

מזל טוב טל!!!!! מצטערת שלא יכולתי לבוא אתמול. אבל אני עוד בונה על מפגשים באינשייפ רחובות כדי לכפר
בינתיים אאחל לך פשוט שיהיה לך טוב. הגשמה במה שאת עושה או רוצה שיתגשם והשילוב בין כל מה שאת רוצה לעשות - ספורט עבודה חברים... בקיצור מאחלת לך חיים מלאים, מאושרים ומלאי אהבה

shiri 80

New member
../images/Emo65.gif מזל טובבבבבבבבבב

אחרי ההיעדרות שלי אתמול את חייבת לבוא לשידור חוזר של מומולדת .... המון המון מזל טוב

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך אושר ועושר
בריאות והמון כושר.
שכל מה שתרצי ותחלמי התגשם.

talis2

New member
Bee יקירתי!../images/Emo151.gif

המון המון מזל טוב ליום הולדתך! מאחלת לך אושר עושר ובריאות שיתגשמו כול משאלות ליבך ושתמיד תמיד יצא לי לדווש לידך! אוהבת

beeyourself

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איך אפשר לתאר אושר כזה? איך אפשר לתאר את ההתרגשות שאחזה בי אתמול כל הערב? אני חושבת שאפשר היה פשוט לראות את זה עלי לא?
אז תודה רבה לכל המאחלים והמאחלות
ותודה מיוחדת לתמי, על ההשקעה ועל שדאגה למתיקות הזאת שהתלוותה אלי כל הערב
, לטל
, ג'קי
, נתי
ולטלי - אוהבת אותך עד השמיים
, לשירי וחגית המקסימות, ול
, שגרם לי להיות אדומה ולא רק מהמאמץ
- היה שיעור ענק וסופו היה לי מרגש במיוחד! תודה רבה לכולכם!
מה אני מאחלת לעצמי? קיבלתי הרבה איחולים וברכות שאמשיך לעשות הרבה ספינינג וספורט בכלל כמו שאני אוהבת. אבל אני מאחלת לעצמי יותר מכל שאמשיך לדווש לצדכם בממלכה עוד הרבה שנים
- הכי כייף בעולם!

למעלה