יאללה משחקי חברה יאללה

ROTEM30035

New member
יאללה משחקי חברה יאללה

כי שקט לי כאן מידי, והגיע הזמן לשמוע קולות (ולא רק את אלו שאצלי בראש... מממ...) אז, משחק שכזה, שתפו איתי פעולה. אני אפרסם בית מתוך שיר של רונה, אבל אבלבל את כל המילים. בחיי, שום מילה לא תשאר במקום אבל כולן יהיו שם. ואתן, נראה אתכן, מגלות מאיזה שיר לקוחות כל המילים המפוזרות. מי שמרגישה שגם היא יכולה לפרסם כזה מן בית מבולבל, יותר ממוזמנת. הולך? מעולה. מתחילים בעוד 3... 2... 1....

ROTEM30035

New member
והרי לכם בית ראשון

מי מזהה? ---------------------------------------- כשעולה כאב נעים מהחדר ברגע אחד שלא ניקיתי ממראה הכל קיימתי מה שלא? פחות הזיכרון ריק כשהוא... מה של מה? לפרק מעווית, מהבטחה, מהחשק ----------------------------------- אוי , זה אפילו די כיף. תנסו לפתור, תנסו להעלות משלכם. בברכה, ההנהלה ושות'.

רעוּת

New member
מי מפחד מהזריחה ../images/Emo16.gif

הייתי מצרפת את הבית המקורי, אבל אז אני אאחר לאוטובוס ואאחר לשיעור ואז אני אאחר גם לעבודה אחכ (זה לא באמת קשור, אבל, אז מה
) ועל מצפונך
.

ROTEM30035

New member
בית שני, שיר אחר

מי שפותרת אגב, שתצרף את הבית המקורי. והרי, חידה נוספת: ----------------------------------------------------- רציתי להבין את כלי הזמן בלי נשק אהבתי שרק בעולם השנים שעומדות יכריע שאין להדוף בינינו את מתוקף

ROTEM30035

New member
בית שלישי

אני תוהה האם זה קל כמו שזה נראה לי... -------------------------------------------------------- היא בלי ספק עצרה את הכביש חתמה לומר משהו ממני וידעתי שלא לומר זאת לא השיחה האחרונה מה שהפעם היה שלי ונלקח הפעם בצד מה היא? ידעתי, לא ידעתי

רעוּת

New member
הפעם האחרונה ../images/Emo16.gif

זה קל כמו שנראה לך. או שאני סתם גאון. מה שפחות סביר
.

ROTEM30035

New member
בית רביעי

משוגע עומד ולא מזהה מי עומדת מול הדלת, מי? אף פעם לא קורא לזה אפתח את זה מולך אני זה מראה את שומעת? לא בשמך לך

ROTEM30035

New member
בית חמישי

כי ההגיון הינו מותרות בלבד... ----------------------------------- ברחוב שמו "בלי דלת" ראיתי דרך שאין לשכוח, דופקת הבטחה שאת היד שלי את מחזיקה, לשניה הבטחתי חזרה דרכתי לי בעץ עשר עדים על רגל שניות ממנה מתנגשת

ROTEM30035

New member
בית שישי

בשקט היום עובר נגמר הכל אומרים למרות הזמן והסוף כל החושך יגיע ומסתדר אומרים למרות כל שמכביד תורך לשמוע מה יגיע לי לי לי ואין אותך לנשום מה חשק גם לשם

ROTEM30035

New member
בית שביעי

הנה, ניסיתי להקשות. ועכשיו, אני כבר בהחלט עייפה. ת-ו-ר-כ-ם. תודה. ------------------------------------------------- את והוא והוא כבר אותו ההרגל שומע אותי ואותך אבל לא זוכר , את עייפה במטבח, עייפה שמדברים כי מה כבר כולם אומרים לא אומרים כבר תניחי כבר את כולם אפשר לשבור רגל ועוד רגל אולי

למעלה