יאללה- משחק אָסוֹצְיַאצְיָה

יאללה- משחק אָסוֹצְיַאצְיָה ../images/Emo103.gif

אני זורקת מושג וכל אחד מוזמן לספר מה זה מזכיר לו (מושג אחר/חוויה אישית/שיר/ספר/אדם/מקום וכדו'.....} מ-ת-ח-י-ל-י-ם :
פרחים

הפריחה של כל שנה..

בעבר כשהיינו צעירים ויפים היינו נוסעים לחזות במראה המדהים של הפריחה..

אצלי

פרחים מתקשרים ברומנטיקה
אני מאוד אוהבת פרחים ומוכנה לקבל אותם בכול הזדמנות. אני מסוג האנשים שנעצר באמצע הרחוב רק בשביל להביט על פרחים בחנות. בעלי- עוד מתחילת הקשר בינינו היה מביא לי פרחים אפילו סתם כך באמצע היום. כיום אני זוכה לקבל פרחים רק באירועים מיוחדים כמו ביום נישואים וכאלה.. אבל אז הוא שולח לי זר ע-נ-ק-י!!!!!!! שאני מתענגת עליו חודש לפחות..

../images/Emo201.gifהעבר הקרוב, עד שעברנו לגור אצל ההורים

כמעט בלי לפספס, קיבלתי בכל ערב שבת זר פרחים- (לרוב ורדים- שאני הכי אוהבת), וגם בכל לידה הוא היה מביא לי לביה"ח זר ענק ומושקע
ובתחילת החיים שלנו כזוג גם כל ליל-טבילה וכל יום נישואים
.

מיקי*

New member
התכוונתי שאני רוצה ברב

מישהו שאפשר לסמוך עליו, כלומר גם להיסמך (להיתמך) בו.

אם התכוונת לרב צבאי אז...

זה מזכיר לי את להקת הרבנות הצבאית שהיתה מופיעה בגן סאקר, פעם בעידן התמימות, כשהיינו ילדים בכל שנה באיזה יום חגיגי כלשהו אולי יום העצמאות? אולי חול המועד סוכות?- בקנאות רבה היינו הולכים למופע השנתי שהיה מופיע שם בדר"כ זמר אחד "חסידי", להקה אחת "חסידית",זמר אחד מזרחי ו--- להקת הרבנות הצבאית
זה היה עוד בזמן שרבנינו לא היו מוציאים חרמות ופשקווילים על כל מופע או ערב חגיגי, זה היה בעידן שהפרדה בין נשים לגברים, נעשתה מתוך בחירה, ברוח טובה, וזה היה בזמן שגן- סאקר על כינוסיו היה הבילוי הכי מסורתי והכי טבעי בשבילינו- החרדים... אז עוד לא היו משמרות קדש וצניעות בכל קרן רחוב, והיה קדש והיתה צניעות ... אבל לא היו לנו אז סרטים במחשב הביתי וסרט היה רק ל"חופשיים" בקולנוע או בטלויזיה, ואז עוד לא היה אינטרנט וקפה-נט ואינטרנט סלולרי, היינו אחרים.

למעלה