יאללה משחק גיבוש...

4hilla4

New member
יאללה משחק גיבוש...

שם- צבע אהוב- מאכל אהוב- תמונה שלי- דמות אהובה- סדרה אהובה- אני מבקשת מכולם לשים תמונהההה!!! אף אחד כאן לא מכוער [חוץ ממני] אז אתם לא צריכים להתביישש!!

4hilla4

New member
אני../images/Emo3.gif

שם- הילה צבע אהוב- תכלת ובורדו וחום מאכל אהוב- סלט ופירות!!! תמונה שלי--- סדרה אהובה- בוסטון ליגל, csi, סקראבס, מחשבות פליליות יום נעים לכולםםםם

TheSegal

New member
יאללה ../images/Emo13.gif

שם: עדי צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: פנקייק תמונה שלי: תחשבו על פנקייק דמות אהובה: אדמונד דאנטס סדרה אהובה: דוקטור הו

ליאני2

New member
עונה

שם- ליאן צבע אהוב- וורוד / שחור מאכל אהוב- אין לי מושגג.. תמונה שלי- בגני וורסי- פריז.. | בבקשה תתעלמו מהגשר המזעזע שילי טוף? | דמות אהובה- ריד
וגם גרסייה = ) סדרה אהובה- חוץ ממחשבות פלליות יש את.. פראמדיק, מרגש ביתי, CSI,ועוד שכמובן אני לא זוכרת עכשיו = ))

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifנו טוף...../images/Emo9.gif

שם: גלי
צבע אהוב: קולומאשי
(הכל הולך...)
מאכל אהוב: לצהרים זה סלט תפוחי אדמה עם שניצל, לקינוח זה גלידה.
תמונה שלי: אויש אני כ"כ חמודה!!!
דמות אהובה: פיסין מוליטור פאטל (הידוע גם בכינויו "פאי").
סדרה אהובה: היה כבר שרשור על זה לא? הכל כתוב שם...

טוף.

שם-בר ]מוזמנים להמציא לי כינוי מקורי עד כמה שתצליחו,אבל לא ממש אפשרי כי יש לי כל כינוי מקורי שיכול להיות לשם בר. באמת.] צבע אהוב-כתום וירוק. בשילוב. אם אחד אז ירוק
מאכל אהוב-יש כלכך הרבה
אבל אני אגיד תותים. ודובדבנים. אני אוהבת. יעע. תמונה שלי-עדי אמרה תחשבו על פנקייק,אני אומרת תחשבו על תות
דמות אהובה-ורוניקה (מהספר "ורוניקה מחליטה למות") וJD מסקראבס. סדרה אהובה-דוקטור הו,ודקסטר. וסקראבס גם חמוד,אבל דקסטר

adida33

New member
עונה><

שם- עדי צבע אהוב-אדום ושחור
מאכל אהוב-ספגטי בולונזXD תמונה שלי-באמת שאני לא רוצה לעשות לכם רע
דמות אהובה-רידדד
וג'יי ג'יי
סדרה אהובה-מחשבות פליליות, נמלטים, גיבורים, השבט, מעמקים, אי צדק (יש עוד מלא ורוב הסדרות כבר נגמרו
)

yuval 153

New member
עונה

שם:יובל צבע אהוב:שחור מאכל אהוב:פיצה
תמונה:תקבלו מחר אני ממהר דמות אהובה:מורגן סדרה אהובה מחשבות פליליות, נמלטים, גיבורים, סקראבס, איש משפחה, דירת המצוירים. וזה מה שאני זוכר

Leeatthedisco

New member
:) ../images/Emo41.gif

שם- לי. :] צבע אהוב- ורוד DD: מאכל אהוב- הממ.. קורנפלקס, סלט וחמאת בוטנים P: תמונה שלי- באמת חייבים? :( דמות אהובה- ריד כיאלו דה!!!111
סדרה אהובה- מחשבות פליליות, דה! האנטומיה של גריי, עקרות בית נואשות, אמרי'קס נקסט טופ מודל ויש עוד..

למעלה