יאללה, מתחיל שרשור

itaystud

New member
יאללה, מתחיל שרשור

"הקוקטיילים שכל ברמן מתחיל חייב לדעת" (אבל מכיוון שאני כבר איזה 5 שנים לא עובד (בקרוב הקאמבק) אני אשאיר לכם את העבודה) שכל אחד ישרשר את הקוקטיילים שהכי נמזגים שכל ברמן מתחיל חייב לדעת, כמובן כם פירוט המרכיבים ואופי ההכנה.
 
נצל"ש

לפני קוקטיילים, לדעתי (ואני משוחד) - ברמן חייב לדעת למזוג כוס גינס למהדרין. אולי זה לא "סקסי" כמו לנער שייקר מול בחורה, אבל לדעתי זה אל"ף בי"ת. בקישור הסבר שלי מתוך שרשור גינס בפורום אלכוהול.
 

itaystud

New member
../images/Emo45.gifמצויין! יאללה עוד הצעות

לדברים בסיסיים שברמן חדש צריך לדעת...
 

Symbolic

New member
להכין מוחיטו וקפארינייה

הם קוקטיילים מאוד ספציפיים. הם לא קשים, אבל צריך לדעת איך עושים. הם מאוד פופולריים, ומינונים לא נכונים או חוסר מקצועיות יכולים להפוך את המשקה לחרא לא נורמלי.
 

Symbolic

New member
וכמובן למזוג בירה!!

בכלליות, לא רק בירה ספציפית. אני שונא לקבל בירה בלי קצף או שאני רואה את הברמן דוחף את הפייה המג'וייפת של הברז לתוך הכוס שלי.
 

nunimon

New member
א, ב של ברמן.. .מסכים בהחלט.

ובנוסף - להתאים כוס למשקה. לגבי קוקטיילים יש לי טיפ שלדעתי הוא הכי חשוב: בכל בר, יש את הקוקטיילים המיוחדים והמוצלחים שלו. כדאי מאד לברמן לשנן לו בראש שניים שלושה קוקטיילים (לא יותר) שאותם הוא ידע מצוין, כולל שואו של המשקאות, והעירבוב. זה מאד עוזר כי יש כל כך הרבה, ודווקא בשיא הלחץ - שבאה איזה בחורה שרוצה שתפנק אותה, או איזה גבר שרוצה לתת לך להרגיש " גבגבר" ואומר - מה אתה מכין מיוחד בשביל החברה המיוחדת שלי
ואז אתם בלי יותר מדי שאלות ותיסכולים יוצאים עם משפט מפוצץ: " בדיוק חשבתי על קוקטיילי מעולה בשבילך
" אם אתם רוצים להיות ממש סטייליסטים : תשאלו את הבנאדם מה הכיוון - חזק חלש, חמוץ מתוק, ובכל זאת תבחרו אחד מתוך השלוש שאתם מכירים. לא כדאי ולא מומלץ לעשות נסיונות ב LIVE. זה מצליח ולפעמים זה נחמד - הבעיה שאם הוא רוצה עוד אחד, אתם בצרה...
כמובן זה טיפ לברמן המתחיל... ברמן מנוסה כבר זוכר יותר מ3 קוקטיילים, וברמן תותח (כמוני לדוגמא
) כבר קולט את הבחורה עוד לפני שהיא התיישבה מה היא הולכת לשתות...
. שיא המקצועיות, זה - וזה שלב המסטר שאני כרגע בדרך אליו אני מקווה - הוא לזהות מה הלקוח אוהב ושותה , ולהצליח לייצר לו חוויה דרך משקה אחר שהוא לא מכיר, שיהיה לו טעים... ואז קניתם לקוח שמחר יחפש אתכם, ואת הקוקטייל שלכם. מראש אני אומר לכם שזה ממש לא קל. אבל זו השאיפה... בהצלחה לכולכם
 

E l i r a n 8 4

New member
שתף אותי באיך לעשות את זה נכון...

קייפרנייה שאני מכיר כתישת חצי לימון שחתוך לקוביות בתוך כוס Old fasion הוספת 3 כפיות סוכר / או תרכיז מיי סוכר קרח כתוש 2 קסאשה מעטר בלימון מוחיטו שאני מכיר כתישת חצי לימון שחתוך לקוביות בתוך כוס הייבול עלי נענע קרח כתוש על לגובה 3/4 מהכוס 1.5-2 רום סודה מעטר בלימון / נענע הצעות לשיפור?
 

לאפרויג

New member
שיפורים קטנים

לעולם אבל לעולם לא להשתמש בתרכיז לימון בקפירינייה./ מוחיטו או כל קוקטייל כתוש. אם כבר, יש תרכיז סוכר מקצועי שהוא מעט יקר לשימוש בברים אבל הוא מומלץ כתחליף למי סוכר. לקפירנייה ומוחיטו מומלץ להוסיף אבקת סוכר ולא סוכר רגיל, זה משדרג את המשקה פי כמה. ואם כבר ללכת לפי המתכון המקורי, אז להשתמש בסוכר חום. בנוגע לכמות זה נע בין שתי כפיות לשתי כפות, תלוי בברמן. ובכמות קוביות הלימון. * וכמובן, לא משנה כמה לחץ יש לכם; כשכותשים, כותשים באהבה.
 
למעלה