יאללה, נוסעים לגרמניה.

יאללה, נוסעים לגרמניה.

אז ככה: אנחנו רוצים לארגן קבוצה שתיסע להופעות בגרמניה (עדיפות לשלושתן, כי אם כבר, אז כבר.) ואנחנו צריכים לדעת שמות, כמה שיותר מהר כדי שנוכל להשיג מחיר טוב ושגם יישארו כרטיסים. אז אנא מכם, מי שרוצה, מוזמן להשאיר פה או בתיבה שלי פרטים נוסח מספר איי סיו קיו או פלאפון... תבואו, יהיה מגניב!!!

alpha80

New member
יאללה, תרשמי אותי

יש לך פרטים כמה זה עולה בסך סך סך הכל? כולל טיסות וכל הבלגן מסביב?.....

אהמ....

אין לי חישוב מדוייק, אבל אחרי שחככתי את הנושא ביני לבין עצמי, הגעתי לסכום של 4000+/-. בערך 150-160ש"ח לכרטיס (כפול 3), טיסה תהיה בערך 320$ (1500ש"ח), מלון... תלוי במה מסתפקים, אם הולכים על הוסטל, אז אפשר למצוא ב30יורו ללילה (150ש"ח) ואפשר למצוא מלון ב300ש"ח ללילה... (3 כוכבים) תלוי עד כמה מתפנקים
. אוכל וכאלה... עוד איזה 100-200 יורו (500-1000 ש"ח, בהגזמה טוטאלית) סה"כ: 500 (כרטיסים) 1500 (טיסה) 1000 (בזבוזים חסרי שחר...) --------------------- 3000- בלי מלון 4000- עם הוסטל ל6 לילות... יקרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר...

alpha80

New member
יקררררררררררררררררררר

אלא אם כן ירצו להזמין אותי..............

champhor

New member
עניינים פיננסיים

אפשר לעשות כמו שנוסעים למשחקי כדורגל , יעני לנסוע במיוחד להופעות , ולהסתוב פה ושם בברלין , אבל לא לישון שם שבוע. אני מפחד להיות בברלין שבוע. ואני לא יודע מה בקשר לאנשים אחרים , אבל ללכת להופעה כל יום 3 ימים רצוף... לא יודע. כבר עשיתי את זה בהופעות של ברי סחרוף אבל הפעם זה הופעות ארוכות ומתישות ועם כל הכיף שבזה זה גם לא זול , אז אולי אפשר להסתפק ב-1 - 2. בכל אופן , לדעתי זה יכול לצאת זול יותר ממה שכתבת. אבל לא החשבת את הכסף שאני אוציא על מזכרות דיסקים ובגדים אז

כן, אבל....

קודם כל, למה לפחד להיות בברלין שבוע? וחוצמזה... אנחנו לא נהיה בברלין שבוע, יש גם את המבורג, בל נשכח
דבר שני, גם אם אלה הופעות ארוכות, אני לא חושבת שיהיה לך זמן להרגיש מותש. הרי כשאתה שם, עם כל מה שקורה מסביב... פתאום נגמרת לך ההופעה ואתה עדיין בהלם. ככה היה לי לפחות ביוון... (מזל שצילמתי?
) תחשוב... מה, תסתובב ברחובות ברלין בזמן שאתה יודע שיש חבורה של אנשים שפשוט מכייפים לאללה בהופעה של הקיור? אני פשוט לא רוצה לחוות את תחושת ההחמצה הזאת... אפילו אם זו תהיה אחת ההופעות בברלין. אפילו שכבר ראיתי את זה. פשוט... דבר שלישי........... ה1000 ש"ח בסוף הם על בזבוזים חסרי שחר שכוללים הרבה מאוד שטויות בנוסף לאוכל וכאלה... חולצות, מתנות, עניינים, בלאגנים...

champhor

New member
זה אמור להיות תגובה לארטמיס

כן אמרתי שאני אקנה בגדים ושטויות. ואני לא מפחד להסתובב בברלין שבוע. למרות שלהיות ישראלי בברלין זה לא הדבר הכי מהנה בעולם כרגע. ואני באמת לא יודע איך אתמודד עם תחושת ההחמצה , למרות שגם רגליי דרכו בעבר על קרקע מולה הופיעו הקיור. צריכים לחשוב על זה

champhor

New member
גרמניה גרמניה

היי , הודעת בכורה שלי בפורום המחודש... הכל פה שונה כזה ואפרפר וטורקיז ולבן! ויש כל מיני פרצופים מוזרים , ופתאום יש מלא הודעות וזה אפילו קצת מבלבל אותי. בכל אופן , מזל טוב. אני רוצה לנסוע אבל זה בעיה , כסף וענינים ולדעת בידיוק מתי ואיך ולסדר חופשה מהצבא..אז אם אפשר פשוט לברר פרטים ולרשום אותם בפורום שכל מי שישקול ליסוע יידע בידיוק על מה מדובר, אז סבבה. מה התאריך המדויק של ההופעות וכמה עולה כרטיס לכל הופעה , ועד מתי הגיוני להזמין?

ההרשמה נסגרת היום!!!

יאללה, צריך להחליט! אני צריכה להודיע למשרד הכרטיסים היום!.... נו בואו, יהיה מגניב!...

champhor

New member
מה!?!

מה נגמרת!?!! את יכולה לבדוק אם נשארו כרטיסים? כרטיס לכל הופעה עולה 150? מה התאריכים של ההופעות בברלין? אוףףף איזה לחץ

למעלה