יאללה נפרוק קצת מהלב

Mor L

New member
יאללה נפרוק קצת מהלב

שנה ושמונה חודשים יש לי בן זוג מבוגר ממני אבל צעיר בנפשו ועד לפני 4 חודשים הכל היה גן עדן בינינו
רצוי לציין שאנחנו לא גרים ביחד אלא במרחק עצום בין איפה שאני גרה לאיפה שהוא גר
לפני 4 חודשים הוא חזר מהרופא ואמר שהוא צריך לקחת תרופות בשביל בעיה רפואית שיש לו שהוא לא מוכן לחשוף בפניי
והצרה של הכדורים האלה שהם מדכאים את היכולת המינית
בחיים לא היה לי סקס טוב מאשר הוא
אמרתי לו שבשביל זה אני מוכנה לחכות כמה שצריך עד שיודיעו לו אם הוא צריך להמשיך עם הכדורים האלה באופן זמני של 3 חודשים, 6 חודשים, או לכל החיים ואז אני אפרד ממנו
במהלך ארבעת החודשים האלה היו לי התפרצויות של תשוקה שהתחננתי אליו שיילך לרופא אחר כדי שייתן לו כדורים אחרים, אבל הוא צעק ונסגר כל פעם שהעליתי את זה.
אמרתי לו שאני לא רוצה לבגוד בו אז אני אחכה
בינתיים בזמן הזה התחלתי להימשך לגברים אחרים ואמרתי לו על זה, שבגלל שהוא יפה יותר אני עדיין איתו, למרות שזה לא ישאר ככה הרבה זמן
לפני חודש הייתי בטיול עם חברים וראיתי את אחד האנשים היפים ביותר בחיי. אבל הוא צעיר ממני ב-13 שנים, והוא לא יהודי, מתנדב שבא לארץ לקיבוץ, מגרמניה... אז הפלרטוט איתו הסתיים ברגע שנודע לי. חשוב לציין שהעברית שלו מושלמת בלי שום מבטא ככה שבחיים לא הייתי מנחשת שהוא לא נולד כאן.
סיפרתי על זה לבן זוג והוא שאל אותי מה אני מתכוונת לעשות בעניין, ואמרתי לו שכלום כי הוא לא יהודי ואני לא יכולה להשיג אותו בכלל.
חברה שלי אומרת שלא תעיזי לחשוב על זה בכלל.
אמרתי לה שאם הוא מתגייר אז הכל בסדר וחוקי.
כמה זמן ניסיתי למצוא אותו באינטרנט ללא הצלחה, כי הוא אמר לי רק את השם הפרטי שלו.
בינתיים הבן זוג אומר לי בטלפון כשהוא עייף חצי מת לפני השינה, שאם אני רוצה להתחתן ולהיכנס להיריון כדאי שאני אעשה משהו בנידון, כי הוא לא מתכוון לזוז לשום מקום.
הייתי בהלם. אחרי כמה שמים שהוא לא יכל לדבר כי לא הרגיש טוב, שעה שלמה תחקרתי אותו למה הוא התכוון, עד ואמרתי לו שאני אתחיל לצאת עם אחרים, והוא שתק כשאמרתי את זה, אבל בסוף השיחה הוא אמר שכן הייתי יכולה לצאת עם אחרים בזמן שהוא איתי.
אני עדיין מחייכת בעצב כשאני חושבת על זה :)
החברה אמר לי שזה היה ברור שהוא לא יתחתן איתי ויעבור לגור איתי ושאני חייבת למצוא מישהו אחר. היא אמרה שהוא אוהב אותי ואכפת לו ממני מאוד ושהוא לא ייפרד ממני כי טוב לו איתי ככה, אבל שאני חייבת לצאת עם גברים אחרים.
אני כועסת עליו בגלל שהוא לא שיתף אותי בהחלטות שלו וברצונות שלו, כי הייתי יכולה כבר לצאת עם כמה בחורים יפים שעצרתי את עצמי כדי להישאר נאמנה לו.
לא יודעת אם זה בגלל הלחץ של הטילים שהאויב זורק עלינו, או בגלל החשיבה המהירה שזה גרם לי לסגל בזמן שאני מתרחצת באמבטיה מפחשת רצח שלא תתפוס אותי אזעקה באמצע האמבטיה או השירותים,
וצריך לציין שהוא תומך בי מאוד תחת כל המתקפות האלה ותמיד מרגיע אותי כאילו לא היתה שיחה על גברים אחרים מעולם.
אבל אתמול בזמן שאני חופפת היתה לי הברקה לחפש בפייסבוק את הקיבוץ, ולפי זה לראות את האנשים שסימנו לייק וביקרו בעמוד של הקיבוץ.
אחרי 5 דקות שעברתי על 4000 שמות, מצאתי אותו ושלחתי לו בקשת חברות.
הפייסבוק שלו מראה שהוא לא ביקר בו מחודש יוני, ככה שאני במתח נוראי מתי הוא יראה את בקשת החברות והאם הוא יאשר אותי בכלל,
כי השיחה לא היתה הכי זורמת בעולם וכיפית וקלילה כמו עם הבן זוג שלי.
השיחה עם הגרמני היפהפה היתה קצת צורמת ולחוצה, ככה שאני מפחדת שלמרות שאני נמשכת אליו בטירוף, ונניח הוא כן מעוניין בי שאני מבוגרת יותר ובעלת משקל גדול יותר ממנו בגלל נתונים פיסיים ובעיות רפואיות, שאין סיבה לחשוב שהקשר יצליח.
בינתיים אני תולה תקווה שהכל יהיה בסדר.
אם הבן זוג יוכל להחליף את הכדורים, אנחנו נחיה באושר עם ארבעה ילדים. חח סתם. לא יודעת אם יהיה לי כוח ליותר מילד אחד. מתה כבר לבת :)
אם הגרמני יימשך אליי גם ויגיד שהוא מתגייר, אני אהיה מאושרת רצח ויהיו לי הילדים היפים בעולם חח שוב אם יהיה לי כוח ליותר מאחד :)
אם אף אחד מהמצבים לא יקרה, אני אמשיך להיות עם הבן זוג עד שאני אמצא גבר חדש בחיים שלי שיסחרר אותי מהיופי שלו.
אני לא צבועה ולא מתיימרת להסתיר את זה. מראה חיצוני בבן זוג זה הדבר הכי חשוב לי.
אחר כך סקס.
אחר כך שכל.
ואחר כך אופי.
יש לי צרכים מסויימים בחיים האלה ורק מי שעונה לתכונות האלה יכול להתאים לי בחיים.
יודעים מה זה גניאפיליה?
זה משיכה לאנשים נשיים, יפים, ובמקרה שלי גם צעירים.
זו הבעיה למה אני נלחמת כל כך להישאר עם הבן זוג שלי. הוא היחידי שענה על הכל. חוץ מכמה קמטים :)
וזה לא שאני שמנה מכוערת.
אני מאוד יפה, ועם נתונים טובים, פשוט עם מעט משקל עודף, שעכשיו מתחילה מפגשים עם תזונאית ופעילות גופנית כדי לחזור ליפיפיה שהייתי פעם.
כי אז באמת אף אחד לא יוכל להגיד לי כמו ההורים שלי, שאני לא ראויה לדיקפריו כי אני לא בר רפאלי.

הייתי צריכה לשחרר קצת חח

SupermanZW

Well-known member
מה שבטוח הוא שאין לך הרבה סבלנות

ואת גם לא שואלת שאלות בזמן אלא מחכה עד שמאוחר מדי.

בעיות רפואיות מורכבות לא חולפות תוך 4 חודשים, בן זוגך לא סיפר לך כי הוא מצפה ממך לתגובה שלא יוכל להתמודד עמה, הוא מכיר אותך. לו היה מאמין שתתאזרי בסבלנות ותסייעי לו לעבור את התקופה הקשה (לפי איך שזה נראה מדובר לדעתי בשנים ולא בחודשים) לא היה מהסס לספר לך.

לא בטוח שיש כדורים חלופיים שבן זוגך יכול לקחת שלא יפגעו בתפקודו המיני, אני בטוח שזה לא משמח אותו שתפקודו המיני נפגע והלחץ מכיוונך רק מקשה עליו, אני גם מניח שהוא בירר האם יש כדורים חלופיים שלא פוגעים בתפקוד המיני, לא הגיוני שגבר שנמצא במערכת יחסים לא יבדוק את זה.

אמרת לו שאת לא רוצה לבגוד בו אבל כתבת שאת רוצה ומכיוון שכך כשתהיה לך שוב התפרצות תשוקה את כנראה תבגדי, אם זה לא יהיה עם הגרמני זה יהיה עם מישהו אחר. בינתיים מצאת לך תירוץ לא לבגוד עם הגרמני, בפעם הבאה יכול התירוץ להפוך ללא רלוונטי. דרך אגב, אם יהיה לך ילד מהגרמני הוא יהיה יהודי על פי ההלכה כי את יהודיה, לכן התירוץ שלך מעולם לא היה רלוונטי.

בן זוגך אמר לך שאת יכולה לצאת עם אחרים בזמן שהוא איתך, זה אומר שהוא סבור שתפקודו המיני נפגע לתמיד, אחרת לא היה מעלה זאת על דעתו, מובן גם שהוא יוצא מנקודת הנחה שזה רק עניין של זמן עד שתעזבי אותו כי הוא יודע עד כמה המין חשוב לך וזה טבעי, רק חבל שהשלית את עצמך וניסית (ומדברייך ברור שללא הצלחה) להשלות את בן זוגך.

בן זוגך תומך בך למרות הכל כי ברור לו שבמצבו אין לו סיכוי למצוא מישהי שתרצה אותו למרות שאינו מתפקד מבחינה מינית, לכן הוא מעדיף להיות איתך עד שיאבד אותך על פני להיות לבד מעכשיו.

כפי הנראה הגרמני לא כל כך פעיל בפייסבוק ולכן אין לך סיבה לבנות על זה שיכנס אליו וימצא את בקשת החברות שלך אבל את יודעת היטב שאלמלא היית מחפשת תירוצים למנוע מעצמך היית מוצאת דרך ליצור שוב קשר עם הגרמני, אלא שאת חוששת שהגרמני לא ירצה אותך ולכן מתנחמת בכך שיש מי שרוצה אותך למרות שאינו מתפקד מבחינה מינית וכך הגעת למצב שמצד אחד את חוששת שהגרמני לא יהיה מעוניין בך ולכן מתרצת תירוצים מדוע לא להיות איתו ומצד שני יודעת או כמעט יודעת שבן זוגך לא יוכל לספק אותך מינית לעולם, לכן את מבטיחה לעצמך תסכול מכך הכיוונים.

לו יכל בן זוגך להחליף את הכדורים לכאלה שאינם פוגעים בתפקודו המיני היה עושה זאת, אך כנראה כל הכדורים שמטפלים בבעיה שלו פוגעים בתפקוד המיני ולכן אין לו ברירה, אין שום היגיון להניח שבן זוגך רוצה להיות אימפוטנט.

הגרמני לא מעוניין בך, השיחה הצורמת והלחוצה שהייתה לך איתו אמורה הייתה להבהיר זאת, אך כפי שלאורך כל הדרך את מקפידה להשלות את עצמך כך גם כאן. מעצם זה שכתבת "אם הגרמני יימשך" ברור שאת יודעת שאינו נמשך אלייך, את גם יודעת שהוא לא מתכוון להתגייר (והלחץ שהפעלת עליו בשיחה פעל נגדך), אחרת לא היה מדבר איתך בצורה צורמת ולחוצה (ברור שרק את הפעלת לחץ ולא הוא).

למרות שאת צבועה אולי טוב שבחרת כפי שבחרת, להישאר עם בן זוגך עד שתמצאי מישהו יפה ממנו שמתפקד מבחינה מינית, מפני שברור שגם הוא מעדיף את זה ומכיוון ששניכם יודעים שהקשר ביניכם לא יחזיק מעמד אתם לא חיים בשקר. אלמלא היית צבועה היית מחפשת לך מעכשיו מישהו שיתאים לך ולא מנצלת את טוב ליבו ותמיכתו של בן זוגך האימפוטנט, אולי אפילו היית עוזרת לו למצוא בת זוג שהגיעה לגיל הבלות ואין לה כמעט צורך במין, ניכר שאת מעדיפה אימפוטנט על פני כלום.

יש לך על פי מה שכתבת בעיה נוספת, את נמשכת לגברים נשיים ובדרך כלל גברים נשיים הם או הומואים, או אימפוטנטים או גם וגם ולכן המשיכה שלך אליהם דופקת אותך מלכתחילה.

את כותבת על עצמך שאת מאוד יפה אבל לפי מה שקרה עם הגרמני כנראה הוא לא חושב כמוך. לגבי בן זוגך אי אפשר לדעת, בשבילו כל אישה עדיפה על פני להיות לבד ולכן אי אפשר לדעת האם את יפה בעיניו או לא.

אם היית לפחות אמיצה כבר היית מוצאת לך מישהו לטעמך אבל אופייך מעדיף תירוצים על פני מעשים ולכן את נשארת מתוסכלת.

Mor L

New member
כמו שאומרים, זר לא יבין

הבן זוג שלי מופנם וסגור ולא מדבר על עצמו אף פעם. כל פעם שאני מנסה להתקרב הוא נבהל ואומר לי לא לחוץ עליו, ואם הוא לא רוצה לדבר על משהו זה אומר שהוא לא רוצה לדבר על אותו משהו.
כשניסיתי ממש להבין למה הוא לא מוכן להחליף את הכדורים הוא אמר שהם עוזרים לו להתמודד עם המפלצת ושאני לא רוצה לראות אותו כשהוא כועס, ושאני לא אתעסק עם המפלצת. את המפלצת עוזבים ולא מתקרבים אליה.
אין לי בעיה שיש לו בעיות, גם אני הייתי במצב על הפנים וחברים שלי עזרו לי לצאת מזה. אני מוכנה לעשות את זה בשבילו.

לא אכפת לו שהוא לא מתפקד מינית כי הוא א-מיני. פעם בחודשיים היה עושה סקס. לפני זה 6 שנים לא היתה לו בת זוג וזה לא היה חסר לו.
ילדים ומשפחה זה לא הדבר הכי חשוב לו בעולם. לא בטוח שהוא רוצה להיות אבא.

אלה הכדורים הראשונים שהוא לקח אי פעם. הוא אומר שהוא צריך לטפל בבעיות שינה שלו קודם כי הוא לא מתפקד בכלל בגלל זה. הוא חושב שהכדורים עוזרים לו אבל הם רק מחמירים את המצב. לא רק התפקוד המיני שלו השתנה אלא גם האופי שלו ומזג הרוח שלו. הוא מת מפחד להחליף אותם כי הוא מפחד להתמוטט עוד יותר. וכל זה בלי לגלות לי מה הבעיה האמיתית שיש לו. הוא רק אמר לי שמה שהכי חשוב זה שהוא יוכל לישון כמו בלילה ולא להתעורר באמצע הלילה ולישון ביום כל היום בחלקים ולא שינה רצופה. שזו הבעיה העיקרית שלו. אבל הוא אמר גם במקרה, שהשינה זה רק הסימפטומים של מה שבאמת לא בסדר אצלו, ולא הבעיה האמיתית.

הוא לא מספר לי מה כי הוא פחדן בצורה לא נורמלית. הוא לא חושף שום פרט על עצמו. אפילו בפייסבוק הוא לא שם תמונה שלו. כנראה הוא נכווה בצורה נוראית בעבר ולא בוטח יותר באנשים.

ואחרי כל זה למה אני עדיין איתו?
בגלל הסקס שהיה לנו. ובגלל הכימיה המטורפת שיש בינינו, והתקשורת העצומה והערכה ההדדית שהיתה לנו, בגלל שאנחנו באותו ראש והמון דברים בחיים שלו הם על אותו הגל ועם אותם תחומי עניין והנאה בשעות הפנאי. וכי אני יודעת שלעולם לא תהיה לי תקשורת עם מישהו כמו שיש לי איתו. וכי אני רוצה שהילדים שלי ייראו כמוהו.

בקשר לגרמני
כל המשפחה של סבא שלי נספתה בשואה. אמא שלי תתאבד אם אני אתחתן עם גרמני שהוא לא התגייר.

גברים נשיים לא אומר שהם איפוטנטיים. לא יודעת מאיפה הבאת את זה
הוא רק צריך להיראות יפה ומעודן אבל בגינונים שלו הוא צריך להיות גבר גבר ולא אדם עדין וחלש.

השיחה עם הגרמני היתה צורמת כי הוא הרגיש שאני פוסלת אותו שהוא לא גרמני ועוד לא יהודי. לא בגלל המשקל שלי, מקסימום בגלל הגיל שלי. אבל אם הייתי מתעקשת מספיק באותה שיחה כבר היינו יוצאים ביחד.

אם יש לך דרכים שאוכל ליצור איתו קשר אני אשמח לשמוע.

מערכות יחסים

למור
נראה שאת מבובלת ומתלהבת ולא אכן חושבת בצורה בוגרת.
מצד אחד את במערכת יחסים עם אדם, שלא משתף אותך בדברים אינטימיים שלו ומקיף את מערכת היחסים בניכם בחומה של סוד.
איפה האמון בניכם?
מצד שני את מספרת על התאהבות מהירה ונכונות ל"זרוק" את הקשר בשל פנטזיה שכבר בשלב זה לא עונה.
יחסים אמתיים מושתתים על הערכה, חברות וכבוד- חפשי את המרכיבים הללו במערכות שלך.
נראה שאת סוחבת אחריך שובל מהיר- (של מה?) לאן את ממהרת- מה באמת חשוב לך? ממה את בורחת?
כדאי לך להגיע לטיפול אישי לברר נקודות אלו.

XמXלה

New member
הייתי שם...

שנתיים וחצי. אין לזה פתרון.
אלוהים רק יודע כמה לילות הלכתי לישון עם דמעות בעיניים מרוב תסכול ותשוקה לגבר שאני כ"כ אוהבת. כבר לא זכרתי איך זה מרגיש להיות מושכת.
אין תרופות קסם, זה פשוט לא עובד. הכדורים האלה דופקים את חיי המין בצורה אבסולוטית.
בסוף הלכתי

למעלה