יאללה נראה אתכם.....

dafgol

New member
יאללה נראה אתכם.....

ספרו 3 דברים על עצמכם.
ספרו על חלום שהגשמתם כבר.
ספרו על חלום שעדיין לא הגשמם - אבל תגשימו מתישהו
המאכל האהוב עליכם.
המאכל השנוא עליכם
מה תקחו לאי בודד
מה אתם מאחלים לעצמכם
( כמובן שכל אחד יצנזר את עצמו עד כמה הוא חושף את עצמו פה ). תענו על זה ואח"כ נמשיך.....

dafgol

New member
מתחילה ../images/Emo26.gif

שלושה דברים על עצמי : - אני מאוד צינית ואוהבת ציניות כל זמן שזה לא פוגע באפחד.
- הייתי הילדה הראשונה שעלתה על F-16 בארץ.
- כשהייתי קטנה הייתי משקפופרית
חלום שהגשמתי : - ללמוד , להנות מהחיים בארץ ובחו"ל , למצוא את "האחד" שלי ולהקים משפחה ברגע שאהיה מוכנה לכך - יותר מחלום אחד...הגשמתי את כל אלה
.
חלום שעדיין לא הגשמתי : - ללמוד לנגן על
וללמוד נגרות....
מאכל אהוב עלי: - יש הרבה ....סיני,איטלקי , סטייק טוב וכל מנגלישן יתקבל בברכה , אבל הכי בעולם אוהבת את השניצל והפירה שאמא שלי מכינה ...יאני יאמי
מאכל שנוא עלי : -
ים ומאכלי ים
בעאאאאא
לאי בודד אקח : - אלבום תמונות משפחתי - טטריס - חוברת תשבצים ותשחצים , תשבצי היגיון ו....עט
- כרית שמיכה ו
ואלך
לכמה ימים טובים. - כמובן שמים ונשנושים.
מאחלת לעצמי - לי ולסובבים אותי - רק בריאות
מקיר לקיר. שתהיה לי לידה קלה
שיהיה לכולנו טוב
עכשיו אתם.....

rby74

New member
אני רואה שיש לך מצב רוח היום...

טוב רק על עצמי לספר ידעתי... שלושה דברים על עצמי: משקפופית...(לשעבר...), נשואה, אם לילדה... מאכל שנוא:......חצילים. אוהבת.... קוסקוס... לאי בודד... לא הייתי רוצה ללכת.. חלום שעדיין לא הגשמתי... להיות רזה.. חלום שהתגשם... התחתנתי וילדתי בת מקסימה... איחולים לשנה החדשה: הרבה בריאות אושר ולא יזיק עושר.. שאצליח בעבודה החדשה שלי..

dafgol

New member
ואולי תספרי קצת על העבודה החדשה שלך

מחכה לעידכון ודיווח במיידי
ענקי ו

טוב אני שני

3 דברים על עצמי: 1. אני הכי קטן במשפחה זהו יש רק 1 חלום שהגשמתי: אין חלום כזה חלום שעדין לא הגשמתי: יש 2 כאלה 1. אני רוצה להיות חזאי 2. אני רוצה לטוס לצ'ילי {דרום אמריקה} מאכל אהוב: עוף עם תפוחי אדמה בתנור וגם קוסקוס וגם על האש בעיקר לבבות וסלט ירקות {עגבניה ומלפפון בלי בצל} עם הרבה הרבה לימון מאכל שנוא: חצילללל מאכלי ים לאי בודד היתי לוקח: 1. מצלמה דיגיטלית 2. את הכרית שלי וזהו מאכל לעצמי: הכי טוב שבעולם

dafgol

New member
אודיל'ה אתה צנוע ../images/Emo24.gif

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם

הנה...

אמא לילד בן 6 (חד-הורית) מחליקה בקבוצת הרולרבליידס הכי חמה בארץ (ת"א רולרס - www.israel-rollers.net ומנהלת את אחד הפורומים באתר מכינה סושי באופן פרטי ומקצועי כאחד *** החלומות שלי באים והולכים מידי יום. את רובם אני מגשימה בצורה כזו או אחרת... (משתדלת לא לחלום יותר מידי בהקיץ) חלום שטרם הגשמתי??? מה אני באמת רוצה כשאהיה גדולה אני אוהבת לאכול כמעט הכל ולאי בודד אקח מכשיר רדיו, מחשב עם חיבור לאינטרנט ואת בני היקר כמובן(אפשר?) אני מאחלת לעצמי שהכל ימשיך בדיוק כמו עכשו !!!

גם אני רוצה..

3 דברים על עצמי.... אני ילדת סנויץ' עדיין לא הפסקתי להיות ילדה {למרות גילי ה"מופלג"} אני מתה על פרות
החלום שלי היה להיות בלהקת מחול - הגשמתי את זה בתיכון
החלום הבא שלי הוא להיות גננת - עוד יקרה מתישהו
המאכל האהוב עלי - רביולי בטטה
מאכל שנוא - כל שורצי הים ונקניקים מוזרים..
לא הייתי רוצה להגיע לאי בודד - מספיק שאני בנצרת עילית מה שמאוד דומה לאי בודד...
מאחלת לעצמי - לעבור לעיר ידידותית יותר, למצוא עבודה מספקת ולהיות תמיד מאושרת
אתם יודעים מה? אני יהיה לארג'ית איתכם - מאחלת גם לכם שתהיו תמיד רק מאושרים, ואם אפשר אז גם מאוהבים

dafgol

New member
../images/Emo24.gif

ומאחלת לך שתגשימי את כל חלומותייך

S r 35

New member
גם אני ../images/Emo6.gif

שלושה דברים על עצמי: "תולעת ספרים" תמיד אעדיף ספר טוב על פני טלוויזיה משתדלת לקרוא בכל יום קצת. גם אני הייתי משקפופה כשהייתי ילדה. אוהבת להתברבר במקומות לא מוכרים - לקחת את הרגליים ולטייל סתם כך בלי סיבה ותכלית - פשוט "ללכת לאיבוד" נורא כייף - במיוחד בחו"ל
חלום שהגשמתי: למצוא את המחצית השניה שלי ולהקים משפחה - אכן תוגמלתי בבן-זוג נפלא ובשני ילדים מקסימים
עוד לא הספקתי לעשות את הטיול הגדול בעולם ולראות מקומות שמאוד מושכים אותי כמו ארה"ב או סין (מקווה שפעם זה עוד יקרה) ...
המאכל האהוב עלי ש-ו-ק-ו-ל-ד ! ולחם טרי עם חמאה (תנו לי את זה ואני מסודרת, לא צריכה יותר כלום - למה כל דבר טעים צריך להיות לא בריא ומשמין?).
מאכל שנוא: כל החלקים הפנימיים בבשר (לבבות, קורקבנים וכו'), גוייבות, שסק וגפילטע פיש (אסור להגיד איכס על אוכל, אבל על זה אני בכל זאת אגיד ...)
לאי בודד הייתי לוקחת מצלמה, שק-שינה, גפרורים, ואולר (בחורה פרקטית, מה לעשות) וגם ספר טוב ואלבום תמונות של היקרים לי (בשביל הנפש והנשמה).
לעצמי ולסובבים אותי אני מאחלת חיים מעניינים ובריאים - ללמוד כל יום דבר חדש ולא לאבד את היכולת להתפעל מדברים. וכמובן - כמה נדוש, אבל חשוב, המון בריאות .

eמוקינדר

New member
כמה דברים על עצמי

3 משאלות שהגשמתי להחליף מקצוע בגיל 40 פלוס להתחתן ברגע הנכון לא לפני ולא אחרי ולהקים משפחה ללמוד ולהתקדם בחיים אפילו שאין לי בגרות כי לא גמרתי תיכון לעבור מהקיבוץ לעיר (משאלה מצורפת) חלום שהגשמתי לטייל בכל העולם-הגשמתי בגדול חלום שלא הגשמתי ללמוד ערבית- לקנות בית פרטי על חלקת אדמה -לגדל כלב -לעשות עוד ילד המאכל האהוב עלי-פירות-פירות ים-בשר המאכל השנוא עלי- עוד מפש את זה... מה אקח לאי בודד- מישהי לאהוב !!! מה אני מאחל לעצמי? בריאות פרנסה והשכלה...ורצוי במשולב

למעלה