יאללה סולחה!

נועם m

New member
יאללה סולחה!

יש לי הרגשה (ואעז לומר שלא רק לי), שהפורום גלש קצת לפסים אישיים בזמן האחרון... לא היינו ממש סימפטיים אחד לשני בימים האחרונים, ונראה שנכנסנו למין מעגל- קסמים שבו כל אחד קוטל את השני, ואף אחד לא "נשאר חייב"... וחבל, ממש חבל. אמנם אני משוחדת, אבל אני מאמינה שאנחנו אחד הפורומים היותר סימפטיים פה בתפוז, אז למה לשים לעצמנו רגליים? אני יודעת שגם אני לא הייתי טלית שכולה תכלת (אפילו ממש לא), ולכן אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהתנצל מכל הלב בפני מי שאולי נפגע מדברי. בעיני, דוורא נחמד שהשרשורים כאן נהיו קצת יותר סוערים, אבל יש הבדל בין זה ובין גלישה לפסים אישיים וכתיבת הודעות קטנוניות (דברים שרובנו חטאנו בהם...) אז יאללה- בואו נטהר כאן את האווירה ונתחיל מחדש!
 

Piren

New member
יאלללללההה סולחהההה ../images/Emo6.gif

אני אביא את החומוס אבו גוש והמשוואשה!
יאללה! קצת אקשן בפורום! מעולם לא היה כזה מעניין פה
וגם, זה ממש הקפיץ את מספר ההודעות שלי
 

Piren

New member
אני לוקח את הסולחה והמשאוושה בחזרה

לא מתאים לי יותר
 

pain is MY love

New member
חשוב להבין

שהכל בא מכוונה טובה.. מצטערת אם פגעתי במישהו זה בטוח לא היה בכוונה.
 

Paranoid Eyes

New member
אחותי

אם אנשים פה לוקחים פה דברים אישית, אז חבל. ואם אנשים מחליטים שהם פוגעים חזרה במטרה לפגוע אז עוד יותר חבל. זה פורום באינטרנט...זה הכל:) קחו הכל בקלות
 
זה קורה במעגלים לכולם

המבנה ההררכי של פורום לא יכול להתקיים ללא כל כמה זמן לגדר ולמקם כל אחד וקבוצות. כתרגול אגו,או לחילופין,נקיון המראה. אומר אתה פסים אישים ולמעשה אין בזה ולא טיפה של אישי, בסך הכל אינטרנט, עולם הבדיה והדמיון, שכל כמה זמן,את גבולותיו תוחם.
 

מיטללל

New member
טוב, סלחתי ../images/Emo3.gif

וברצינות, אני מסכימה עם תום בכל מילה ומילה.
 

זכוכיות

New member
משעשע אותי שהתפתח כאן דיון שלם

על מה שזכוכיות חושבת וכמה שזה לא נכון, כשבכלל לא כתבתי את מה שהם כתבו שכתבתי- למעשה, כתבתי בדיוק את ההיפך ממה שהם החליטו שכתבתי. אבל נו, שיהיה, טוב שלא הייתי כאן, יצא לי לקרוא דיון של כמה אנשים שמסכימים אחד עם השני לחלוטין ובכל זאת מצליחים להתווכח
 
למעלה