יאללה סופ"ש

גליזה

New member
יאללה סופ"ש../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif

(נראה שמאיוש הייתה מזיעה מהשרשור הזה
סתם, אני אוהבת אותך
.)
איך עבר עליכן השבוע?-
דבר טוב שקרה השבוע-
למה אתן מצפות בשבוע הבא?-
שיר השבוע-
ציטוט השבוע-
ספר השבוע\סרט השבוע-
תמונת השבוע-
משהו שברצונכן להוסיף- (כמה פמניסטי מצד מאיה
סתם לא, אני יודעת שאתן רק בנות פה. או לפחות הרוב שברוב...) שיהיה לנו שבוע טוב

גליזה

New member
אניאניאני!../images/Emo9.gif

איזה מציפנית אני
איך עבר עליכן השבוע?- אמ, לא זוכרת
דבר טוב שקרה השבוע-
עבדתי למה אתן מצפות בשבוע הבא?- להגשת דו"ח שעות, לעבודה (פליז?
) ואמ, לעשות דברים שקשורים לבי"ס >< שיר השבוע- המ A1 - Caught In The Middle עם כמה שזה נוסטלגי :2 ציטוט השבוע- "סו-פר אלחנן!!!"
רק כי אני לא זוכרת את מה שבאמת רציתי לרשום... ספר השבוע\סרט השבוע- שודדי הקאריביים 2
פעם ראשונה שראיתי... תמונת השבוע-
משהו שברצונכן להוסיף- אני עיייייייייייייייפה
, מציפנית ומקווה שעושה את עבודתי כממלאה מקום כראוי.

עונה../images/Emo175.gif

איך עבר עליכן השבוע?- נחמד
דבר טוב שקרה השבוע- בילוי עם החברות הכי טובות למה אתן מצפות בשבוע הבא?- טיול סוכות
שיר השבוע- Feel אאאאאאאאאאאאאאאאא הנוסטלגיה ציטוט השבוע- "שלא תיפול ותישבר, שלא תכאב יותר, במציאות האיומה הזאת היה לאיש אחר, שלא יגידו שאתה פתאום נשבר.." ספר השבוע\סרט השבוע- יומני האומנת
תמונת השבוע-
משהו שברצונכן להוסיף- המשך חג שמח וחופשה מהנה

Velma Kelly

New member
../images/Emo3.gif

איך עבר עליכן השבוע?- מהשבועות האלו שלא היה קורה כלום אם הייתי מוותרת עליהם, מכירים? דבר טוב שקרה השבוע- קיבלתי את הלוח שנה המדהיםםםםםםםםםםםםםם שלי! למה אתן מצפות בשבוע הבא?- יום הולדת
שיר השבוע- זו שאלה קשה. בעיקרון יש לי דיסק שלא יוצא מהמערכת כבר חודש ומשהו אבל.. Shiver של קולדפליי ציטוט השבוע- Dr. Gregory House: I like this kid. Dr. Robert Chase: You haven't met him. Dr. Gregory House: I know you don't like him. What else do I need to know? אוהבת את האוס
שונאת את צ'ייס. פרק מעולה! ספר השבוע\סרט השבוע- ספר: יומני האומנת, סרט? אני מתכננת על היום בלילה לראות.. תמונת השבוע- משהו שברצונכן להוסיף- (כמה פמניסטי מצד מאיה) למה כל הלהקות והזמרים הטובים לא מופיעים עכשיו?

למעלה