יאללה סיקור דיסק

הוד11

New member
יאללה סיקור דיסק

כדי להעיר את הפורום קצת בוא נעשה שאלון קטן סיקור הדיסק "דיסקו מנאייק" הנה שאלון ואתם צריכים לענות עליו פשוט האם יש לך את הדיסק? אם לא מדוע? מה השיר שאתה הכי אוהב בדיסק? מה השיר הכי פחות אהוב עלייך? מה דעתך על סגנון האלבום? האם לדעתך הוא מהאלבומים הטובים של טיפקס? מסולם אחד עד עשר כמה היית נותן לאלבום?

הוד11

New member
אני יתחיל

האם יש לך את הדיסק? כן אם לא מדוע? מה השיר שאתה הכי אוהב בדיסק? שיר התקווה של מיסיה רונסיה מה השיר הכי פחות אהוב עלייך? קשה לבחור... אבל דינה הוא הגרוע ביותר מה דעתך על סגנון האלבום? לא משהו... יש שירים אלקטרוניים טובים אבל הרוב לא כל כך. האם לדעתך הוא מהאלבומים הטובים של טיפקס? לא, במקום האחרון או הלפני אחרון מסולם אחד עד עשר כמה היית נותן לאלבום? 6

Funky Giraffe

New member
ממ

האם יש לך את הדיסק? יש לי על קסטות מקוריות. אם לא מדוע?כי קניתי 30 כאלה (כל אחת עלתה 2 שקל) מה השיר שאתה הכי אוהב בדיסק?שיר התקווה של מסייה רונסייה, סלואו משה מה השיר הכי פחות אהוב עלייך?גשם של פקקים, שיר דבילי מה דעתך על סגנון האלבום?מהפכני. סוג של רדיו בלה בלה 2 שכזה, או חומר מקומי נניח... רק באלקטרוני. האם לדעתך הוא מהאלבומים הטובים של טיפקס?לא מהאהובים עליי, אבל בהחלט אלבום ששינה הרבה מסולם אחד עד עשר כמה היית נותן לאלבום?7-8

קסטה עולה 2 ש"ח אז למה לא לקנות הרב

ה? (חוץ מזה, זה עידו אז לך תדע...
)

אני אני אני

האם יש לך את הדיסק? כן (שתיים למעשה. אחד קניתי ואחד זכיתי בו) מה השיר שאתה הכי אוהב בדיסק? סמי וסומו (בגלל שזה שיר מעולה!!!), קבלו את הצוות הנהדר/התקליטן (בגלל הגרוב והקטע הענק של קובי בתור DJ), האפרוח (בגלל ציפי שביט ובגלל ההומור), ג'וני מאר (בגלל האמיתיות של השיר {וגם בגלל השורה "כלב לא עובר ליד הקיוסק שלי,ואם עובר משאיר עוגה, שידרכו עבריינים ופועלים זרים...}) והשיר שאני הכי אוהב הוא... גרי הניגרי!!!!!!!!!!! מה השיר הכי פחות אהוב עלייך? מלכה מה דעתך על סגנון האלבום? אהבתי! כל שיר (כמעט) מסיבה מלאה בגרוב, הומור וסבבה האם לדעתך הוא מהאלבומים הטובים של טיפקס? אכן (מקום 3 לפי סולם קאופמן) מסולם אחד עד עשר כמה היית נותן לאלבום? 8

הוד11

New member
תגובה לשניכם

אכן הסגנון הFאנקי של האלבום והשמח שלו והקונספט שלו הם נהדרים. טיפקס לקחה הימור גדול שהפיקה את האלבום הזה כיוון שהוא כידוע אלבום בומבסטי ומלא קטעים וגם בגלל שאז לא היה בטוח שהקהל בשל לאלבום מהפכני שכזה. על כך מגיע לה כל הכבוד באמת!!!! אבל וכאן מגיע החלק הפחות סימפטי, האלבום חדשני ומיוחד ככל שיהיה לא ברמה של האלבומים הגדולים שלה ומבחינתי הוא תמיד יהיה במקום החמישי. זה לא שאין בו שירים טובים פשוט בגלל שיש בו כלכך הרבה שירים יש בו ריכוז גבוהה מידי של שירים גרועים. אבל עדיין אלבום נהדר שראוי וצריך להאזין לו פעם אחרי פעם, כמו כל אלבום של טיפקס.

למעלה