יאללה! סקר בלאגנים! פורום להתעורר

St Frangelico

New member
יאללה! סקר בלאגנים! פורום להתעורר

ילה בננות ובננים ( איזה שיר יפה,אם הבננות בפיג'מה להלהלה לה אוץ אוץ אוץ הקוסם מארץ עוץ אוץ אוץ!! דוש דוש סטגדוש דוש דוש דוש) ילה סקר קטן להחזיר את הפורום לפורום חחברתי,מאשר לפורום מת שבבית קברות יש יותר חיים ממנו(בתור אחד שמסתובב המון בבית קברות ,סמכו עלי,יש שם פול חיים,יש גם את החתול הזה..איזה בובי ממממממוא ימממממממאו עליו) כמה ממכן(או שיש פה גם F2M שמתאפרים,לא יודע איך חח..) מתאפרות,ואני לא מדברת למועודונים אלה ביום יום,ועוד דבר,ולהוציא את אלו שעברו את הניתוחם,אני למשל כבר ידוע לכולן מתאפר כל יום ,ושאני יוצא בערב אז בכלל. ואני לא מנסה אגב להראות כמו אישה,פשוט ..נו שוי תענו! חח! קניתי היום צלליות מקסימות,ביחד אם אמא ,הלכנו כמו שתי כוסיות לסופר פארם,היא קנתה אודם,ואני צלליות מקסימות :)

אורי 0

New member
כשאני מתלבש- אני מתאפר

אבל רוב הזמן אני בעירום... ו
לאמא שלך! מה עם ההורמון השמנוני? ניצלת?

St Frangelico

New member
איזה ניצלתי.

כדי לגנוב לי דם לא היה בעיה ,יום למחרת כבר שתו לי את מיץ החיים אבל תור לאנדוכרינלוג ממ..נראה לי ככה קוראים לו,יש תור בנתיים,אחרי סוכות ,

matanbu

New member
לא FTM אבל

הפעם האחרונה שהתאפרתי היתה אי שם בכיתה ח. היום שאני חושבת על להתאפר אני נורא רוצה דברים ספיציפיים (ויותר בקטע של קווירזם רוקי שכזה, לא איפור רגיל יומיומי, לרוב) אבל אין לי מושג איך להתאפר. אחותי יודעת שמות של דברים וכאלה (רימל וכו) ואני כזה. אוה. האמת, שאני חושבת על זה. שאם הייתי גבר, כן הייתי מתאפר ביומיום, וכן הייתי רוצה לדעת שמות של דברים וכאלה. אבל מכוון שאני לא, אני לא מרגישה צורך.

יסמין 28

New member
אני למדתי להתאפר ממישהי בצבא

ועשר שנים אחרי זה אני עדיין מתאפרת בדיוק אותו דבר (רק הצבעים השתנו) לעבודה זה בדרך כלל עיפרון עיניים חום עם מסקרה חומה, וליפסטיק אדום בהיר או בז' ורדרד, תלוי מה אני לובשת. בערב אם אני יוצאת זה בדרך כלל עיפרון עיניים שחור ומסקרה שחורה, לפעמים טיפה צללית אבל אין טעם, ממילא לא רואים אותה כי אני מרכיבה משקפיים כל הזמן, ואודם בורדו. בצלליות כאמור אני כמעט לא משתמשת, סומק אף פעם לא, וגם תמיד משעממת בצבעים... נדבקתי לאודם מסויים ואני לא זזה ממנו כבר כמה שנים
אם כי הרשו לי להמליץ על ליפסטיק חדש של jade שהוא דו צדדי, אודם וגלוס, חברה לעבודה סיפרה לי שהאודם נשאר יום שלם, אפילו אם אוכלים או שותים... בקרוב אני מתכננת לקנות! אגב כל הכבוד על אמא... היא מבינה מה מתרחש?

FreakOnALeash

New member
אני- F2M- אייליינר.

לא כל יום, לפעמים, אפילו סתם מול המראה. קצת ביישן להסתובב עם זה בחוץ, בעיקר עם F2mים אחרים, את מבינה.

DarlingAdam

New member
בדומה לאורי,

גם אני מתאפר בד"כ רק אם אני מתלבש "יפה", או אם אני בקטע של "בואו נעבור בתור אישה" (כמו בחתונה של קרוב משפחה לפני קצת זמן). פעם הייתי מתאפר יותר, כשהייתי יוצא, אבל הייתי צעיר ונאה ועכשיו אני זקן ומקומט, אז לא יוצא לי. :)

למעלה