יאללה סקר והצבעות!!! ספוילרים לעונות המתקדמות

hennir

New member
יאללה סקר והצבעות!!! ספוילרים לעונות המתקדמות

מכל 14 העונות (או כל אחד כמה שהוא ראה...) מי הזוכה הכי ראוי/ה לתואר sole survivor? *תזכרו שזה לא קשור אם העונה הייתה יפה או לא, רק אם הבנאדם שזכה עשה זאת בצורה מרשימה ומיוחדת. הנה שלי (מהראוי ביותר עד לאדם שלא הגיע לו לזכות בכלל): יול (עונה 13)- שלט במשחק לכל ארכו. בריאן (עונה 5)- שלט במשחק לכל ארכו. כריס (עונה 9)- היה כמעט הבן היחיד במיזוג, והצליח להישאר האחרון. ארל (עונה 14)- במשך כל המשחק הוא יודע הכל הוא שולט בהכל, למרות שלא ראה הישרדות מימיו. ריצ'ארד (עונה 1)- האמת היא שאני לא ממש זוכר אבל אני זוכר שהוא שיחק טוב. טום (עונה 10)- זכה בכל החסינויות בלה בלה. לאיאן הגיע יותר. אבל מה לעשות, טום הוא השורד האולטימטיבי. אראס (עונה 12)- כמעט במשך כל המשחק, השבט שלו וההחלטות שלו תמיד היו עם ידם על העליונה. דני (עונה 11)- הגיעה למיזוג בלי בריתות כלל ועשתה זאת שלב שלב עד הסוף. אית'ן (עונה 3)- גם לא ממש זוכר. טינה (עונה 2)- לדעתי היא הייתה טפילה של השבט שלה והייתה פשוט תמיד בקבוצת הרוב. היא לא שורדת. סנדרה (עונה 7)- למה היא זכתה?? באמת שאני לא יודע למה. ג'נה (עונה 6)- מתיו!!! זאת הסיבה שג'נה בין האחרונים. הגיע לו לזכות, לא לה. הוא עבד קשה היא סתם הייתה יפה ושתקה. אמבר (עונה 8)- עוד טפיל. טפיל של רוב מריאנו. נכון, טפיל שהתחתן עם רוב מריאנו אבל עדיין טפיל. רוב עשה את כל העבודה השחורה על מנת להביא את שניהם לפיינל 2, והיא ניצחה כי היא לא בגדה באף אחד. יופי לה. וספיה (עונה 4)- אני לא חושב שיש מישהו כל כך לא בולט שזכה בהישרדות. אני זוכר אז בזמנו כשראיתי את עונה 4, לא אהבתי אותה.

לא ראיתי את 13,14

אבל הכי הגיע ל : אראס- אם תשאלו אותי הוא היה פשוט תותח. בכל פרק הוא היה מועמד עיקרי להדחה ותמיד איכשהו התחמק. חוץ מזה שהוא היה הפייבוריט שלי =] גם לטום וכריס די מגיע...

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif עד הישרדות 13 כולל

הזוכה שהכי מגיע לה לפי דעתי ואני יודעת שאני בדעת מיעוט פה דני (11) אולי כי זה ההישרדות הראשון שראיתי והייתי כל הזמן בעדה, הרבה אומרים שהיא טסה מתחת לרדאר אני לא מבינה אין היא טסה מתחת לרדאר, למעט בובי ג'ון היא הצביעה לכל המושבעים, כולל לגרי, היא הייתה עם עוד 6 או 5 אנשים שהיו בברית מהשבט הקודם והצליחה להתברג למעלה, אני לא חושבת שאפשר לומר שלא הגיע לה. יול (13) מהפרק השני עודדתי אותו איך משני רמזים הצליח למצוא את האיידול, ושלט במשחק לכל אורכו. אגב מה שהפריע לי בעונה הזו היו הפיינל 3 שלגמרי היה רעיון מיותר, מקווה שלא ימשיכו עם עם זה (לא ראיתי 14) בריאן (5) העונה הכי משעממת אי פעם והבחור שקיבל את שבט הזקנים ידע לתפעל אותם ולהגיע למקום הראשון. טום - כן, בלה בלה!

מור תור

New member
טום! עונה 10

הבן אדם הוביל את הקבוצה שלו לכל החסינויות ופרסים ואחרי זה זכה גם בחסינויות העצמאיות ולבסוף זכה הוא שלט בכל המשחק הזה לגמריייי

yarden777

New member
עד הישרדות 11

בהחלט הגיע לכריס, הוא היה עם כל הנשים והצליח לגרום להם לריב ולהתמקד אחד בשניה במקומו. גם לטום הגיע למרות שאם איאן לא היה מוותר לקטי אז לדעתי המנצח היה איאן ולא טום, אבל שניהם הנהיגו את השבט שלהם להצלחה בכל התחרויות וזה מגיע לשניהם. לטינה בכלל לא הגיע! קולבי שיחק את המשחק הכי טוב ולדעתי הגיע לו לנצח, אבל בגלל שקולבי בגד בג'רי ואמבר(אם לא היה עושה את זה ו-3 היו בפיינל 3 אז הוא היה בטוח זוכה). בטח שלג'נה הגיע! היא שיחקה את המשחק בצורה טובה ביותר, התחברה עם האנשים הנכונים והוכיחה את עצמה בתחרויות. עצם זה שהיא בחרה לקחת איתה את מתיו כבר אומר שהיא הגונה ומשחקת טוב, כי אם היא הייתה לוקחת את רוב אז בטוח היא הייתה זוכה גם בגלל כל הבגידות של רוב. ואחרונה חביבה, סנדרה! לה הגיע יותר מליל
! הרוב הצביעו לה רק בגלל שהם לא רצו שליל תזכה...

Confide In Adam

New member
שלי

אין לי כל כך כח להסביר למה, אבל אצלי אראס במקום הראשון ויול במקום השני. שניהם היו מעולים גם בתחום האסטרטגי וגם בתחום הפיזי. למי שאמר שזה שג'נה לקחת את מאט במקום את רוב אומר שהיא הגונה ומשחקת טוב - היא אולי אמרה שהיא רוצה לקחת איתה לפיינל 2 את האדם שלדעתה מגיע לו להגיע לשם יותר, אבל היא עשתה בדיוק ההפך. בפועל הרי לרוב הגיע להיות בפיינל 2 הרבה יותר, כי הוא זה שניהל את המשחק לאורך רוב העונה. אם היא הייתה לוקחת אותו לפיינל 2 אני לא חושב שהיא הייתה זוכה, וגם אם כן, זה היה בהפרש יותר צמוד מאשר 6-1.

yarden777

New member
אני אמרתי..

אבל תראי אם היא הייתה לוקחת את רוב אז ברור שהיא הייתה מנצחת, כמעט כל חבר המושבעים נבגד ע"י רוב אז ברור שלמאט יש הרבה יותר סיכויים נגד ג'נה...כמה נגמר? 1-6? אז עם רוב זה היה 0-6 או במקרה הטוב גם 1-6...

cwn

New member
לא נכון

ג'נה אמרה בעצמה באיחוד שאם היא הייתה לוקחת את רוב איתה כולם היו בוחרים בו. אפילו ג'ף קרה לו "השחקן הכי טוב ששיחק במשחק ולא ניצח". אין שום ספק שאם קסטרנינו היה מגיע לגמר הוא היה זוכה. בגידה לא בהכרח אומרת שאותו אדם ישר יהיה נגדך, ורוב ידע איך לבגוד בכולם בלי שאף אחד ישנא אותו על כך.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאני מאוד לא קשורה, אני רק רוצה להגיד-

הלוואי שזה היה קורה.

למעלה