יאללה עוד מעט טורניר גדול

2המרפא

New member
טוב בסוף לא היה גדול אבל יקר

סיימתי חמישי מתוך 15 כששלוש לוקחים כסף. זה היה אחד מהימים האלה שכל הקלפים שאתה רואה הם חושך מחושך ורק ע"י בלופים מוגזמים לקחתי ידיים שאיפשרו לי לשרוד. ביד האחרונה הייתי מול 2 צ'יפ לידרים כשאני בביג בליינד אף אחד לא העלה אליי ואני יושב עם קינג 9. אני מצ'קצ'ק פלופ 9 9 6 אני מצ'קצ'ק וגם שני האחרים טורן יוצא שתיים עשיתי בט של חצי קופה אחד עושה לי קול. ריבר 8 אני שכבר לא נשאר לי הרבה דוחף אול אין הבנאדם משווה אותי כשהוא תופס את הפול השלישי שלו במשחק בריבר עם 9 8. אחרי זה הוא תפס עוד 2 פול בריבר וניצח.

באסה אני שונא את הימים האלה

היתה לי פעם אחת כזו שהכל הולך הפוך מקבל שלישייה בפלופ מישהו לוקח אותי עם שלישייה יותר גדולה מקבל פול מפסיד לפול יותר גדול ממני פעמיים מקבל רביעייה כולם בורחים אחרי שרואים את כל הקלפים לרייז קטן אני שונא את הימים האלה

2המרפא

New member
לפחות קיבלת משהו

אני לא הצלחתי לקבל כלום שרדתי על בלופים מוחלטים ומתי שכן קיבלתי משהו נדפקתי עם פול

2המרפא

New member
יש בזה משהו אבל שתי המקרים כואבים

רוב הידיים שלי נראו בסגנון 9 4. הייתי צריך לבלף למוות ולשחק ממש מסוכן רק בשביל לשרוד כי באמת לא תפסתי כלום

כן מסכים איתך

אבל אישית מעדיף לקבל ידי זבל מאשר לקבל באד ביטים תכבה את המחשב ביום הזה בויקטור צנדלר בימים טובים אני מרוויח הרבה כסף יום אחר כך מפסיד תמיד זה כמו נדנדה

2המרפא

New member
מחשב אפשר לכבות, אנשים קצת יותר קשה

לא בא לי להכנס לכלא על משחק פוקר

למעלה