יאללה עוד קורבן

S h A y K i

New member
יאללה עוד קורבן ../images/Emo13.gif

חחח כי נמאס מאור
אממ קיצר נא להתחיל להטריד את לין|מאוהב

bitcho

New member
אללה

בת כמה את? מאיפה? אוכלת כשר או לא? רגאיי או סקא? היפ או הופ? חחחחחח =] לכי על זה

טוב נו עונה

בת כמה את? 19 וחצי מאיפה? אור עקיבא אוכלת כשר או לא? בהחלט.....................לא
רגאיי או סקא? רגאיי היפ או הופ? שניהם יחד
לא אוהבת דברים ביחיד

smile 6

New member
חחחח...יאללה

פגישה אינטימית עם אמיר/עמית/איתמר? חחחחח (את צריכה לבחור גם אחד מהם..) או... הופעה שלהם עם קהל ענק שתהיה מוקדשת רק לך... (אחח אם חלומות רק יכלו להתגשם...
)

חחחחחח וואו שאלה קשה

האמת אני מעדיפה פגישה אינטימית עם נולדג' [יאיייי איזו הקלה להגיד את זה] חחחחחחחחחחח
והופעה עם קהל ענק שמוקדשת רק לי, אבל לא של כלא 6... אלא של הבאדי קאונט.. חח זה חלום שלא יתגשם לעולם. אוף, איזה עצוב
:) ~לין~

chen010189

New member
איך אפשר לשכוח

אני ועדי זוכרות אותו טוב מאוד.................מאוד

kombinaizer

New member
יו לין

מה קורה? האם פעם גידלת צב? איך התחלת לשמוע כלא 6? את מי את הכי רוצה לראות עכשיו? יש חבר? יש חברה? את יודעת לנגן על גיטרה? כמה פעמים ביום את מדליקה תרדיו ושומעת גלגלצ?
עד כאן, בשרשור חוקר.

אתה.. אתה אל תעשה לי טובות ../images/Emo70.gif

מה קורה? הכל חרא. אני חולה
האם פעם גידלת צב? אכן איך התחלת לשמוע כלא 6? בגלל שיפי, בבית שלו לפני 4 שנים בערך... את מי את הכי רוצה לראות עכשיו? אותך, במיטה שלי
חח סתם, אממ את הרופאת משפחה שתיתן לי כדורים נגד שיעול. יש חבר? נופ יש חברה? כבר לא את יודעת לנגן על גיטרה? כמה אקורדים.. לה מינור וכאלה.. כמה פעמים ביום את מדליקה תרדיו ושומעת גלגלצ? באוטו בעיקר כשאין דיסק מעניין....
~לין~

למעלה