יאללה עוד 5 דקות אני יוצא

יאללה עוד 5 דקות אני יוצא

מסיבת סיום של מחזור ס"ז תיכון חדש ת"א
יאללה הולך להיות כזה מבאעס המופע- אין לי מושג מתי להכנס O___ם ויש לי שורה ואני לא יודע אותה כ"כ טוב חחח אבל לא נורא- אח"כ ב23:00 לוקח אותנו אוטובוס לקאנטרי לייד אריאל ועושים שם מסיבת סיום לפנים (חח) בכל אופן, להתראות

אוריקס

New member
אתה תותח

אהבתי את החולצה... הייתי מנצל את הזמן בשביל לבלות, אחרי הכל בשביל זה נועדנו..

די די אתם מביכים אותי ../images/Emo9.gif

איזה כייף היה!!! זוכרים את השורה שפחדתי שאשכח? קיצר, לא זכרתי אותה חחח הייתי צריך לומר: אמיר, רציתי לחלוק איתך את דאגותי בקשר לשונית האלמוגים בחופים הדרומיים של סרביה מה שאמרתי היה: אמיר, רציתי לחלוק איתך את דאגותי בקשר לחופים הדרומיים.... אה...... אופס..... חחח...... אה...... בקשר לשונית האלמוגים בחופים הדרומיים של סרביה וזהו.. יצאתי מה טמבל אבל היה מצחיק חחח, אמיר נקרע עלי מצחוק בפנים שלי.. יו איך הרגשתי דפוק חח בכל אופן, מיד אחרי הקטע שלי הייתי אמור להעביר לאוסי את המיקרופון מדונה שהיה מחובר לי.. אבלל.. היה קטע של "משלחת" שעולים איזה כמה ילדים עם חולצות של הביתספר ועם כרית בבטן.. וכבר הבאתי כרית אבל אףפעם לא נכנסתי איתם שם לבמה בחזרות כי זה תפקיד מטומטם.. קיצר, בהופעה הביאו מקדונלדס כדי שכולם יעלו עם אוכל יענו וראיתי שהיה שם עוד אחד ורציתי לאכול אותו אבל לא היה לי נעים לאכול אותו בחוץ אז נכנסתי ולא העברתי לאוסי ת'מיקרופון אז בקטע שמיד אח"כ לא היה לה זמן לשים ת'מיקרופון ושמו כבר ת'מוזיקה של הקטע שלה ואז הפסיקו אותה ואז שמו שוב ואז הפסיקו ושוב שמו ואז אחרי כמה שניות היא נכנסה ובגלל זה ההיא שנכנסה איתה אמרה פעמיים איזה משהו חחחחחחחחח אגב, שמתי ת'פלאפון שלי מממש ליד הוילון שממנו נכנסים והוא צלצל כל ההופעה לא על שקט והסאונדמן רצה לרצוח אותי כשהוא גילה את זה כי זו כנראה הבעיה שהיתה כל כמה זמן במיקרופונים חחחחחחחח היו לי איזה 4 שיחות שלא נענו והגיעו איזה 2 הודעות... סיבה טובה לא? חח אח"כ היה נחמד לגמרי שם בחורשים בקאנטרי.. הבאנו ממש הרבה אלכוהול ועוד כל מיני דברים.. הגעתי הביתה גמור חחח אבל לא מת.. סתם בקטע טוב כזה חח יאללה יום שמח לכולם ומזל טוב לכל הבוגרים חח

havlaz

New member
אצלנו חגגו מסיבת מתגייסים

במנחת המטוסים של השדה תעופה עם עברי לידר. היה אחלה. למרות שלא מת על עברי
הנהגת המועצה דפקה, כמובן, תמונה לארכיון

ל א ק י

New member
יה זהיתי אמ 4 אנשים ../images/Emo3.gif

ואפילו 5 אם זה מלמטה בצד ימין זה אדם :O או שלא :O

ל א ק י

New member
נמ

אותך, את שגיא, את אמ נופר [זאת היא נכון? ;[ לא שיש לי מושג מי זאת אבל אמ שגיא העלה פעם תמונה שלו איתה
וזכרתי ;[] ואמ עברי לידר [?]

למעלה