יאללה פותחים עסק חדש

יאללה פותחים עסק חדש

מסעדת רגל קרושה. לפי הטעם של הסינים, נראה לי יהיה להיט. נוציא להם בטעם שעועית אדומה, שעועית ירוקה, ועוד כמה (אתם מוזמנים להציע). לא צריך לספר להם שזה לא רגל אמיתית
קצת אורז ליד, וההצלחה מובטחת. ולמי שלא הבין, אני יושב בעבודה וסופר את השעות לטיסה.

ודרך אגב

אם מיודענו מהמתחרים יגיד שהוא אוהב גם את זה, אז אני באמת כבר לא יודע מה לעשות איתו. זה לא סיניות, זה מאזוכיזם. BENGKOK יש מצב לסניף גם אצלכם? מה עם יפן? ילך?

gao xing

New member
למה להגיד מתחרים?

אנחנו כבר סיכמנו על שיתוף פעולה הדדי..... ומשום מה יש לי הרגשה שהוא אכל את זה בעבר ואפילו יגיד שהוא אוהב........ לי יש בחילה רק מהמחשבה......

A Wang

New member
אני אוהב רגל קרושה

לא מפתיע, אני יודע
רוטט כזה...אמממממממממממממ וגם במיה וקישואים ואני מאסכולת הגויבות

gao xing

New member
למה? גם אני אוהבת....

איייי- אני זוכרת את הימים שאמא שלי היתה משאירה לי גוייבה עטופה ב-6 שקיות לפחות + סכין.... בגינה האחורית...... הורשתי לפתוח את "המתנה" אך ורק לאחר שכל החלונות והדלתות בבית נסגרו , והורשתי להיכנס לבית רק לאחר שסילקתי כל עדות לאכילת גוייבה.... לא נעים שמתייחסים אליך כמצורע בשל אהבתך לגוייבה..... והבידוד בגינה האחורית ממש מכעיס..... אבל הטעם.... מפצה על הכל! וכדי שלא יהיו אי הבנות........אז לא..... אני לא אוהבת רגל קרושה!!!!

לא היה מקום עם אל על.

אז טסתי עם טורקיש, והיה סיוט. גם עוד 5 שעות, גם ביקורים בכמה שדות תעופה, אבל הכי מעצבן זה הילד הטורקי הקטן והמעצבן שישב לידי במטוס, ובעט בי תוך כדי שינה. וכשהוא התעורר, לא ראה שום סיבה לא להציק לי, ולברוח לאימא שלו כל פעם שדפקתי לו מבט... אני אכתוב יותר כשאני אחזור.

למעלה