יאללה.. שאלון מחודש..

yaelelele

New member
יאללה.. שאלון מחודש.. ../images/Emo9.gif

שם: תאריך לידה: עיר מגורים: מוצא: חייה שיש לך: חבר: פאדיחה: שיר שאת שומעת ע-כ-ש-י-ו!: עבודה: מה עושים בחופש: ו.... ו... אוף אין לי עוד שאלות!! לא טובה בזה!!

shanistern

New member
אם אתן ממש מתעקשות אז אענה שוב...

שם: שני שטרן- סיבוני תאריך לידה: 11.6.80, כ"ז סיוון - היום עיר מגורים: אשקלון מוצא: ההורים שלי ממרוקו חייה שיש לך: מדי פעם יש גו'קים בבית חבר: התחתנתי לפני שבועיים וחצי פאדיחה: אתמול נכנסתי למזכירות בית המשפט באשדוד והתחלתי לשאול שאלות בקשר למשהו ואז כולם מסתכלים עלי בשוק, את שואלת אותנו בשעה כזו, כשאנחנו סגורים ובאמצע ישיבה? ואז באמת שמתי לב שהם יושבים במעגל ומקשקשים... ביקשתי סליחה ונסתי על נפשי... שיר שאת שומעת ע-כ-ש-י-ו!: מה שיש ב-102FM עבודה: עורכת דין- יש לי משרד משלי מה עושים בחופש: איזה חופש...עוד חודש אנחנו נוסעים לסין לירח דבש ו.... ו... אוף אין לי עוד שאלות!! לא טובה בזה!!

adinabl

New member
שנים שלא הייתי פה!

שם:עדינה לשנסקי תאריך לידה:ל' ניסן התשס"ה 28/04/87 עיר מגורים:גבעת זאב- ליד ירושלים מוצא:אשכנזיה (עם שם כזה קשה להיות משו אחר...) חייה שיש לך:היה לי כלב...הוא מת בחילת השנה הוא היה בן-16! (שנות אדם!) חבר: אין לי ולא ממש מעוניינת פאדיחה: א עולה לי אחת מיוחדת לראש... שיר שאת שומעת ע-כ-ש-י-ו!: החדש של הבקסטריט בויז incomplete הוא דווקא ממש טוב. ( במיוחד לעומת הישנים שלהם) עבודה:כרגע אני עובדת בקיטנה שנה הבאה (ב"ה) אני יהיה בת שירות במפתן מה עושים בחופש:עובדים...מטיילים,חברים... ונצל"ש... יש סידרה חדשה (ממש אבלה) בערוך הילדים בשעה 7:35 בערך ותנחשו מי משתתף????????? דייב!!!!!!!!! הוא נראה שם כזה חמודי!

אני.......

שם : רחלי קורנפלד תאריך לידה: 21/3/90 עיר מגורים: נהריה מוצא: ההורים שלי נולדו בארץ( ההורים שלהם נולדו בפולין ומצד שני ברומניה) חייה שיש לך: אין חבר:אין פאדיחה:יש המון שיר שאת שומעת ע-כ-ש-י-ו!:gentel gentle שלrebecca lavelle עבודה:אין מה עושים בחופש:משתעממים

אללי שאני לא אענה ?

שם: מורי תאריך לידה: 8/3/81 עיר מגורים: ירושלים מוצא:אשכנזיה חייה שיש לך:לא חבר:
פאדיחה:יש הרבה שיר שאת שומעת ע-כ-ש-י-ו!: נגיעות של ברי סחרוף עבודה:מדריכה בפנימיה מה עושים בחופש: טסה לחו"ל

Nira 222

New member
סבבה../images/Emo26.gif

שם: נירה קאפח תאריך לידה: 4.12.81 עיר מגורים: אשקלון מוצא: תימניה משני הצדדים. חבר: אין פאדיחה: קרתה לי ב - 24.05.05 בטוחה שאחת מכן כבר קראה אותה כ"א העתקתי אותה בדיוק איך שכתבתי אותה בקומונה שאני חברה בה: הייתה לי פגישה ראשונה (מזה שנים/יובלות, טוב נו, קצת נסחפתי... רק בשבילך דנית(אוהבת המגילות)) , והבחור קבע לאסוף אותי מהבית. כשהוא הגיע לאזור הוא התקשר אליי ואמר לי שהוא נמצא ברחוב ,כמובן שיצאתי. אני מחכה ברחוב לראות את הרכב שלו ונמצאת בשיא הלחץ. טוב, בטוחה שהרכב ממולי שסנוור אותי זה שלו והולכת אליו, ניגשת לחלון שלו ושואלת אם זה הוא. מבלי כמובן לחכות לתשובה, אומרת לו "נעים מאוד" ואת מי אני רואה, את הגנן של השכונה... וואי, רק עכשיו אני ממש מעכלת איזו פאדיחה רצינית זו היתה... והכול בגללך דנית! שיר : blue - breathe easy עבודה: עדין לא. מה עושים בחופש? אנסה לקחת את המציאות העגומה בקלות...

yaelelele

New member
חחח אני שחכתי לענות..../images/Emo9.gif

שם:יעלתאריך לידה:7/11/89עיר מגורים:רחובותמוצא:חצי אורוגוואית וחצי אשכנזיה.. (כן כן.. דרום אמריקה..)חייה שיש לך:יש לי תוכי מתוק... בשם ג'ואיחבר:עזבו אותי בקטע הזה!! חחחפאדיחה:שפכתי מים את האחראית משמרת שלי.. חחח אבל בסוף עשינו מלחמת מים והיה כיף.. שיר שאת שומעת ע-כ-ש-י-ו!:אוהד חיטמן:תגידי לועבודה:בבית קפה.. שנימצא בתוך חברת היי-טק.. זה לחבר'ה כמוני.. מוסיפה לינק לכתבה שעשו אלינו בעיתון.מה עושים בחופש:אממ... עובדים... וטסה בפעם הראשונה לאיטליה ושוויץ!!

נועה167

New member
אני../images/Emo27.gif

שם: נועה תאריך לידה: 30/4/87 עיר מגורים: כפ"ס מוצא: אשכנזיה חיה שיש לך: אין לי לצערי חבר: אין פאדיחה: אממ יש לי הרבה פאדיחות בטלפון אבל לא זוכרת משהו ספציפי שיר שאת שומעת ע-כ-ש-י-ו!: קלי קלארקסון since you been gone עבודה: נופ (לא רוצה כרגע) מה עושים בחופש: ישנה! ים! סרטים! חברים! טסה כנראה ללונדון :) ווכו'

JuSt A d i

New member
עונה ../images/Emo41.gif

שם: עדי תאריך לידה: 1.11.86 עיר מגורים: רחובות מוצא: רומניה שלמה וגאה בזה...
חייה שיש לך: הדגים שלי עברו דירה...
חבר: אין פאדיחה: מאיפה להתחיל?!?!?! שיר שאת שומעת ע-כ-ש-י-ו!: לא שומעת עבודה: חיילת מה עושים בחופש: אין לי חופש.......צבא זה השטן

למעלה