יאללה שאלון קטן עליהם

יאללה שאלון קטן עליהם

חבר אהוב בלהקה: דיסק מועדף: שיר אהוב מהדיסק הראשון: שיר אהוב מהדיסק השני: קליפ אהוב: תסרוקת מועדף למאטי (חח): סתם בא לי לשאולל..הנה שלי- חבר אהוב בלהקה:צ'ייייסססססססססססססססס המושלם דיסק מועדף:APFE שיר אהוב מהדיסק הראשון:כולם אבל הכי U SAID NO... שיר אהוב מהדיסק השני:כ-ו-ל-ם...אבל הכי I LOVE THAT THING U DO קליפ אהוב:CRASHED THE WEDDING...ואחריו AIR HOSTESS תסרוקת מועדף למאטי (חח):שחור ולמטה כזה כמו שיש לו עכשיו כמו באיר הוסטס

MolsBolsRules

New member
אני

חבר אהוב בלהקה:צ'ארלי דיסק מועדף:ואי זה קשה...נקסט שיר אהוב מהדיסק הראשון:ALL THE WAY!!!!! שולט שיר אהוב מהדיסק השני:3AM falling4u that thing u do קליפ אהוב:WIG2S4 תסרוקת מועדף למאטי (חח):עם האדום זה היה ענק!!!

תגידו רק לי אין את פולינג פור יו

בדיסק? ואת לונר אין לאב? כאילו צרבתי אותם אבל בדיסק בגרסה של ישראל הורידו אותם..בעע שירים ענקייםםםם...חח אול דה וואי? כן הוא שולט..סליפינג וויט דה לייט און מדהים..אין כולםםםםםם מהממים ושיער אדום יפה לוווווווו

DesertRose7

New member
שלי..

חבר אהוב בלהקה: צארלי.. ולאחרונה גם מאט! שיר אהוב מהדיסק הראשון: loser kid ו- all he way שיר אהוב מהדיסק השני: oner in love ו- better than this כי באמת חייב להיות יותר טוב מזה (בריטניה) תסרוקת מועדפת למאט: מה שיש לו עכשיו! כמו באייר הוסטס! דיסק אהוב: שניהם! לא מוותרת על אף אחד! קליפ אהוב: air hostess ו- crashed rhe wedding

advora1

New member
שלי:

חבר אהוב: מאט שיר אהוב: when a day turns into night והשיר באלבום השני that's entertainment והסינגלים שהם הוציאו תספורת מעודפת למאט: קוצים בשחור קליפ אהוב: year 3000

DawnR

New member
נו, נענה...

חבר אהוב בלהקה:מאט דיסק מועדף:Busted שיר אהוב מהדיסק הראשון:What I Go To School For שיר אהוב מהדיסק השני:Falling For You\That Thing You Do קליפ אהוב:What I Go To School For תסרוקת מועדפת למאטי:שחור עם פס בלונדיני או שחור עם קצוות בלונדיניים (או התסרוקת של WIGTSF או You Said No בקיצור...) שחר.

bustedsum41

New member
מי!!.

חבר אהוב בלהקה: מאטי! דיסק מועדף: הראשון! שיר אהוב מהדיסק הראשון:אמממ.. למה להקשות?.. הכל!!!!!! (חוץ מוואן דיי טרנס אין טו נייט) שיר אהוב מהדיסק השני: הכל..חחחחחחחח חוץ מ וואיי קליפ אהוב: אייר הוסטס וקראש דה וודינג ויו סייד נו! תסרוקת מועדף למאטי (חח): מממ.. מחומצן בלוד עם שורשים שחורים!

איך אפשר לא לאהוב את WHY?!

שיר אלוהייי ולמה אפחד לא עונה לי? איזה שיט זה למה לי אין את פולינג ולונר בדיסק

bustedsum41

New member
גם לי אין...

כי בארץ יש את הגירסה המקוצר.... חסר לונר אין לאב ואמ רילי פולינג 4 יו ]= דווקה 2 שירים שאני ממש אוהבת!

M is the name

New member
שלי

חבר אהוב בלהקה: מהאישיות- ברור שמאט, אבל במראה- צ'רלי....- הוא הרי כזה חתיך! אין, אין... דיסק מועדף: ברור ששניהם! שיר אהוב מהדיסק הראשון: you said no קליפ אהוב: year 3000 שיר אהוב מהדיסק השני:you wants to be me (לכו תדעו למה...), ו- browen eyed girl (שיר קורע- בפזמון זה פשוט מטורף, אני צוחקת...) תסרוקת מועדפת: ב- year 3000, הוא נראה שם טוב....

dans girl

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifאני ../images/Emo171.gifחבר אהוב בלהקה: צ'ארלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo185.gifדיסק מועדף: a present 4 every1 (השני) ../images/Emo94.gifשיר אהוב מהדיסק הראשון: you said no ../images/Emo39.gifשיר אהוב מהדיסק השני: loner in love ../images/Emo171.gifקליפ אהוב: אין לי כבלים אז לא ראיתי אף קליפ מלא חוץ מyou said no ../images/Emo185.gifתסרוקת מועדפת למאטי: חיחיח אממ שחור יפע לו.... עם קוצימים.... שקסעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

SShiRaS

New member
טוב אז../images/Emo3.gif

חבר אהוב בלהקה:.. טוב אני רואה שמזניחים את ג'יימס ועוגות הג'אפה שלו אז אני אגיד ג'יימס.. הוא פשוט כ"כ מתוק ומושלם.. ויש לו קול מדהים לדעתי!! דיסק מועדף: A present for everyone שירים מועדפים מהראשון: Sleeping with the light on, Dawson's geek, Loser kid שזה המשכון של wigtsf שירים מועדפים מהשני: better than this, why, fake, she wants to be me ואם שמעתם את הקאברים שלהם ל: Mrs. Robinson ו Last summer אז הם פשוט עצומים!!!! קליפ אהוב: דפנטלי Air hostess נראים ושרים מעולה!!!! ותספורת של מאט: שיער אדום שחור.. היה גדול!!!

SShiRaS

New member
יערה! ../images/Emo24.gif

יאפ חחח החלטתי לתת לזה הזדמנות למרות שאני עדיין פגועה מפורום ג'וני חחח אז אמרתי לעצמי, נו טוב נעשה יוצאי דופן! באסטד רולז אז מגיע להם לול ויש פה אנשים טובים לפי מה שקראתי.
אגב ראיתי את ההודעה שכתבת שמישי ממירק השפיעה עליך בזה, ואני חייבת להודות שדמעות היו מעורבות. חחחח סתם לא, אבל השפעתי על אנשים!!! זהו מצאתי את ייעודי בחיים! להפיץ את תורת הבאסטד! חחחח נו טוב, או לפחות סתם לבהות במסך הטיוי כשהם מופיעים חח *אנחה* הו וול חח

DesertRose7

New member
גם את?

חחחחחחח.. כבר יש לי כמה מושפעים! וזה כזה מצחיק!! "מאיפה אתם מכירים את באסטד/מקפליי?.. משחר!" זה פשוט מצחיק אותי! בדיוק אמרתי את זה אתמול לחברה שלי.. שאם יעודי בחיים זה לחשוף אנשים למוזיקה כזאת.. אז השלמתי את יעודי! זה כזה כיף לגרות לאנשים לאהוב את מה שאני אוהבת! זה ממש מרגש.. חחחחחחח.. עמוק אה?!

SShiRaS

New member
guilty as charged../images/Emo6.gif

יאפ חח, זו פשוט תחושה שמשלימה אותך חח להעביר את מסתורי החיים לקטני האמונה, למשל הפכתי את חברה שלי ששנאהה פופ למכורה של באסטד! חח איזו תחושת סיפוק.. עכשיו כל פעם שהיא מתחילה להשמיץ סגנונות מוזיקה אני יורדת עליה חחח סתם לא, הכל ברוח טובה! עמוק.. אני חייבת להגיד חח

Tempest17

New member
הנה שלי...

חבר אהוב בלהקה: צ'ארלי
דיסק מועדף:A present for everyone שיר אהוב מהדיסק הראשון: All the way שיר אהוב מהדיסק השני: 3am/why/better then this (זו לא באמת הפתעה שקשה לי להחליט, נכון?!
) קליפ אהוב: Air hostess תסרוקת מועדף למאטי (חח): אמממ...שחור עם קצוות אדומים כמו ב-crashed the wedding. מאיה, XXX

litalosh15

New member
ושלי...

חבר אהוב בלהקה:צ'ארלי דיסק מועדף:שניהם... שיר אהוב מהדיסק הראשון:תאמת אין לי מועדף שיר אהוב מהדיסק השני:FALLING 4 U קליפ אהוב:air hostes תסרוקת מועדף למאטי (חח):הוא תמיד נראה טוב אז זה לא משנה!

Young N Hopless

New member
אני אני אני אני

חבר אהוב בלהקה: צ'ארלי הכוסון דיסק מועדף: השני שיר אהוב מהדיסק הראשון:אמממ.. האמת לא שמעתי אותו
(כן אני מתביישת) שיר אהוב מהדיסק השני: בריטני, ולוזר קיד קליפ אהוב: וואט אי גו טו סקול פור תסרוקת מועדף למאטי (חח): הכל שחור.. גררר

SShiRaS

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

כל השירים שציינת הם מהדיסק הראשון busted כנראה לא שמעת את הדיסק השני שנקרא A present for everyone .. תקני מהר! הוא מעולה חח

למעלה