יאללה שאלון D:

MichRanger

New member
יאללה שאלון D:../images/Emo85.gif

לקוח משאלונים וסקרים. רשום 10 אנשים שאתה מכיר/ה 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? 4 ו-6 מתאימים? היית רוצה לפגוש את 7? את מי 2 מזכיר לך? את מי 1 הכי מעריץ? כתוב שלושה דברים על 5? מה 9 הכי רוצה? מתי 6 נולד? ל-3 יש חיה בבית? מה היית רוצה לומר ל2? האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? האם כדאי ל5 ול1 להפגש? כתוב שני תחביבים של 8? איך ניתן לעצבן את 4? מי יותר מצחיק 7 או 9? מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? מי יותר דומה לך 8 או 1? איזו מתנה היית קונה ל6? האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? מה התכונה הכי טובה של 1? האם 8 אוהב את החורף או לא? כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? מה 3 לא יעשה אף פעם? איזו מחמאה היית נותן ל10? ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב?

MichRanger

New member
אה תקשיבו../images/Emo85.gif

בעיקרון זה על 10 אנשים מהפורום אבל שיניתי אז אם אתם רוצים תעשו על אנשים מהפורום אבל זה לא באמת משנה..
|ששון|

MichRanger

New member
../images/Emo69.gif|ששון|=../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

המסנג'ר המסנג'ר..

הפורום יבש בטירוף ../images/Emo69.gif. ../images/Emo101.gif

רשום 10 אנשים שאתה מכיר/ה 1. רוחה [רחל]. 2. נול [נועם]. 3. אורין. 4. נוי. 5. בר. 6. שלי. 7. עדן. 8. אריאל. 9. יהונתן. 10. עומרי. ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? שאלה מסובכת עליו בשבילי.
הממ, טוב נו, כן D: 4 ו-6 מתאימים? בכלל לא. היית רוצה לפגוש את 7? כרגע, לא. את מי 2 מזכיר לך? את 4 [נוי], גם באופי וגם ביופי אבל במיוחד ביופי. את מי 1 הכי מעריץ? דנידין ורן דנקר. כתוב שלושה דברים על 5? א. יש לה עיניים ירוקות מדהימות. ב. היא מוכנה להרוג למען החברות האמיתיות שלה. ג. היא עברה דירה לא מזמן. מה 9 הכי רוצה? הממ נראה לי לטוס לאיזה משחק של הקבוצת כדורגל שהוא אוהב [אני כל הזמן שוכחת את השם שלה
]. מתי 6 נולד? 2.8.1994
ל-3 יש חיה בבית? דגים נחשב? מה היית רוצה לומר ל2? שאני מתגעגעת אליה הכי בעולם ושתחזור כבר מטורונטו
האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? כן, הם באותה כיתה
האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? כנ"ל
האם כדאי ל5 ול1 להפגש? הם כבר נפגשו אבל הן רבות המון אז לא הייתי מציעה להן להיפגש שוב
כתוב שני תחביבים של 8? לרקוד ולשיר. איך ניתן לעצבן את 4? להיות צבועה או לשקר לה. היא מתחרפנת מאנשים כאלה. או פשוט לשים אותה ואת 5 ביחד
מי יותר מצחיק 7 או 9? כלכך 9. מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? 10. מי יותר דומה לך 8 או 1? 1 - במיוחד באופי, הרבה אנשים ששומעים אותנו מדברות או רואים את ההתנהגות שלנו בטוחים שאנחנו תאומות
איזו מתנה היית קונה ל6? משהו של TH. ואני צריכה לחשוב על משהו שלהם שאין לה כי יש לה יומולדת בקרוב
האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? לא
ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא הייתה בכיתה המקבילה שלי ביסודי. מה התכונה הכי טובה של 1? זאת תכונה טובה ורעה ביחד - היא תמיד אבל תמיד תגיד את מה שהיא חושבת בלי לספור אף אחד. בדיוק כמוני D: האם 8 אוהב את החורף או לא? לא נראה לי. כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? היא לא בפורום הזה
מה 3 לא יעשה אף פעם? לא תצליח לשקר בלי שישימו לב שהיא משקרת XD איזו מחמאה היית נותן ל10? באישיות - חכם. בחיצוניות - חתיך
ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שתגשים את כל משאלותיה וכל מה שהיא מאחלת לעצמה, גם אני מאחלת לה
ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? יום טוב[?]
כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? תמיד אבל תמיד אומרים את הדעות שלנו וציניים\מצחיקים בטירוף
כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? זה הולך להיות קשה
הם אנשי סודות כאלה, כולם מספרים להם את הסודות שלהם והם כל הזמן אבל כל הזמן עושים שטויות
ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? א. 3 לא תמיד שומרת סודות כמו ש-1 שומרת. ב. ל-1 אין תאקט בכלל ול-3 יש הרבה יותר תאקט מל-1
האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? לא. האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? בכלל לא
האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? ממש אבל ממש אבל ממש לא
באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? בעלת חנות כמו "תומר", "UFO", "וולווט" וכאלה
האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? כן
האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? ברור D: האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? כן, אבל אלה בטח היו מכתבי נאצה
האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? נראה לי שכן.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifיאללה נו ../images/Emo13.gif

רשום 10 אנשים שאתה מכיר/ה 1. נועה 2. מאי 3. יובל 4. ירדן 5. רוני 6. זיו 7. עדן 8. אראל 9. נוי 10. נית ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? בהתחלה כתבתי ב-10 מישהו אחר ושיניתי, אני לא מכירה אותו, אבל אם הוא היה מבקש אז למה לא
4 ו-6 מתאימים? ממש לא- שתיהן בנות היית רוצה לפגוש את 7? כן למה לא את מי 2 מזכיר לך? את האחראי הקודם מהעבודה הקודמת את מי 1 הכי מעריץ? לא יועדת, האמת.. כתוב שלושה דברים על 5? א. היא הכי יפה בעולם, ב. היא הכי קוקי בעולם, ג. היא אחותי מה 9 הכי רוצה? לא יודעת.. נראה לי שעבודה
מתי 6 נולד? בחופש הגדול 1993 ל-3 יש חיה בבית? לא מה היית רוצה לומר ל2? כלום האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? לא האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? לא האם כדאי ל5 ול1 להפגש? כן, זאת חברה שלי ואחותי, הן אוהבות אחת את השניה
כתוב שני תחביבים של 8? לשמוע מוזיקה, טלוויזיה איך ניתן לעצבן את 4? להגיד לה לסתום ת'פה, להגיד שהייסקול מיוזיקל זה איכסה מי יותר מצחיק 7 או 9? לא יועדת האמת.. מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? 10
מי יותר דומה לך 8 או 1? כ"כ 1 איזו מתנה היית קונה ל6? אמממ בגד האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? לא, אחותי לא אוהבת לקבל בגדים ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא אוהבת הייסקול מיוזיקל והאנה מונטנה מה התכונה הכי טובה של 1? חברה הכי טובה האם 8 אוהב את החורף או לא? אין לי מושג
כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? 0 מה 3 לא יעשה אף פעם? לא יודעת איזו מחמאה היית נותן ל10? שהוא כוסון אעש ^&**&^&^%$%
ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? מזל טוב ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? יום טוב כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? אין לנו כלום במשותף לצערי כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? חחחח גם ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? הגיל [15 ו-16], המגמה [מדעית-תאטרון וטכ"מ] ו.. ל-3 יש קעקוע האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? לא ממש האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? יכול להיות
האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? חדשות בערוץ הופ כן באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? אנא עארף.. שירה? האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? בטח D: האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? אממ אולי.. בעצם כן זאת חברה טובה האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? כןןןןןןן
האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? לא

MichRanger

New member
../images/Emo85.gif

רשום 10 אנשים שאתה מכיר/ה 1. ג'וי 2. ענבר 3. נעם 4. גיה 5. עמית 6. נגה 7. שחר 1 8. שחר 2 9. רון 10. בת אל ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? OO לא 4 ו-6 מתאימים? אהה היית רוצה לפגוש את 7? פגשתי :) את מי 2 מזכיר לך? אף אחד? את מי 1 הכי מעריץ? כרגע אין לה מישהו שהיא ממש מעריצה כתוב שלושה דברים על 5? הבנאדם הכי מצחיק שפגשתי, נחמד,וסטלן
מה 9 הכי רוצה? לא יודעת מתי 6 נולד? לא יודעת >< ל-3 יש חיה בבית? לא מה היית רוצה לומר ל2? החברה הכי טובה שיש!!
האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? כן האם 2 ו9 נפגשו אי פעם?כן האם כדאי ל5 ול1 להפגש? כן והם כבר נפגשו כתוב שני תחביבים של 8? לנגן ו... איך ניתן לעצבן את 4? וואי כל דבר הכי קאן מעצבן אותה... נגיד לשלוח לה מלא אסמסים שיש לי שבוע חינם אסמסים
ממש מעבן אותה מי יותר מצחיק 7 או 9?בערך אותו דבר מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? 5 מי יותר דומה לך 8 או 1? 1 איזו מתנה היית קונה ל6? אממ... לא יודעת
האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? .. ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? מצחיקה ממש מה התכונה הכי טובה של 1? מצחיקה, חברה טובה האם 8 אוהב את החורף או לא? נראה לי שאוהב כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום?
מה 3 לא יעשה אף פעם? לא יודעת איזו מחמאה היית נותן ל10? נחמדה ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שכל חלומותיה יתגשמו, [ הו המקוריות..] ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? שיהיה יום נפלא [הו המקוריות...] כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? אותם חברים, אותו בצפר, אותה שכבה כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? אותו חברים, אותו בצפר, אותו שכבה ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? צבע עור, ל1 יש שיער קצר ול3 לא.. האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? חח לא ממש... היא חושבת שלא ממש.. האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? כן!! האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? חח לא XD באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? עורכת דין או משו האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? אממ לא נראה לי
האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? ברור!!!!! האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? כן. האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? כן

עונה../images/Emo2.gif

1. נועה 2. שחר 3. מנור 4. בן 5. דורון 6. חנה 7. היילי 8. ורד 9. נופר 10. יונתן ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? אההא, בכיף. 4 ו-6 מתאימים? חח נראה לי, יש מצב
היית רוצה לפגוש את 7? כןכןכןכןכןכןכןכןכן את מי 2 מזכיר לך? פרחה. את מי 1 הכי מעריץ? ג'רארד וואי כתוב שלושה דברים על 5? מדהים, חמוד, יפה. מה 9 הכי רוצה? שאני אמות. מתי 6 נולד? אין לי מושג
ל-3 יש חיה בבית? נראה לי
האם 3 ו6 נפגשו אי פעם?לא
האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? כה האם כדאי ל5 ול1 להפגש? לא יודעת
כתוב שני תחביבים של 8? להתחרמן עם החבר שלה, להציק לי. איך ניתן לעצבן את 4? לגעת לו בהרחבות ולנגן בבאס שלו
מי יותר מצחיק 7 או 9? 7 ברור
מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? 5
מי יותר דומה לך 8 או 1? 1 איזו מתנה היית קונה ל6? צבע שטיפה בכחול
האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? לא חושבתXD ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? הוא חתיךךךךךךXD מה התכונה הכי טובה של 1? יודעת להקשיב האם 8 אוהב את החורף או לא? אין לי מושג כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? אין לי כוח לבדוק
מה 3 לא יעשה אף פעם? יעשן סמים איזו מחמאה היית נותן ל10? חמודיייי ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שיהיה לה רק טוב ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? ש..תיחנק
כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? שנינו אוהבים רוק ושנינו בלונדיניםD: כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? ממ..עיניים יפות והם אוהבים רוק ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? כמו עם 10.. האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? אין לי מושג חחח האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? אההא XDDDDDDDDDDDD האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? לא נראה לי D: באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? אין לי מושג
האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? לא
האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? כה
האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? לאXD האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? ממש לא..

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif עונה :)

רשום 10 אנשים שאתה מכיר/ה 1. הדס 2. סיון 3. שיר 4. אביגיל 5. חני 6. גל 7. אדמה 8. ליאור 9. רועי 10. תום ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? כן 4 ו-6 מתאימים? הן שתי בנות ומבחינת סתם חברות אז..כן חח היית רוצה לפגוש את 7? כן את מי 2 מזכיר לך? את עצמה את מי 1 הכי מעריץ? ארקטיק מאנקיז? מקפליי? כתוב שלושה דברים על 5? היא שעירה, היא סתומה, היא עיוורת צבעים, היא שומרת שבת (כן בטחXD), היא מסייפת. מה 9 הכי רוצה? פינק פלויד? מתי 6 נולד? 3.6.93 |גאה| ל-3 יש חיה בבית? חחחחחחח ממש מה היית רוצה לומר ל2? טיסה נעימה D: האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? כן האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? כן האם כדאי ל5 ול1 להפגש? אממ כן כתוב שני תחביבים של 8? להיות במחשב ולהיות בפארק XD איך ניתן לעצבן את 4? לדבר על האנטומיה של גריי או הישרדות
מי יותר מצחיק 7 או 9? 9 חחחחחחחחחחח מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? 10 גר איתי אז... מי יותר דומה לך 8 או 1? כל אחת דומה לי בדרך שונה D: איזו מתנה היית קונה ל6? קניתי לה שני דיסקים
האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? לא ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא לומדת פורטוגזית מה התכונה הכי טובה של 1? מצחיקה?
האם 8 אוהב את החורף או לא? לא נראלי כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? היא לא בפורום מה 3 לא יעשה אף פעם? תעלה על המגלשה הצהובה בשפיים XD איזו מחמאה היית נותן ל10? שהוא אידיוט ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב? חח ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? החלמה מהירה כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? יש לנו אותם הורים, יש לנו אותו אח כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? יש להם 3 אותיות בשם ו...לוידעת חח ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? כל התכונות אופי שלהן בערך XD האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? לא חח האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? חחחחחחחחחחחחחחח לא האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? XDDDDD אולי את התחזית
באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? ריקוד D: האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? ברורוש האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? אני צריכה לחשוב על זה XD האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? נהה האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? ממש לא

עונה, שאלון נחמד |פסטרמה|

רשום 10 אנשים שאתה מכיר/ה 1. סער 2. נויה 3. אפרת 4. ירדן 5. שני 6. עומרי 7. נועם 8. זוהר 9. עדי 10.אסף ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה?כן! 4 ו-6 מתאימים? חח לא היית רוצה לפגוש את 7?אני פוגשת אותה הרבה פעמים את מי 2 מזכיר לך? שאלה טובה... לא יודעת! את מי 1 הכי מעריץ?ריהאנה ובריטני ספירס כתוב שלושה דברים על 5? א.אוהבת את עצמה ב.חולה על הראל סקעת,ג'וני דפ ואורלנדו בלום ג.מקלידה לאט מה 9 הכי רוצה?חופש מתי 6 נולד?3.2.2004 ל-3 יש חיה בבית?כן,2 חתולים מה היית רוצה לומר ל2?הייתי רוצה לומר לה שמשעמם לי האם 3 ו6 נפגשו אי פעם?כן האם 2 ו9 נפגשו אי פעם?כן האם כדאי ל5 ול1 להפגש?כן! הן החברות הכי טובות בערך... כתוב שני תחביבים של 8?כדורגל,להציק לי איך ניתן לעצבן את 4? אפשר לדבר על דברים שהיא לא מכירה או שותפה אליהם-ליידה מי יותר מצחיק 7 או 9?7 מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10?חחחח 5 מי יותר דומה לך 8 או 1?1 איזו מתנה היית קונה ל6?הייתי קונה לו גם את הירח אם הייתי יכולה... האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה?ממש לא ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4?היא מחוננת מה התכונה הכי טובה של 1?מצחיקה האם 8 אוהב את החורף או לא?לא אוהב כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום?המ.... זה לא שאלון שקשור לפורום כרגע, סורי! מה 3 לא יעשה אף פעם?תעשן איזו מחמאה היית נותן ל10?משהו על זה שהוא חכם בטח.. ומה היית מאחל ל2 ליומולדת?המון אושר,כושר ויושר. אני לא משהו בברכות... ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום?לא יודעת... כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10?הבית כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1?המקום מגורים ושני דברים שונים בין 1 לבין 3?תחביבים האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה?לא האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים?לא האם היית נותן ל5 להגיש חדשות?לא באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? בדוגמנות האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? כן, סתם כדי שלא ירגיש רע... האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד?כן! האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10?כן האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב?לא

לא ניתן להוסיף הודעה ללא נושא. נא הקלד/י נושא

רשום 10 אנשים שאתה מכיר/ה 1.יעל 2.בן 3.אלכס 4.לירז 5.שני 6.ניר 7.עומר 8.שלומי 9.מאיה 10.שרון ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? לא :O 4 ו-6 מתאימים? כן! היית רוצה לפגוש את 7? אני אמורה לפגוש אותו הערב...
את מי 2 מזכיר לך? את הסולן של 30STM את מי 1 הכי מעריץ? את בולט D: כתוב שלושה דברים על 5? היא עוברת לאילת, יש לה שיער בלונדיני, עיניים כחולות, היא רוסייה ומצרייה, יש לה אחות תאומה מה 9 הכי רוצה? לפגוש את קורט קוביין מתי 6 נולד? 26.6.92 ל-3 יש חיה בבית? לא :O מה היית רוצה לומר ל2? אני שונאת אותך :O האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? חברים הכי טובים :O האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? כן, אויבים האם כדאי ל5 ול1 להפגש? הן חברות :O כתוב שני תחביבים של 8? אין לי מושגגגגגג :| איך ניתן לעצבן את 4? לגעת לה בשיער! מי יותר מצחיק 7 או 9? 9
מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? 10 :O באילת מי יותר דומה לך 8 או 1? אף אחד מהם :O איזו מתנה היית קונה ל6? סקייט חדש D: האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? כל כך לא! ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא תמניה מה התכונה הכי טובה של 1? כנות האם 8 אוהב את החורף או לא? אין לי מושגגגגגגגגגג! כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? הוא לא בפורום, ויש לו שגיאות :X מה 3 לא יעשה אף פעם? ישמע שירים של פאקצות. איזו מחמאה היית נותן ל10? שהיא חמודה ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שיישרף ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? יום טוב כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? בדיאטה כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? רוסיות ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? רוסיים האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? לא :X האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? האמת, שכן האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? כן! באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? אמרגן האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? לא! האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? כן! האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? לא! האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? כן... ניראלי

NoAmItA ChAn

New member
אוי, זה יהיה מצחיק XP

1. ליסה. 2. נטע. 3. גל. 4. גלי (מהכיתה). 5. גלי (אנימה). 6. עטר. 7. אור. 8. תומר. 9. אולג. 10. אורי. ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? חחחחחחחחחחחחחחחח, לא. 4 ו-6 מתאימים? .. בהתחשב בעובדה שהן שתי בנות.. היית רוצה לפגוש את 7? כן~ את מי 2 מזכיר לך? את עצמי XP את מי 1 הכי מעריץ? לא יודעת XP כתוב שלושה דברים על 5? היא מצחיקה, חמודה ואוהבת דמויות ראשיות XD מה 9 הכי רוצה? כאפה. מתי 6 נולד? לא זוכרת XP ל-3 יש חיה בבית? לא. מה היית רוצה לומר ל2? שתבוא אליי כבר! האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? אהא. האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? לא, וטוב שלא XD האם כדאי ל5 ול1 להפגש? .. הן מכירות XD כתוב שני תחביבים של 8? ילדות קטנות ומספר 3. איך ניתן לעצבן את 4? לא יודעת XP מי יותר מצחיק 7 או 9? .. 7 XD; מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? 20, נדמה לי. מי יותר דומה לך 8 או 1? ללא ספק 1. איזו מתנה היית קונה ל6? מנגת יאוי XDDDD האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? אולי O: ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? היא אהבלהאהבלהאהבלהאהבלה ואובססיבית לספיקררררים. מה התכונה הכי טובה של 1? הכל. האם 8 אוהב את החורף או לא? לא בטוחה. כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? הזה? כלום. מה 3 לא יעשה אף פעם? המממ.. אין לי שמץ XD איזו מחמאה היית נותן ל10? X. ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? שתהיי מאושרת תמיד! ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? שיהיה לו יום מלא בילדות קטנות. כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? חולית ומיתולוגיה יוונית. כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? מיתולוגיה יוונית ואנימה\מנגה. ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? ל-1 פחות אכפת להיות לבד. האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? אולי XP האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? XDDDDDDDDDD האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? לא XDDDDDDDDDDDDD באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? מתרגמת או סופרת 3: האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? לא XDDDDDDDDDD האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? כמובן (L). האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? לא. האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? לא.

YuvalJones

New member
עונה כי זה לא שיש משהו אחר לעשות =\

1. יובל 2. שי 3. אור 4.רוני 5. בר 6. לירון 7. שרון 8. אופק 9. רום 10. מוזדן ועכשיו- היית עושה ל-10 טובה? ברור
אני מתה על הילד הזה. 4 ו-6 מתאימים? בהתחשב בעובדה ששתיהן בנות, לא. היית רוצה לפגוש את 7? אין לי בעיהD: את מי 2 מזכיר לך? לאדעת.. ם__O את מי 1 הכי מעריץ? מרילין מנסון XD כתוב שלושה דברים על 5? מצחיק,בנאדם טוב,חתיך. מה 9 הכי רוצה? לזיין. סתם אין לי מושג. מתי 6 נולד? 14/11 ל-3 יש חיה בבית? נראהלי שכן אני לא זוכרת.. מה היית רוצה לומר ל2? שהיא חופרת בטירוף. האם 3 ו6 נפגשו אי פעם? נופ. האם 2 ו9 נפגשו אי פעם? יאפ. ותשע אמר שהיא כוסית XD האם כדאי ל5 ול1 להפגש? אמממ.... סבבה[?] כתוב שני תחביבים של 8? מחשב,כוסיות. איך ניתן לעצבן את 4? נמנמנמ.... להיות רעה אליה
מי יותר מצחיק 7 או 9? שניהם מצחיקים. שבע יותר אבל. מי גר יותר רחוק ממך 5 או 10? אין לי מושג איפה 10 גר.. אז נגיד שהוא. מי יותר דומה לך 8 או 1? בחיצוניות? 1 בפנימיות? 8 איזו מתנה היית קונה ל6? כרטיס טיסה [וגם לי.] האם גם 5 היה רוצה לקבל אותה? ברור. מי לא ירצה כרטיס טיסה. ספר לנו משהו שאנחנו לא יודעים על 4? יש לה צחוק מוזר XD מה התכונה הכי טובה של 1? יש הרבה. האם 8 אוהב את החורף או לא? נראהלי שכן. כמה הודעות כתב 6 בחודש האחרון בפורום? לא נמצאת בפורום :) מה 3 לא יעשה אף פעם? ידבר עם טאקט. סתם. הכל מאהבה (L) איזו מחמאה היית נותן ל10? שהוא נשמה. ומה היית מאחל ל2 ליומולדת? אין לי מושג. ומה היית מאחל ל9 לסתם יום רגיל, כמו היום? שיפסיק לצעוק! כתוב שני דברים משותפים בינך לבין 10? שיער חום, עיניים חומות XD כתוב שני דברים משותפים בין 10 לבין 1? שקטים יחסית. ושני דברים שונים בין 1 לבין 3? 3 זה בן-אחת זו בת, 3 חתיך-1 חמודה XD האם ל4 יש עתיד בקריירת שירה? אין לי מושג.. האם ל7 יש עתיד בערוץ הילדים? כן!!!!!!!!!!!!! האם היית נותן ל5 להגיש חדשות? כן. באיזה תחום את מציעה ל6 לחפש את עתידה המקצועי? אין לי מושג.... האם היית מצביע ל9 בסמ. אמ. אס אם הוא היה בכוכב נולד? כן. האם היית לוקח את 2 איתך לאי בודד? לא. LOL האם הייתם שולחים משם מכתבים ל10? לא. האם היית סומך על 8 ומפקיד בידיו סוד צבאי מדיני חשוב? כן.. פיניטו.

למעלה