יאללה שאלון

Anomally

New member
יאללה שאלון

1..2..3... CLEAR!!!!!!!!!! *מנסה להחיות את הפורום* יאללה אנשים תנו סימן חיים. הרבה זמן לא היה פה איזה שאלון חמדמד.. אז אני לוקחת יוזמה ומכינה אחד חחח כי משעמם >_< שמכם: מקום מגוריכם: תחביבים: חלום מוזר שהיה לכם: מאכל אהוב: מאכל מגעיל: הזיכרון הכי מתוק מההופעה בארץ: דיוידי אהוב: דיסק אהוב: שיר השבוע: מה דעתכם על המצב באפריקה: אתם אוהבים חובזה?אם כן,פרטו למה,כי זה מזה מגעיל: מה דעתכם על הקרחת של נינט?: ואם קילמור היה עושה קרחת,איך הוא היה נראה?: רגע מפדח שהיה לכם בסופש: רגע מקסים שהיה לכם בסופש: ערפדים או אנשי זאב?: ספר אהוב: האם גם אתם חיפשתם בנואשות את עצמכם בקהל בדיוידי החדש?או שזו רק אני?נשבעת לכם,ראיתי את היד שלי מבצבצת מהקהל עם המצלמה המסכנה שלי!: מה הבושם שלכם?: משהו מיוחד יקרה השבוע?: בכיתם בטיטניק?: ו..תמונה שלכם,אם בא לכם :) עד כאן השאלון ההזוי והמפגר שלי חח יאללה צ'ירז מייטס!

Musedol

New member
כבר 4 ימים חולה :(

שמכם: דור מקום מגוריכם: שוהם תחביבים: מוזיקה, חברים, צילום ותאטרון חלום מוזר שהיה לכם: שרדפו אחרי תנינים מאכל אהוב: ניוקי ברוטב עגבניות מאכל מגעיל: סושי הזיכרון הכי מתוק מההופעה בארץ: שלא ראיתי כלום (כי אני נמוכה) ולפניי היה מישהו גבוה וידיד שלי ביקש ממנו לתת לי להיות לפניו והאיש הגבוה היה מתוק לאללה ושרנו ביחד את השירים
דיוידי אהוב: - דיסק אהוב: קשה. Porcupine Tree- In Absentia שיר השבוע: אין מה דעתכם על המצב באפריקה: על הפנים אתם אוהבים חובזה?אם כן,פרטו למה,כי זה מזה מגעיל: מה זה? מה דעתכם על הקרחת של נינט?: שזה לא מעניין אותי בכלל ואם קילמור היה עושה קרחת,איך הוא היה נראה?: זוועה ?
רגע מפדח שהיה לכם בסופש: התרסקתי על הרצפה רגע מקסים שהיה לכם בסופש: חברים באו לעשות ביקור חולים ערפדים או אנשי זאב?: אני ספר אהוב: שעות מתות- אורי אדלמן האם גם אתם חיפשתם בנואשות את עצמכם בקהל בדיוידי החדש?או שזו רק אני?נשבעת לכם,ראיתי את היד שלי מבצבצת מהקהל עם המצלמה המסכנה שלי!: חחח עוד לא ראיתי את הDVD :) מה הבושם שלכם?: יש כמה. 212, רד פלאוור ואסקדה. ריח מתוק לשלטון! משהו מיוחד יקרה השבוע?: נוסעים ליד ושם בכיתם בטיטניק?: בפעם הראשונה ו..תמונה שלכם,אם בא לכם :) נוותר הפעם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroFan

New member
שלי

שמכם: אלדד מקום מגוריכם: נתניה תחביבים: מוזיקה, ים, קולנוע חלום מוזר שהיה לכם: היו מלאאא מאכל אהוב: אין ספציפי מאכל מגעיל: סושי הזיכרון הכי מתוק מההופעה בארץ: בשניות הראשונות שהם עלו לבמה !! דיוידי אהוב: כיום באופן כללי אפילו - Look Alive ! דיסק אהוב: A Crow Left Of THe Murder [גם בכללי] שיר השבוע: Incubus- Smile lines מה דעתכם על המצב באפריקה: הכל טוב מה איתך? אתם אוהבים חובזה?אם כן,פרטו למה,כי זה מזה מגעיל: מזה מה דעתכם על הקרחת של נינט?: די זוועה ואם קילמור היה עושה קרחת,איך הוא היה נראה?: זמר ראפ חחח רגע מפדח שהיה לכם בסופש: לא זוכר רגע מקסים שהיה לכם בסופש: לא היה משו מיוחד ערפדים או אנשי זאב?: אנשי זאב !! ספר אהוב: אין האם גם אתם חיפשתם בנואשות את עצמכם בקהל בדיוידי החדש?או שזו רק אני?נשבעת לכם,ראיתי את היד שלי מבצבצת מהקהל עם המצלמה המסכנה שלי!: חיפשתי ומצאתי מה הבושם שלכם?: לא זוכר שם חח משהו מיוחד יקרה השבוע?: אין לי מושג בכיתם בטיטניק?: בכיתי שהספינה טבעה ו..תמונה שלכם,אם בא לכם :) אין לי עכשיו על המחשב כלום

Rock Bottom

New member
יאללה מגניב

שמכם: אורון מקום מגוריכם: ראשל"צ - עיר הערסים, הרוסים ו-SOON TO BE הבית החדש של איקאה! תחביבים: לא הייתי מצליח לנשום בלי מוסיקה. אני חושב שאני באמת הבנאדם היחידי שאני מכיר שמוכרח להיות מוקף מוסיקה 24 שעות. אפילו אם זה לא שמיעה רצינית. העיקר שהטלוויזיה תהיה פתוחה על MTV2, גם תוך כדי שינה. אני נרדם הכי טוב עם מוסיקה בלואו ווליום. חוץ ממוסיקה גם כדורסל, ציור (שקצת נטשתי אחרי ש-3 שנים במגמת גרפיקה בגנחום התישו אותי והוציאו לי כל חשק ליצור משהו יצירתי - טל אל תישברי!!), היאבקות, טלוויזיה, קולנוע, שינהההה (הכי חשוב אחרי מוסיקה
) חלום מוזר שהיה לכם: שאני מרביץ לאחי הגדול שכבר מזמן לא גר איתנו עם מקל שבור כזה של מטאטא משום מה והוא חוטף את המכות ולא בוכה O_O פאק, זה ממש מטריד. אני צריך להתקשר אליו ולבקש סליחה או משהו. מאכל אהוב: יאו, קשה. מה הבאת לי את השאלה הזאת. הכי קל לענות המבורגר, אבל לא תעשייתי מעפן. אחד כזה של אגאדיר/אודאון/מוזס, כי זה משהו שתמיד אפשר לאכול. אה, וצ'יזסטייק של פילדלפיה/דיקסי שליטה.
מאכל מגעיל: כבד וסלרי. בעעע. הזיכרון הכי מתוק מההופעה בארץ: יש לי יותר זכרונות מעפנים מההופעה בארץ למען האמת, כי אני ואיציק נמעכנו למוות בערך ומשורה שנייה מצאנו את עצמנו בהתחלה של קוויקסנד כבר בשורה 6 או 7, ובחיים שלי אני לא אשכח את זה, כי זה מעולם לא קרה לי. הרגשתי שאם אני לא מכניס טיפה של מים לפה אני מתמוטט ומת במקום, ליטרלי, אז איכשהו פילסנו את דרכנו לבאר (איפה שנינה ויהודה היו, וזה היה די עצוב כי רוב האנשים הצטלמו איתם והסתכלו עליהם במקום על פריקין אינקיובס), וקנינו בקבוק שתיה במחיר מופקע של איזה 11 שקל ונתתי לעוד איזה 3 אנשים לשתות כי אני כזה נשמה טובה.
באמת שהכי זכור לי שהתפרקתי במגלומניאק בסוף ויצאתי בלי קול, אה והפגישה עם ברנדון ומייק בסוף, למרות שהייתה קצת תחושת החמצה אחרי שיצאו לי ולאיציק תמונות מגה מעפנות. דיוידי אהוב: אווו יש מלא, אלייב אט רד רוקס, הולאבאלו ואבסולושן של מיוז, בוראט, וה-DVD של טריומף - The Insult Comic Dog מהתוכנית של קונאן אובריאן.
את לוק אלייב עוד לא קניתי, סגרתי עם איציק שהפעם הוא מביא לי אותו מיוסטון ויהי מה! (אל תתקמצן you cheap bestard! אני מביא לך בתמורה רסלמניה!) דיסק אהוב: חח נו למה להקשות על החיים.. Incubus - ACLOTM, Morning View Muse - BH&R, OOS Arctic Monkeys - WPSIATWIN (חחח, לונגסט ראשי תיבות אבר!), וכמובן שגם האלבום השני - Favourite Worst Nightmare NIN - With Teeth Kasabian - Kasabian, Empire Biffy Clyro - Puzzle Death Cab for Cutie - Transtalanticism Alter Bridge - Blackbird The Killers - Hot Fuss, Sam's Town Klaxons - MOTNF RATM - RATM Foo Fighters - There's Nothing Left to Lose ובאמת שעוד מאתיים. אין רק אחד שהוא מעל כולם. שיר השבוע: חח גם פה המצב לא פשוט.. Silversun Pickups - Well Thought Out Twinkles, Checkered Floor Feist - 1234 (נדבקתי מהפרסומת של אייפוד נאנו נו..) Ian Brown - Sister Rose The Gossip - Standing in the Way of Control Sons and Daughters - Darling, Gilt Complex (אני יודע שלא ככה כותבים גילט, ככה הם כותבים O_O) Foals - Balloons Air - Mer du Japon Jamie T - Sheila Hot Chip - Ready for the Floor Red Blood Shoes - I Wish I Was Someone Better ווואחרון חביב, נשבע - הסינגל החדששש של קסאביאן - FAST FUSEEEE~! מה דעתכם על המצב באפריקה: תענוג, בדיוק הבוקר קיבלתי את המכתב מהפאן-פאל שלי, וואמבוטו, הוא אומר שעכשיו בדיוק פתחו שם קאנטרי מטורף עם מגלשת בלאק הול וקמיקזה ובארוחת צהריים היה אכול כפי יכולתך של אסאדו. אני עובר לאפריקה תאמינו לי. אתם אוהבים חובזה? אם כן, פרטו למה, כי זה מזה מגעיל: בוודאי! אחרי שרואים כל כך הרבה הישרדות ברצף בשידורים חוזרים ב-AXN הולכים לחצר ומחפשים לאכול עלים כי זה פתאום נראה מה זה כיף ומזין. מה דעתכם על הקרחת של נינט?: הייתי אומר פה משהו, אבל יש פה קטינים בטח. אני אגיד בכל זאת
מעניין אם ליהודה היה פעם פטיש של לגמור על קרחת. אני אומר לכם, זה הכל הוא דחף אותה לעשות את זה. היא רימתה אותה, אפילו לא עשתה קרחת לגמרי. ואם קילמור היה עושה קרחת,איך הוא היה נראה?:
בתמונה, רבותיי, בתמונה
רגע מפדח שהיה לכם בסופש: לא היה אחד כזה, למען האמת. אולי כי הייתי קבור בבית ולא עשיתי כלום לשם שינוי. רגע מקסים שהיה לכם בסופש: ע"ע תשובה אחת למעלה ^ ערפדים או אנשי זאב?: וורוולבס! בעצם, ערפד מחופש לוורוולף! ספר אהוב: תשליך - ניר קיפניס האם גם אתם חיפשתם בנואשות את עצמכם בקהל בדיוידי החדש? למרות שאיציק טוען שהוא כבר ראה ורואים אותי, אני מסרב להאמין לו. כנראה שאני אאלץ לחכות לבדוק לבד. מה הבושם שלכם?: פראדה, הוגו. משהו מיוחד יקרה השבוע?: אם ירצה הזגג - אני כבר אמסגר את כל המיליון דברים שיש לי לתלות בחדר ואעשה סדר. כרגע המצב די זוועה פה. בכיתם בטיטניק?: כמובן, very good sex secne.
ו..תמונה שלכם,אם בא לכם :) תסתפקו בתמונה של קילמור עם קרחת.

orit a3at

New member
גם אני (וואי שנים לא הייתי פה)

שמכם: אורית מקום מגוריכם: ירושלים תחביבים: מוזיקה וקולנועע חלום מוזר שהיה לכם: לאו דווקא מוזר, אבל זה לא משנה.... אומאלי... מאכל אהוב: פיצה, קוראסונים, קוסקוס, סטייקים מאכל מגעיל: וואי יש הרבה..... טחינה, אבוקדו, חומוס, וכו' הזיכרון הכי מתוק מההופעה בארץ: לא היה שום זיכרון מתוק כי התגייסתי באותו יום, אבל אחותי הייתה והשיגה לי אחלה חתימה מברנדון בויד עם הקדשה, ותמונה עם חוזה וקילמור התותחים דיוידי אהוב: של מי, אינקיובוס? רד רוקס, בכללי? נראה לי פני צלקת בסרטים והדיוידי של ג'ף באקלי מהמהדורה המיוחדת... דיסק אהוב: אוייי יש הרבה, כרגע זה רייג' אגאינסט דה מאשין- רייג' אגאינסט דה מאשין, רדיוהד אין ריינבואו, לד זפלין הראשון, (אינקיובוס תמיד אהובים, אז לא צריך לציין) שיר השבוע: בעיקרון אין דבר כזה, אז אני סתם זורקת את Kings Of Leon - Charmer מה דעתכם על המצב באפריקה: עצוב שיש אנשים שאין להם מה לאכול, לא רק באפריקה, גם בארץ, ואת האנשים מעניינת הקרחת של נינט הנעל אתם אוהבים חובזה?אם כן,פרטו למה,כי זה מזה מגעיל: וואלה תהרגו אותי אבל אני לא יודעת מה זה.... מה דעתכם על הקרחת של נינט?: עצוב שזה הדבר הכי גדול שיש למדינה שלנו להציע כרגע, והגרסא שלה ל-last goodbye של ג'ף באקלי חראא. ואם קילמור היה עושה קרחת,איך הוא היה נראה?: שישאיר את הראסטות... רגע מפדח שהיה לכם בסופש: וואלה לא זוכרת עכשיו... רגע מקסים שהיה לכם בסופש: סיימתי לראות האנטומיה של גריי, שזה היה מאוד עצובבב ערפדים או אנשי זאב?: ערפדים, אני די מושפעת מ-moonlight ספר אהוב: רודף העפיפונים, וכרגע אני קוראת את כרוניקות של בוב דילן האם גם אתם חיפשתם בנואשות את עצמכם בקהל בדיוידי החדש?או שזו רק אני?נשבעת לכם,ראיתי את היד שלי מבצבצת מהקהל עם המצלמה המסכנה שלי!: מצאתי את חברה שלי כמה פעמים, ומראים אותה גם בקליפ של love hurts שיש ב-mtv מה הבושם שלכם?: כרגע היפנוטיק ובריטני המעפנה ומחכה לקנות את dkny הירוק משהו מיוחד יקרה השבוע?: וואלה שום דבר מיוחד בכיתם בטיטניק?: לאאא, אולי בפעם השלישית.... ו..תמונה שלכם,אם בא לכם :) אני משוויצה בקעקוע שלי, הוא בן חודשיים אז תנו לי להתלהב ממנו...

o pie

New member
מממממממ

שמכם: אריאל מקום מגוריכם: רעננה תחביבים: מוזיקה. זה הדבר היחיד שבאמת יש לי זמן אליו, כשאני לומד במקביל לתיאוריה/נהיגה, בית ספר (אצלנו לא מחפפים בכלל בי"ב, זו השנה הכי קשה שלי), ופסיכומטרי. חלום מוזר שהיה לכם: לא זכור לי חלום אחד שפוי, עם רצף אירועים הגיוני. כל החלומות שלי כל כך מוזרים ככה שאני אפילו לא אצליח לזכור אותם.. והרבה זמן לא חלמתי... מאכל אהוב: הכול. אוכל זה תמיד טוב... מאכל מגעיל: אשכים של שור? הזיכרון הכי מתוק מההופעה בארץ: כשכל הקהל שר את פארדון מי ביחד עם ברנדון ולא שמעו את הגיטרה של מייק. דיוידי אהוב: לא שראיתי אותו, אבל לפי מה ששמעתי שיש בו והקליפים של הפריוויו, לוק אלייב. דיסק אהוב: לא יודע. MV / ACLOTM שיר השבוע: radiohead - 4 minute warning מה דעתכם על המצב באפריקה: יש אנשים באפריקה? חשבתי שזאת סתם יבשת עם קנגורויים. אתם אוהבים חובזה?אם כן,פרטו למה,כי זה מזה מגעיל: לא. מה דעתכם על הקרחת של נינט?: בלע, היא נראית כמו איזה ילד קטן. ולמי אכפת ממנה בכלל ואם קילמור היה עושה קרחת,איך הוא היה נראה?: כמו כל כושי אחר. רגע מפדח שהיה לכם בסופש: לא זכור לי דבר כזה רגע מקסים שהיה לכם בסופש: לא זכור לי דבר כזה ערפדים או אנשי זאב?: אנשי זאב לייק דה. ערפדים זה כבר נדוש ספר אהוב: מתמטיקה - בני גורן חלק ז' האם גם אתם חיפשתם בנואשות את עצמכם בקהל בדיוידי החדש?או שזו רק אני?נשבעת לכם,ראיתי את היד שלי מבצבצת מהקהל עם המצלמה המסכנה שלי!: זו רק את. מה הבושם שלכם?: ניחוח טבעי. משהו מיוחד יקרה השבוע?: לא. בכיתם בטיטניק?: טחח.

Incubus Creep

New member
עונה../images/Emo13.gif

שמכם: כרמל מקום מגוריכם: ת"א תחביבים: לנגן על גיטרה, שיר, לבלות עם חברים, לשמוע מוזיקה ולישון חלום מוזר שהיה לכם: יש לי את החלומות הכי מוזרים שיש, אבל אין לי כח לפרט מאכל אהוב: יותר מידי): אני לא יכולה לציין ספציפים אבל בעיקר אוכל איטלקי ואוכל תאילנדי מאכל מגעיל: חציליםS: הזיכרון הכי מתוק מההופעה בארץ: אינקיובס בפארדון מי דיוידי אהוב: Alive At Red Rocks דיסק אהוב: Grace ל ג'ף שיר השבוע: לא יודעת מה דעתכם על המצב באפריקה: מזעזע אתם אוהבים חובזה?אם כן,פרטו למה,כי זה מזה מגעיל: כשהייתי קטנה אהבתי, זה נחמד מה דעתכם על הקרחת של נינט?: עניין פרסומי רדוד שאין להתרכז בו ואם קילמור היה עושה קרחת,איך הוא היה נראה?: נחמד רגע מפדח שהיה לכם בסופש: לא ממש זכור לי רגע מקסים שהיה לכם בסופש: הממ כנ"ל ערפדים או אנשי זאב?: ערפדיםD: ספר אהוב: הארי פוטר האם גם אתם חיפשתם בנואשות את עצמכם בקהל בדיוידי החדש?או שזו רק אני?נשבעת לכם,ראיתי את היד שלי מבצבצת מהקהל: עם המצלמה המסכנה שלי!: אין לי אותו עדיין): מה הבושם שלכם?: לאקוסט פינק
משהו מיוחד יקרה השבוע?: הממ הרבה התכוננות להיסטוריה): אם אני בכלל לא אתעצל בכיתם בטיטניק?: לא זלגו לי דמעות מהעיניים אבל כן הייתי עצובה בסוף..

למעלה