יאללה מגניב
שמכם: אורון
מקום מגוריכם: ראשל"צ - עיר הערסים, הרוסים ו-SOON TO BE הבית החדש של איקאה!
תחביבים: לא הייתי מצליח לנשום בלי מוסיקה. אני חושב שאני באמת הבנאדם היחידי שאני מכיר שמוכרח להיות מוקף מוסיקה 24 שעות. אפילו אם זה לא שמיעה רצינית. העיקר שהטלוויזיה תהיה פתוחה על MTV2, גם תוך כדי שינה. אני נרדם הכי טוב עם מוסיקה בלואו ווליום. חוץ ממוסיקה גם כדורסל, ציור (שקצת נטשתי אחרי ש-3 שנים במגמת גרפיקה בגנחום התישו אותי והוציאו לי כל חשק ליצור משהו יצירתי - טל אל תישברי!!), היאבקות, טלוויזיה, קולנוע, שינהההה (הכי חשוב אחרי מוסיקה
)
חלום מוזר שהיה לכם: שאני מרביץ לאחי הגדול שכבר מזמן לא גר איתנו עם מקל שבור כזה של מטאטא משום מה והוא חוטף את המכות ולא בוכה O_O פאק, זה ממש מטריד. אני צריך להתקשר אליו ולבקש סליחה או משהו.
מאכל אהוב: יאו, קשה. מה הבאת לי את השאלה הזאת. הכי קל לענות המבורגר, אבל לא תעשייתי מעפן. אחד כזה של אגאדיר/אודאון/מוזס, כי זה משהו שתמיד אפשר לאכול. אה, וצ'יזסטייק של פילדלפיה/דיקסי שליטה.
מאכל מגעיל: כבד וסלרי. בעעע.
הזיכרון הכי מתוק מההופעה בארץ: יש לי יותר זכרונות מעפנים מההופעה בארץ למען האמת, כי אני ואיציק נמעכנו למוות בערך ומשורה שנייה מצאנו את עצמנו בהתחלה של קוויקסנד כבר בשורה 6 או 7, ובחיים שלי אני לא אשכח את זה, כי זה מעולם לא קרה לי. הרגשתי שאם אני לא מכניס טיפה של מים לפה אני מתמוטט ומת במקום, ליטרלי, אז איכשהו פילסנו את דרכנו לבאר (איפה שנינה ויהודה היו, וזה היה די עצוב כי רוב האנשים הצטלמו איתם והסתכלו עליהם במקום על פריקין אינקיובס), וקנינו בקבוק שתיה במחיר מופקע של איזה 11 שקל ונתתי לעוד איזה 3 אנשים לשתות כי אני כזה נשמה טובה.
באמת שהכי זכור לי שהתפרקתי במגלומניאק בסוף ויצאתי בלי קול, אה והפגישה עם ברנדון ומייק בסוף, למרות שהייתה קצת תחושת החמצה אחרי שיצאו לי ולאיציק תמונות מגה מעפנות.
דיוידי אהוב: אווו יש מלא, אלייב אט רד רוקס, הולאבאלו ואבסולושן של מיוז, בוראט, וה-DVD של טריומף - The Insult Comic Dog מהתוכנית של קונאן אובריאן.
את לוק אלייב עוד לא קניתי, סגרתי עם איציק שהפעם הוא מביא לי אותו מיוסטון ויהי מה! (אל תתקמצן you cheap bestard! אני מביא לך בתמורה רסלמניה!)
דיסק אהוב: חח נו למה להקשות על החיים.. Incubus - ACLOTM, Morning View Muse - BH&R, OOS Arctic Monkeys - WPSIATWIN (חחח, לונגסט ראשי תיבות אבר!), וכמובן שגם האלבום השני - Favourite Worst Nightmare NIN - With Teeth Kasabian - Kasabian, Empire Biffy Clyro - Puzzle Death Cab for Cutie - Transtalanticism Alter Bridge - Blackbird The Killers - Hot Fuss, Sam's Town Klaxons - MOTNF RATM - RATM Foo Fighters - There's Nothing Left to Lose ובאמת שעוד מאתיים. אין רק אחד שהוא מעל כולם.
שיר השבוע: חח גם פה המצב לא פשוט.. Silversun Pickups - Well Thought Out Twinkles, Checkered Floor Feist - 1234 (נדבקתי מהפרסומת של אייפוד נאנו נו..) Ian Brown - Sister Rose The Gossip - Standing in the Way of Control Sons and Daughters - Darling, Gilt Complex (אני יודע שלא ככה כותבים גילט, ככה הם כותבים O_O) Foals - Balloons Air - Mer du Japon Jamie T - Sheila Hot Chip - Ready for the Floor Red Blood Shoes - I Wish I Was Someone Better ווואחרון חביב, נשבע - הסינגל החדששש של קסאביאן - FAST FUSEEEE~!
מה דעתכם על המצב באפריקה: תענוג, בדיוק הבוקר קיבלתי את המכתב מהפאן-פאל שלי, וואמבוטו, הוא אומר שעכשיו בדיוק פתחו שם קאנטרי מטורף עם מגלשת בלאק הול וקמיקזה ובארוחת צהריים היה אכול כפי יכולתך של אסאדו. אני עובר לאפריקה תאמינו לי.
אתם אוהבים חובזה? אם כן, פרטו למה, כי זה מזה מגעיל: בוודאי! אחרי שרואים כל כך הרבה הישרדות ברצף בשידורים חוזרים ב-AXN הולכים לחצר ומחפשים לאכול עלים כי זה פתאום נראה מה זה כיף ומזין.
מה דעתכם על הקרחת של נינט?: הייתי אומר פה משהו, אבל יש פה קטינים בטח. אני אגיד בכל זאת
מעניין אם ליהודה היה פעם פטיש של לגמור על קרחת. אני אומר לכם, זה הכל הוא דחף אותה לעשות את זה. היא רימתה אותה, אפילו לא עשתה קרחת לגמרי.
ואם קילמור היה עושה קרחת,איך הוא היה נראה?:
בתמונה, רבותיי, בתמונה
רגע מפדח שהיה לכם בסופש: לא היה אחד כזה, למען האמת. אולי כי הייתי קבור בבית ולא עשיתי כלום לשם שינוי.
רגע מקסים שהיה לכם בסופש: ע"ע תשובה אחת למעלה ^
ערפדים או אנשי זאב?: וורוולבס! בעצם, ערפד מחופש לוורוולף!
ספר אהוב: תשליך - ניר קיפניס
האם גם אתם חיפשתם בנואשות את עצמכם בקהל בדיוידי החדש? למרות שאיציק טוען שהוא כבר ראה ורואים אותי, אני מסרב להאמין לו. כנראה שאני אאלץ לחכות לבדוק לבד.
מה הבושם שלכם?: פראדה, הוגו.
משהו מיוחד יקרה השבוע?: אם ירצה הזגג - אני כבר אמסגר את כל המיליון דברים שיש לי לתלות בחדר ואעשה סדר. כרגע המצב די זוועה פה.
בכיתם בטיטניק?: כמובן, very good sex secne.
ו..תמונה שלכם,אם בא לכם תסתפקו בתמונה של קילמור עם קרחת.