יאללה שירשור פוליטי, ג'פרי אפסטין, אז מה קרה לו?

יאללה שירשור פוליטי, ג'פרי אפסטין, אז מה קרה לו?

התאבד בכלא? קלינטון הרג אותו? טראמפ הרג אותו ומאשים בזה את קלינטון? (הרי שניהם היו חברים טובים שלו ושניהם פחדו ממה שהבחור יכול לספר בחקירה)
כמה שלדים עוד הסתתרו בכל מיני ארונות ואף פעם לא נדע עליהם?
מה יהיה עם הקורבנות?

יאללה, זה שירשור שעדיף על מטיפי דת משועממים

Midriff

New member
היו פה הרבה אנשים שהיה להם מה להסתיר

הרבה אנשים עם הרבה מאוד כסף וכח היו בעלי אינטרס שהבחור לא יפתח את הפה. מצד שני אני בטוחה שגם הוא ידע שהוא כבר לא יצא מהכלא בחיים.
כבר עכשיו אומרים שהשמירה עליו לא הייתה כמו שאמורה להיות על מישהו שכבר ניסה להתאבד בעבר - אם זה סתם בעיה, אם זה מישהו ששילמו לו שיעלים עין, לא בטוחה שאי פעם נדע.

JimmyGee

New member
לא נראה לי שהרגו אותו

אבל כן נראה לי "שנתנו" לו להתאבד. אולי שיחדו מישהו to look the other way.
זה פתר לו את הבעיה, וגם להרבה אחרים. וגם לקורבנות שלו יהיה עכשיו יותר קל לקבל הרבה כסף מה-Estate (ככה הבנתי).
win win win

debby12

New member
מנהל
הוא היה לבד בתא או עם עוד אסיר?

הם לא אומרים...

שמעתי אתמול ראיון ב NPR עם איזה רב גונדר שניהל כבר כמה בתי כלא. הוא אמר שבשלב מוקדם יותר במעצר שלו כן שמו את אפשטיין בתא עם עוד מישהו, ושזו היתה טעות חמורה כי עציר כמו אפשטיין הוא "מדליה" לעציר שרוצה לרצוח אותו כי הוא מפורסם וביליונר וגם כי עבירות מין נגד קטינים נחשבות - אפילו בעולם של הפושעים - המיץ של הפיכסה של הזבל ואסירים אחרים נוטים יותר להתנכל ולנקוט אלימות כלפי הנאשמים בזה

לדעתי אם היה איתו עוד עציר בתא אז זה השני.

מה אניגיד? נראה לי שהעולם הוא מקום יותר טוב בלעדיו, קשה לי לומר שאני עצובה... אפילו הפטרון שלו וקסנר אמר עליו דברים רעים

אני רק מקווה שהקורבנות יוכלו לתבוע את העזבון שלו ולקבל מליונים....

למעלה