יאללה שירשור ציורים

הוד11

New member
יאללה שירשור ציורים

הנה אתר שאפשר לעשות איתו ציורים בסגנון סאות'פארק http://www.planearium2.de/flash/sp-studio.swf אני עשיתי את קובי לפחות ניסיתי

טיפקסית

New member
אני לא מצליחה לשמור את הציור

עשיתי את אמיר בן עמי אהבת חיי הגדולה ביותר מעולם מהדג נחש יצא מצחיק

טיפקסית

New member
הצלחתי רק לשמור את זה בתור

מסמך וורד אני מצרפת את המסמך word בציור זה אמור להיות אמיר בן עמי מהדג נחש שהוא אהוב חיי הגדול ביותר בכל הזמנים

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

עשיתי נסיון לא מוצלח לשלוח ציור שלי, ואין לי הרבה כח להסביר, אני מקווה שאני אצליח לעלות את הציור. מזה מקווה אני אצליח רק אני צריכה להקטין את גודל התמונה. (יפה לי התחלתי להבין במחשבים,סתם מחמיאה לעצמי זה תמיד טוב לא?
) שיהיה לכולם יום דבש
נ.ב. איך אני אוהבת את הקטע שאתם ישאר מסיכים מסקנות, זה תמיד טוב, אבל לא תמיד הם נכונות
שוב יום טוב לכולם

sunshiner

New member
וואי אני מת על האתר הזה

בשמת אמיר בן-עמי יצא לך לא רע אבל מזכיר לי משום מה קצת את גל בימי הצמות. תנסי לשנות אולי משהו בעיניים ובחיוך.

הוד11

New member
תודה רבה../images/Emo8.gif

קובי לא כל כך הלך לי אני יודע אבל סתכל על הכיפה של תמיר ימיני (תוספת משלי) תוסיפו כולם ציורים שאתם מציירים

הוד11

New member
ההוא מכנסיית השכל

רן אלמליח או יורם חזן אני לא מבדיל ביניהם אי יודע שהם כבר לא בלבנטיני אבל יצא לי בטעות דומה אז אני מעלה

sunshiner

New member
לאקשור ללבנטיני אבל זה מה שהתחשק לי

אביב גדג', הסולן של אלג'יר. יואב בטוח יודע מי זה ואני מקווה שגם אתם.

הוד11

New member
זה מטוס? זה ציפור? זה חומוס?

לא זה משהו שאמור להיראות כמו רמי יוסיפוב

טיפקסית

New member
יאיא כהן אהרונוב

בהשראת הקליפ "לא מוותר" עידו שים לב,זו אפילו אותה החולצה שהוא לבש בקליפ האמיתי [החולצה עם הסופרמן] קבלו

טיפקסית

New member
קבלו את דני אברג'ל בקליפ

"ואת ואת ואת" תודו שזה יצא דומה לאיך שדני היה נראה בקליפ

טיפקסית

New member
רמי יוסיפוב משלי

שמתם לב שיש לי נטייה לצייר בעיקר גיטריסטים הרי כולם יודעים שבלבנטיני נמצאים כמה מהגיטריסטים הטובים בישראל [ואין על זה ויכוח] קבלו את רמי

טיפקסית

New member
נועם ינקלביץ' כמו בתמונה החדשה

תאשימו אותי שהוא נראה כמו איזה חוזר בתשובה אבל ככה זה גם בתמונה במעריב הנה נועם ינקלביץ' המחליף של אבי,דם צעיר ורענן בטיפקס

למעלה