יאללה - שרשור חג שמייח מיוחד

יאללה - שרשור חג שמייח מיוחד ../images/Emo155.gif

מחר חג. הכל כבר מוכן? אז רוצה לאחל לכולנו חג שמח ונעים וטעים ומציעה - שרשור אסוציאציות: האסוציאציה הראשונה שעולה לכם לשמע המילה: חג הפסח.

liza26

New member
חג שמח ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

חג שמח וטעים לכולם
שהאבי שעומד בפתח יביא איתו רוח חדשה של שינוי , של פריחה , של התחדשות אסוציאציה של פסח- קציצות של פראסה ובימוואלוס -הדברים הכי טעימים בפסח

חג שמח לכולם - ../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif|דבור

אסוציאציה ראשונית- התחדשות וריח של פריחה בטבע והתחלה חדשה..ביקום. חג שמייח שלהבת

אסוציאציה שלי: מפת שולחן לבנה

שבכל הלילות השולחן המשפחתי עמוס ביום יום של כולנו, והלילה הזה, כמו כולם, הוא עטוף וחגיגי.

*g99

New member
פראסה,אחד המאכלים האהובים עליי

בדיוק עכשיו מכינה

s h i r k u s h

New member
חג פסח שמח ../images/Emo155.gif

והדבר הראשון שעלה לי היה חופש... אולי בגלל יציאת מצריים, אולי בגלל שיש לי חופש יחסית ארוך מיום שישי בצהריים עד יום שני כולל...

רותיקה

New member
חג שמייח לכווולם!! ../images/Emo140.gif

האסוציאציה הראשונה שעלתה לי היא חירות- כמו לשירקוש. אולי כי השתחררתי ממש עכשיו מהצבא...... ואני נמצאת עכשיו בחופש מוחלט..

hanaaat

New member
חגשמח גם לכם חגשמח לכולכם

אסוציאציה: שדה של פרחי בר ו...סיני...(לא הפעם)

פסח כשר ושמח../images/Emo157.gif|פרמידה|../images/Emo161.gif

חג של יציאה ממצריים, כל אחד מהמיצריים שלו- ממה שקשה לו וצר לו, אל אביב. וכמה בנאלי, האסוציאציה הראשונה שלי היא: מצה.
כל כך לא יצירתי שרציתי לשקר ולהמציא משו אחר... אבל אני בחורה הגונה. בנאלית, אבל הגונה....

חג שמח לכל החברים המקסימים

שכאן. מאחלת לכם חג קסום ושליו כוחות וסבלנות. אור ואהבה.
ולחיי השקט הנפשי של כולנו באהבה, אני ואסוציאציה ראשונית שלי למשמע חג הפסח: אביב בתחילת דרכו - מרבדי פריחה בגליל ושדות חרציות בשולי העיר.
חג שמח

ניאו30

New member
חג שמח לכולםםםםםםם ../images/Emo151.gif../images/Emo155.gif

בשבילי החג השנה גם מסמל מין סוג של סגירת מעגל.שנה של שינויים ובעיקר השתחררויות ממוסכמות קודמות ומעבר מעבדות פנימית לחירות של הגוף,נפש והנשמה. אסוציאציה ראשונה לחג?טוב,אז אני לא ממש מקורי ומחדש,אבל בשבילי באמת זה החירות והחופש,וההשלכה מסיפור ההגדה המקורי והגדול לזה האישי והפנימי.

מון שרי

New member
חג פסח שמח

האסוציאציה הראשונה שעולה בי היא אכילת מצות עם ריבה אדומה עד שאני מתפוצצת.

*g99

New member
חג שמח לכולם,

לי יש שני דברים שתמיד עולים לי בראש כשמזכירים את פסח: 1.מצה ברייט או איך שאבי ז"ל היה אומר,גרפישטה מצה..מקווה שזה ככה חחח. 2.נוטלה על מצת כמובן. חג שמח לכולם

למעלה