יאללה שרשור תחפושות

jKiTTiE

New member
יאללה שרשור תחפושות ../images/Emo197.gif

כל אחד רושם למה הוא התחפש: למה האחים שלו התחפשו: ותמונה למי שיש...

תיכננתי לפיה...

אבל בסוף נסענו לירושלים לאיזה פרוייקט, אז ויתרתי... לא נורא, בכל מקרה עברתי את הגיל- אני זקנה

אני../images/Emo148.gif

התחפשתי לנערת הוואי...
חח כן תחפושת לא משהו... ואחותי התחפשה למשהו לא מוגדר..חח פשוט שמה כנפיים וזר על הראש..אלוהים יודע מה עבר עליה...חח היא נראתה פשוט כמו איזה יצור ירוק

blue skies

New member
תחפושות לפורים

אני לא התחפשתי, אין לי למה ולאיפה להתחפש אבל חיפשתי את האחיות שלי ל: * הקטנה (11) - גיישה יפנית - יצא מדליק בטירוף * הגדולה (14) לחצי מלאך חצי שטן, האיפור והבגדים יצאו מטריפים את שתי התחפושות הכנו לבד ולא קנינו דברים מוכנים מלבד הקרנים של השטן וכנפיים שאותם צבענו תמונותץ אין לי כי אין לי דיגיטלית אז אני צריכה לפתח אותם אם תרצו אחכ אני אצרף אותם

eris1515

New member
אני-

אני התחפשתי לעצמי...=] ואחיות שלי התחפשו ל... (הבנונית)לזקן-חחחח יצא מדהיםםםםם כולם רדפו אחריה ולא זיהו אותה-יצא ממש משגעעע (הקטנה)לנסיכת הפרפרים-וגם לה יצא מדהים בטירוףףףףףףףףף

eris1515

New member
אגב-

אתמול בשוק פורים נכנסתי לביתן שקוראים לו לקחת סיכון -יסו לי ת'עיניםם במטפחת והיו כמה בנות שם ששמרו שאני לא יברח באמצע חח והתחילו שם לרסס לי כל מני דברים בשיערררר ואיפרו לי תפנים מזוויעעעעעעעעע
הייתי במצב כזה---->
|טיסה|(טסתי) לשטוף ת'פניםםםםםם רציתי להרוג אותם
אבל לא נרואפורים יש רק פעם בשנה
פורים שמחחחחחח

jKiTTiE

New member
אני =]

כל אחד רושם למה הוא התחפש: אני לא ממש התחפשתי...הייתי גמייקנית כזה אבל בעיקרון אני תמיד לבוש בגדים שאנטיים כאלה אז זה לא היה כל כך תחפושת חח למה האחים שלו התחפשו: אחותי התחפשה למעודדת יצא חמוד רק שהיא נראתה כמו שרמוטה חח ואחי התחפש לגמד זה היה ממש מצחיק בגלל שהוא ממש גבוה יחסית לאחד בן 8 והוא כל כך חמודדדד =] ותמונה למי שיש... תמונה בקרובב =]

למעלה