יאללה, תגידו לי כבר מה שאני יודעת

מיטללל

New member
יאללה, תגידו לי כבר מה שאני יודעת

יש (היה?) לי ידיד ממש ממש ממש טוב. מלכתחילה הייתה בנינו מערכת יחסים "קצת* דפוקה. במובן שתמיד היינו עושים מה ואיך שאמרתי. אני בדרך כלל לא כזו. אבל זה פשוט האופי שלו. ובסוף איכשהו זה מה שהיה. לפני בערך חודשיים היה בנינו תאקל. במשך איזה יומיים לא עניתי לו לטלפונים :) ואז נפגשנו באיזה באיזה מפגש חברתי, הכל כאילו היה בסדר, ולא דיברנו על מה שהיה. ומאז הכל השתנה! קודם כל הוא ההתנהגות שלו שונה שאנחנו ביחד. ואפילו תפסתי אותו (נדמה לי) בכמה שקרים אני מרגישה שהוא כבר לא אוהב אותי:) והוא גם כבר לא מתקשר אליי !בכלל! ןאני לא יודעת מה לעשות ניסיתי לדבר איתו על זה והוא כאילו.. אומר שכלום לא קורה. שהוא לא מתקשר כי לא יוצא... וזהו. אבל בין השוורת אני קולטת שהוא כועס עליי, בדברים שהוא אומר ככה בין לבין.. ואני מתחרפנת:) מה לעשות? אני חוזרת, מדובר רק בידיד, אבל בכזה שחשוב לי.

איזה סיפור מסובך

לא הבנתי כלום כולנו היום עם סיפורים מוזרים נראה... אם הוא לא עונה לך ולא משתף פעולה ולא אומר לך למה הוא כועס, מה כבר את יכולהל עשות? את לא יכולה להתנצל על משהו שאת לא יודעת שעשית. את פוגשת אותו לעיתים קרובות? במסגרת כלשהי?

חלאס..

עזבי אותך ואת כל הזמן הזה בלהשקיע על ידידים.. הוא כועס..?? אשמת מי..? אשמתך..? בקשי סליחה וגמרנו.. הוא ממשיך לשחק אותה..? אז שימשיך לשחק אותה על אחת אחרת..

מיטללל

New member
אין לי כבר כוח

אז ראיתי אותו אחר הצהריים והוא ראה בעיניים שלי שמשהו עובר עליי :) אמרתי שהוא צודק ושנדבר על בטלפון כי אין לי כוח לפתוח את זה פנים מול פנים (מה לעשות, זה גרוע, אבל אני כזאת) בכל מקרה עכשיו הוא התקשר. שאל: "נו מה קרה?" ואז בדיוק שבאתי לענות ולהוציא הכל הוא סתם אמר משהו.. כזה גועל נפש... אז אמרתי "יודע מה, לילה טוב" וניתקתי פחות ידיד וכזה - שבאמת ממש אהבתי
אוף.

Cobe Anan

New member
אני לא יודע על מה היה התאקל..

אבל נראה לי שהוא קצת איבד אמון בך, או במערכת היחסים ביניכם. עוד אפשרות שאני יכול לחשוב עליה היא שרבתם בגלל מה שמציק לו עכשיו, ולא להיפך; והאפשרות האחרונה שאני חושב עליה היא שאולי הוא רצה קצת יותר מידידות, וכשהוא גילה שזה לא יקרה, הוא סגר את ערוץ התקשורת. בכל מקרה, מה שאת צריכה לעשות זה לתפוס אותו, לנער אותו, ולהציב בפניו את המצב: ידידות זה לא מחווה חד-צדדית. אם הוא לא רוצה להישאר ידיד שלך, שיאמר לך דוגרי; אבל אם הוא רוצה להמשיך, אז הגיע הזמן שהוא יתגבר על הריב הזה, כדי שתוכלו להמשיך הלאה. הגיע הזמן שהוא יחזור להתנהג כמו ידיד, הגיע הזמן שגם הוא יחזור להשקיע במערכת היחסים שלכם. מצד שני, אם הוא לא רוצה- הוא לא חייב. הפסד שלו, נכון?

מיטללל

New member
אהמ

הוא לא דלוק עליי. הוא יודע שאני במערכת יחסים אחרת :) והוא מעולם לא שידר לי שום דבר כזה. לדעתי זה או שהוא כועס עליי בגלל כל מיני דברים (ויש לו סיבות) ויש לו חברים שלא מתים אותי והוא מושפע או שהוא איבד עניין. (פאק, אני מרגישה כאילו אני מספרת למה *חבר* נפרד ממני ולא ידיד) אני לא יכולה לדבר איתו כי זה מה שהתכוונתי לעשות אתמול וקיבלתי סטירה כואבת. אז אני איתן לדברים פשוט לזרום... ומה שיהיה יהיה. זה אולי הפסד שלו. אבל גם שלי. אבל גם שלו
(מודעת לכך שזה לא משפט תקין תחבירית ובכל זאת החלטתי לכתוב אותו)

למעלה