יאללה תתעוררו - משטרת האופנה

tamar112

New member
יאללה תתעוררו - משטרת האופנה

יבש פה....אז כדי לעורר פה קצת את הפעילות הדלה....משטרת האופנה. הפעם אשלי...פפראצי מה27/12....שימו לב לכפתור הזה שיש לה על כף הרגל...זה משהו עם השומה שיש לה שם... נתחיל (הדירוג הוא מ1 עד 10...): צעיף: ג'קט: חולצה: מכנסיים: נעליים: משקפי שמש: תיק: תכשיטים: מראה כללי:

tamar112

New member
עונה:

צעיף:7 ג'קט:8 חולצה:6..פשוטה כזאת... מכנסיים:8 נעליים:7 משקפי שמש:6 תיק:5 תכשיטים:7 מראה כללי:8 וחצי...ממש ממש ממש אהבתי...הסטייל שלי לגמרי...חוץ מהתיק שקצת לא מצא חן בעיניי

0rin

New member
עונה../images/Emo214.gif

צעיף: 9 ג'קט: 10 חולצה: 7 מכנסיים: 10 נעליים: 10 משקפי שמש: 8 תיק:10 תכשיטים: 9 מראה כללי: 9, היא לבושה ממש יפה
וגם אהבתי את האודם..ואת השיער..

Neta lli

New member
עונה..

צעיף:6 ג'קט:8 חולצה:7 מכנסיים:8 נעליים:6 משקפי שמש:7 תיק:4 תכשיטים:8 מראה כללי:7..לא ממש התלהבתי ממנה בתמונה..

ט i ל י

New member
עונה../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

צעיף: 4 ג'קט: 8 חולצה: 7 מכנסיים: 9 נעליים: 10 משקפי שמש: 5 תיק: 1 תכשיטים: 8 מראה כללי: 8=]

shira the star

New member
אני עונה !!

צעיף : לבן , יפה וחלק (רואים ויש משהו דומה לחברה שלי ) : 7
ג'קט : כמעט לא רואים בתמונה , שחורה מאוד ומתאימה להלוויה : 5.5
חולצה : חולצה לבנה על חולצה שחורה = לא הולך !! : 5
מכנסיים :יפות מאוד , מרשימות = אהבתי ! : 9
נעליים : חמודות וגמאני רוצה כאלה = אוהבת מאוד ! : 8.5
משקפי שמש : שחורות של "לא רואה אותך ממטר " =לא מתאימות לאור יום : 4
תיק : ע-נ-ק מאוד ! היא לא צריכה כלכך הרבה דברים = לא !!! : 4.5
תכשיטים : אני לא ראיתי תכשיטים ( והיא צריכה כאלה ) אני לא מחשיבה בציון . ציון כללי : 6 ומשהו ולא מגיע לה אני מצטערת מאוד אבל איך היא התלבשה מזעזע !

Shohi

New member
עונה!

צעיף: 7 ג'קט: 8 חולצה: 6 מכנסיים: 7 נעליים: 5 משקפי שמש: 7 תיק: 5 תכשיטים: 8 מראה כללי:8 כי כמו שאמרתי למעלה, היא לובשת דברים לא משהו אבל ביחד זה נראה עליה טוב!

למעלה