תמונה שלי
מ מיטללל New member 6/10/05 #2 יאללה שרשור תמונות וגם נראה לי הצטרף חבר או שניים אז שרשור הכרות בלי טרליון שאלות הפעם רק תספרו מה שמכם, מאיפה אתם, בני כמה, עיסוק, מצב זוגי וכרצונם קדימה......... מי מתחיל?
יאללה שרשור תמונות וגם נראה לי הצטרף חבר או שניים אז שרשור הכרות בלי טרליון שאלות הפעם רק תספרו מה שמכם, מאיפה אתם, בני כמה, עיסוק, מצב זוגי וכרצונם קדימה......... מי מתחיל?
כ כה ציפיתי ליום New member 7/10/05 #26 עוד מעט.. אני מתביישת לשים תמונה ככה , באף פורום לא שמים באמת... אז אני קודם בודקת אתכם
א אדריכל תאקט New member 7/10/05 #8 אני סובל ממחסור חמוד בתמונות אז אני אסתפק בתמונה משנה שעברה. אימון שטח פתוח בפנימייה:
ב בשלולית New member 7/10/05 #28 ראינו כבר את שלוש התמונות האלה ../images/Emo3.gif לא שזה כזה משנה... אבל נו טוב
C Cobe Anan New member 8/10/05 #41 כן, אני יודע שראית את התמונות האלה. אני מבטיח לך שאנחנו עדיין נראים ככה. חוצמזה, הייתי על מחשב של ידידה, אז התמונות היחידות שהיו זמינות הן אלה מהארכיון. טאף.
כן, אני יודע שראית את התמונות האלה. אני מבטיח לך שאנחנו עדיין נראים ככה. חוצמזה, הייתי על מחשב של ידידה, אז התמונות היחידות שהיו זמינות הן אלה מהארכיון. טאף.
C Cobe Anan New member 9/10/05 #42 אגב, לכל החדשים.. אני קובי, 23, חבר של דקלה (impossible dreamer), גר בכרכור, מחליף עבודות כמו גרביים (כרגע מצלם)... עוד משהו?
אגב, לכל החדשים.. אני קובי, 23, חבר של דקלה (impossible dreamer), גר בכרכור, מחליף עבודות כמו גרביים (כרגע מצלם)... עוד משהו?