אין לך מושג מה כרגע לימדת אותי לעשו לעשות תודה רבה
ב בשלולית New member 8/10/05 #39 אמאלהההה למה לא הצטלמתי איתםםםם למה נגמרה לי הבטריה במצלמההההההה? כייף לך!!
Z Zoharrr New member 8/10/05 #40 סתומה!זה כל הכיף יש אנשים בפורום שהיו מלצים אותך בכיף אם רק היית מבקשת!
C caveman john New member 9/10/05 #44 ייייייוווווווווווווננננננייייייייי אני יוני בן 23 משוחרר כבר 8 חודשים עובד כמאבטח ומחפש משהו יותר מעניין לעסוק בו. בין עבודה לשינה עוסק בשני תחומי ספורט עיקריים: אופני שטח קייט סרפינג
ייייייוווווווווווווננננננייייייייי אני יוני בן 23 משוחרר כבר 8 חודשים עובד כמאבטח ומחפש משהו יותר מעניין לעסוק בו. בין עבודה לשינה עוסק בשני תחומי ספורט עיקריים: אופני שטח קייט סרפינג
כ כה ציפיתי ליום New member 9/10/05 #51 סופסוף גם אני תודה מיוחדת ל caveman john אהייה נדיבה עם שתי תמונות אני -ענבל מאיזור השרון עוד מעט בת 21 סטודנטית באקדמיה למוזיקה ומורה לנגינה בבית ספר מצב זוגי- אין מצב כזה כרגע.
סופסוף גם אני תודה מיוחדת ל caveman john אהייה נדיבה עם שתי תמונות אני -ענבל מאיזור השרון עוד מעט בת 21 סטודנטית באקדמיה למוזיקה ומורה לנגינה בבית ספר מצב זוגי- אין מצב כזה כרגע.
כ כה ציפיתי ליום New member 9/10/05 #52 אויש, הראשונה נוראית פה אולי זה כל המשחקים שלי עם הגודל שעיוותו אותה לגמרי.. שיהייה- עוד אחת
כ כה ציפיתי ליום New member 10/10/05 #54 איזה מתוקה../images/Emo9.gif ושתדעי...לא עובר יום שלא אומרים יל שאני נראית בת 15 אני מניחה שבגיל מסויים זה ישתלם...
איזה מתוקה../images/Emo9.gif ושתדעי...לא עובר יום שלא אומרים יל שאני נראית בת 15 אני מניחה שבגיל מסויים זה ישתלם...