יאללה...

green soul

New member
יאללה...

התחרות מלכת היופי ממש מתקרבת מיום ליום.... ואתם בטח כבר במתח???!?!! ואל תשכחו להגיע לאודישן בת"א ביום חמישי הקרוב ה-4/4 מגיעים לשם בנות שרוצות להשתתף בתחרות ובוחרים 20 בנות... אז יאללה בואו לשם לעודד את הבנות ולתת את התמיכה שלכם... וצוות המסיבה עושה את כל המאמצים שלה ועובדת מאוד קשה והכל, הכל רק כדי שהמסיבה תהיה הכי מושלמת ומוצלחת, ומקווים שמלכת היופי שתיבחר תייצג את הקהילה החירשים הישראלית בעולם ותביא גאווה גדולה... ובטח שמעתם את הסיפור של הודו, שכתוב באתר של עידו, שיש שם גם תחרויות מלכת יופי חירשים בלבד, והתפלאתי לשמוע שבהרבה ארצות בעולם עושים כמעט כל שנה תחרות מלכת יופי לחירשים בלבד... אז למה שאנו לא נעשה גם כאן בישראל?? כי גם לנו מגיע להשתתף בתחרות ברמה גבוהה, ולהביא גאווה ולהנות... אז יאללה בנות בואו לאודישן ביום חמישי הקרוב, וגם לאחרים שלא משתתפים, בואו לתמוך ולעודד!!! וכמובן אל תפספסו את המסיבה תחרות מלכת יופי הכי מפוצצת ב-20/4, כי זה יהיה רק ההפסד של החייםםםםםםם!!!!!!!!! אם יש שאלות לגבי התחרות והמסיבה, תשאלו בכייף וצוות התחרות תענה לכם...

יאללה תחרות

אהלן חבר´ה.... שנים לא הייתי כאן.... אבל כל הזמן עקבתי אחרי הפורום... הפורום מתקדם יפה בקיצור "ישר כוח".. אז .... באמת אני רואה שהצוות המסיבה עושה הכל שהמסיבה תצליח..אז מה שיש לי לומר.. זה שאני בטוח אבוא למסיבה לצפות בחתיכות ובחמודות... מי שתהיי מלכת יופי אז בקיצור בנות..הנה הזדמנות לתחרות יופי לחירשים כמו שלשומעים.... בנים.. הנה הזדמנות ללוות אותן.. אז בקיצור בהצלחה... וניפגש במסיבה ממני פרדי-קרוגר

Catty

New member
אני? במה?

תן לי סיבה אחת לקנא.. כי כרגע יש לי כל מה שרציתי איי פעם, ואני מאושרת.

דוריאן

New member
אם כך

עזבי את התחרות במנוחה ותני למועמדות להתמודד, שגם הן תהיינה מאושרות כמוך.

Catty

New member
נראה לך ש19 בנות תיהיינה מאושרות

כשיודיעו על הפסדן וכל חייהן יחשבו שיש מישהי יותר יפה מהן?

green soul

New member
לא נכון....

זה לא משנה, מי ינצח ומי יפסיד, התחרות הזאת זה הכל רק בשביל לכייף, אנו מנסים לעשות הכל רק בשביל שתהיה מסיבה פיצוצית ותחרות ברמה גבוהה כמו של שומעים ושכולם יהנו, כי גם לנו מגיע! מי שתפסיד יודעת להפסיד בכבוד, ומי שתנצח בהצלחה לה, שתביא גאווה לקהילת החירשים בישראל.

green soul

New member
ובנוסף לזה...

אנו לא מכריחים אף אחת מהבנות להשתתף בתחרות, כל אחת משתתפת ברצונה החופשי...

Motti M 17

New member
במחשבה שניה... אולי דינה צודקת..?

בעצם... בטח שהיא צודקת... הבנות בטח ירגישו מבוכה (לא צפויה), שהן לא נבחרו... שלא לדבר על קנאה שיש מישהי יותר יפה ממנם... מנקודת מבטן זה יהיה מאוד מתסכל ולא הוגן מצד השופטים (כן, אלה המכוערים עם הכרס והקרחת שבוחנים אותן מכף הרגל ועד הראש עם כמה חיוכים ממזריים...) שבוחרים אותן רק על פי היופי ולא לפי מה שהן שוות באמת (ותאמינו לי שהן שוות בהרבה ממה שהשופטים רואים... זה בטוח)... רק חבל שזה כל כך מגעיל... לפחות זה ישמח עוד 1000 איש שיהיו שם... אבל תחשבו עליהן... חבל..

Catty

New member
אכן...

מי שנכנס לחרא יוצא חרא
טוב, מי שמעדיף ככה, בעיה שלו.. אבל מאוד חבל.

דוריאן

New member
כן, בעיה שלו...

את הסיוט של סחר נשים זרות בישראל כבר פתרת, שאת "מתלבשת" על 20 בחורות חרשות שהחליטו לעשות כיף?

דוריאן

New member
זה היה מאוד לעניין

הבעיה האחרונה על פני כדור הארץ היא שתשע עשרה מועמדות מתוך העשרים תפסדנה את התואר הנכסף.

Streetcat

New member
Dori!

ish lo taan ki zo beaya olamit, ve ish lo hityamer {khutz mimkha ulay} leshanot et ma she kvar nikba

Streetcat

New member
ze kvar..___________

harey lo nevatel kol davar ha mevusas al takharutiyut kedey limnoa me anashim lehitbaes be hefsedam... einekh metzapa she kol element shel takharut yealem - ze kmo lenasot levatel et ha hitkadmut, ha zman, ha khaim

למעלה