יאלללה אופן אפ!

יאלללה אופן אפ!

אוקיי..מעניינים?!?! אני מאיה..יאפ ולפני חודש שמעתי שיר.. בפוקס קידס :)\) לא היה שפ של השיר או מי שר אותו,זה היה השיר הכי מדהים ששמעתי לאחרונה! כיאילו..פאאק! מדהים. ואז אחרי שבוע שמעתי אותו במצעד הבריטי ונבהלתי! ראיתי מי שר ומה השיר busted - thunderbirds are go מאז הורדתי שירים שלהם ואני אוהבת בעיקר את המהירים כמו year 3000 falling for you יאדה יאדה יאדה אני רוצה להתחתן עם צ'ארלי..! יאללה שנה טובה

יאלו D=

כנסי לשיר יפה (לפחות לדעתי) http://www.sclub8luv.com/busted/Audio/Who%27s%20David/03%20Fall%20At%20Your%20Feet.wma זה אתר וישר עולה השיר

Dark Amy

New member
ברוכה הבאה מאיה!!

אני אורטל
השתלבות נעימה

blink me1

New member
היי את גם איתי בפורום בעיות בגיל

ההתבגרות.... קיצר היייי

dani 182

New member
היי ברוכה הבאההההה

אני בת 14 מקירית ביאליק תהנייייייי

13 u S t 3 D

New member
מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאיה

מניינים לך?? אני קלר מחולון... אני אוהבת באסטד [כמה מפליא!!] יאללה מקווה שתהני!

יאאאאאאאאא

נהנים נהנים! לההההה את בפורום של בלינק,אני מעריצה אותם כבר איזה חמש שנים גאד דמאט! יאללה שבת חתן לכולם..הסנוקר קורא לי חחחחח

fight star

New member
חחחחחח

טופ, אני שמחה שמישהו לפחות ראה את הקליפ בפוקס קידס כי אני לא הצלחתי(למרות שאני לא רואה פוקס קידס והאחים שלי רואים רק קרטון נטוורק אז אולי זה קשור..חיחיחי) והכי חשוב שאהבת! אז תהניייי... נ.ב אני דניאל

DesertRose7

New member
היילו....

ברוכה הבאה... חח.. באמת טוב לדעת שיוצא משהו טוב מפוקס קידס.. חכי חיכ.. את עוד צריכה לשמוע עוד! יש הרב טותר מ2 אלבומים! (בי-סיידים) ואת צריכה לראות עוד קליפים... הם מצחיקים!! ובקשר לצרלי... תעמדי בתור!

יודעת יודעת!

מזה כל השירים שלא שייכים לאלבומים?! גם "כנפי הרעם" זה לא חלק של אף אלבום! מזה אמור להביע?! גאד עכשיו זאת שאלה ממש מטומטמת... אני רוצה את הרינגטון של אותו שיר (כנפי הרעם..להה) ואשכרה..כל הרינגטונים של זה פשוט לא זמינים לישראל או שצריך לשלם בויזה מחוץ לארץ! למה מה קרה?!?!?!

כהההה

באמת צריך לעמוד בתור כי אני ראשונה! סתם חחח הוא כבר תפוס..={ לא נורא שיהיה לו לבריאות

למעלה