יאלללה נו תענו.........

Kobi2402

New member
יאלללה נו תענו.........

שם: סניף: תאריך לידה: מקום מגורים: שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: דיסק אהוב: תאריך אהוב: האם אי פעם עישנת? האם אי פעם שתית אלכוהול? האם אי פעם לקחת סמים? האם אי פעם עברת על החוק? האם אי פעם נשבר לך הלב? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? האם אי פעם בכית על מישהו? האם אי פעם בכית על מישהי? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? האם אי פעם שיקרת? יש\אין חבר\ה: גובה: מידת נעלים: פריסינג: קעקועים: ב24 שעות האחרונות בכית? ב24 שעות האחרונות צחקת? ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בימים אלו אתה מאוהב? הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אלי- האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: המקום האחרון שהייתי בו: הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? האם צחקת על מישהו בעל מום? האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? תרמת פעם לקבצן? האם גנבת משהו במכולת? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אכלת משהו לא כשר? אתה שומר כשרות? שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? הפרת הבטחה שהבטחת? מה צבע החדר שלך? באיזה בושם אתה משתמש\ת? אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצב רוח? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את\ה: הבנאדם הכי יפה שראית: את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? את\ה אוהב\ת את עצמך? את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי את\ה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? את\ה רוצה להיות זמר\ת? את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? איפה את\ה רוצה פירסינג? אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותב\ת: יש לך חברים בפורומים? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את\ה עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? שאבת אבק בלי שביקשו ממך? בנית טירה מחול? נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? היית\ה בחקירה משטרתית?

assafein

New member
שבוע טוב../images/Emo13.gif

שם: אסף סניף: נילי-נעלה תאריך לידה: 9.5.91 מקום מגורים: נעלה.. שיר אהוב: הרבה סרט אהוב: אממ מכוניות+משפחת סופר-על+ושרק לדורותיו... תוכנית טלוויזיה אהובה: משחקים של מכבי זה נחשב?
זמר אהוב: אממ יש הרבה.. זמרת אהובה: כנ"ל.. יום אהוב בשבוע: כל יום הוא חדש ומיוחד אז אין משהו מועדף
דיסק אהוב: לא יודע... תאריך אהוב: התאריך האהוב הבא יהיה ב-22.2
האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן. האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק?המון.. האם אי פעם נשבר לך הלב?לא. האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן.. לפני כמה שנים.. עכשיו זה בחיים לא היה קורה.. האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? הרבה.. האם אי פעם בכית על מישהו? על הסבים שנפטרו.. האם אי פעם בכית על מישהי?לא.. האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא שידוע לי.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן.. האם אי פעם שיקרת? כמו כל אדם בעולם הזה
יש\אין חבר\ה: אין.. גובה: 172.5 מידת נעלים: 47 פריסינג: אין קעקועים: רוצה לעשות.. לא סגור של מה.. ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כל הזמן כמעט.. ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן.. ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כמעט כל הזמן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? רוגלך
בימים אלו אתה מאוהב? ..... הדבר שהכי קשה לך איתו: בטון
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? להיות איתו או במקומו? איתו אין משהו ספציפי ובמקומו זה פייזר
האדם האחרון שהתקשר אלי- אחי.. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אממ במסנג'ר.. ועם ענבל מגדרה שאני מדבר ברגע זה.. המקום האחרון שהייתי בו: מודיעין.. הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- על הדברים שאני אוהב... תכונה טובה שלי:תמלאו אתם... תכונה רעה שלי: כנ"ל(ובלי להתבייש, אני לא נעלב) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא.. האם צחקת על מישהו בעל מום? אממ נראה לי שכן.. אבל לא בשנים האחרונות.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא צעקתי עליה אבל הבאתי אותה בעקיצה... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? הרבה.. תרמת פעם לקבצן? כן.. האם גנבת משהו במכולת? לא זכור לי מקרה ספציפי.. אבל מי לא עשה זאת כילד?
יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כל דבר שאני עושה מאהבה ואידיאולוגיה.. אכלת משהו לא כשר? לא שידוע לי.. אתה שומר כשרות? כן.. שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא.. הפרת הבטחה שהבטחת? כן.. מה צבע החדר שלך? לבן
באיזה בושם אתה משתמש\ת? טבק-מן.. אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? לא.. רק תצמיד של מירוץ לפיד
מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אממ לא יודע.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? חיבוק של שלום... מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל.. עישנת? לא שתית משקה אלכוהולי? שמחת תורה.. השתכרת? לא קנית בגד? לפני כשלוש שבועות.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכר.. הקדישו לך שיר? לא זכור לי שהקדישו לי שיר
שיפרו לך את המצב רוח? תמיד.. והפיצול שלי
היום: באיזו שעה התעוררת? עשרה ל-2 מה/מי העיר אותך? התעוררות טבעית
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אבא... מה השעה?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אבא שלי עונה לי.. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי היום שיר
מה אכלת? אממ כל מיני.. התחלתי בצנימים, אחוריזה וופלים.. ואז סלט עם טונה... איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני עושה במחשב כשיש לי מבחן עוד יומיים ומחר אין לי זמן ללמוד
איזה כיתה את\ה: י"א הבנאדם הכי יפה שראית: תגדיר יופי?
את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? לא
את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? אממ לא יודע.. את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? איזה סוג של קנאות הכוונה? את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? שאלה רטורית
את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? כן ולא.. את\ה אוהב\ת את עצמך? אממ טוב לי איך שאני.. אני מעדיף לא לשנות כלום
את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? לדעתי בזבזן
בנאדם ש: שונא/ת: אין... אוהב/ת: הרבה.. מתגעגע/ת אליו: כל האנשים ממכבי שלא ראיתי מהמירוץ לפיד
חסר לך: כדורסל
עושה לך טוב להיות איתו: החברים מנעלה, האנשים בסניף וממכבי בכלל, החברים מהשכה בבצפר.. הכי מצחיק: שבי
הכי דפוק: אני
הכי מוזר: אני
הכי כיף לדבר איתו: הוניגמן ונועהן
אהה.. ומי שיושב לידי בכתה(לא משנה מי זה
) יש לך פלאפון? כן.. למי את\ה מתקשר הכי הרבה? נראה לי שלאמא ואבא
איזה צלצול יש לך? ONE LOVE של בוב מארלי, ולאנשים ממכבי יש את ירח בעמק איילון
הקול הכי יפה ששמעת? נראה לי של שני ממערב כשהיא שרה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שבא עם המחשב.. של איזה מדבר או משהו... את\ה רוצה להיות זמר\ת? לא.. את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? כדורסל אני לא אתנגד אבל זה כבר לא יהיה ותאטרון מאוד רוצה
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? כן!! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אממ נראה לי שכן.. לא סגור על זה.. כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? כן! איפה את\ה רוצה פירסינג? לא רוצה.. אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו? ציוד מחנאי
חח סתם.. זה היה רק נותן לי דחיפה לחיסכון לחלום שאני מקווה להוציא לפועל
פורום אהוב: זה היחיד שאני נכנס אליו בקביעות.. באיזה פורומים את כותב\ת: לפעמים גם כדורסל ומכבי ת"א פה בתפוז.. יש לך חברים בפורומים? כן.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? אבא כי הוא היחיד פה בבית
מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון.. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא.. מה את/ה שומע/ת? --- מה הסרט האחרון שראית? אממ זה היה מזמן, ולדעתי זה היה צ'אק ולארי.. מה התוכנית האחרונה שראית? עכשיו אני רואה בזווית של העין "עושים שוק" עם גיל חובב
מה הדיסק האחרון ששמעת? הרבה זמן לא שמעתי דיסקים
מה החלום שלך? הוא ארוך... כשהוא יתגשם כל הארץ תדע
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? אממ לא.. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן.. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא
בנית טירה מחול? לא
נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? עוד לא.. אבל זה ממש ממש בקרוב
סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן... היית\ה בחקירה משטרתית? לא.. זה הכל?

Kobi2402

New member
אסף ולכולם...

כשאתם עונים על השאלון תפרטו יותר למשל: את מי הצלת אסף? אתה רוצה עוד שאלון עם כן אז אני יביא לך אחד של יותר מ200 שאלות.........

assafein

New member
אני הרחבתי כמה שיותר..

יש פשוט דברים שלא צריכים לצאת החוצה

sapppppp

New member
אסף, אסף אסף!

אתה לא עושה קעקוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 והתכונה הכי רעה שלך זה הזקן XD. ועושים שוק עם גיל חובב זאת התוכנית הכי שווה שיש!!

ravidush4

New member
../images/Emo142.gifהלוואי והייתי גמדה כמוך XD

1.55 זה גמדות... ואני לא צוחקת..:(

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif

לא כולם... רק הלב מלא בזה.
חחחח... ^^ חוץ מזה.... תחשוב מה היה קורה אצל דניאל מהכיתה..XDDD

בטח שגם עוד חוץ מהלב. אל תיתממי.

וכל אחד לגופו. דניאל זה דניאל ואת זו את.. בכל זאת גם אם יש לו כמה שיש לך בטוב לב עדיין יש לו 40-50 ס"מ של לא נודע. אבל את יותר ממנו.. תשמרי בסוד :X תאמיני לי כי אני יודע דברים שאולי את לא יודעת ;]

Retama

New member
...

שם: רותם סניף: חדרה תאריך לידה 15/2: מקום מגורים: חדרההה שיר אהוב: סרט אהוב: תוכנית טלוויזיה אהובה: אבודים זמר אהוב: זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע: שישי! דיסק אהוב: התקווה 6 תאריך אהוב: 16/2 האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר\ה: אין גובה: 160 מידת נעלים: 38 פריסינג: יש באוזניים קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? כל אחד האדם האחרון שהתקשר אלי- אור האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אריק המקום האחרון שהייתי בו: אצל שירה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? כן מה צבע החדר שלך? אפרסק... באיזה בושם אתה משתמש\ת? של דאלי אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה מישהו/י חיבק/ה אותך? גם עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אתמול בלילה השתכרת? אף פעם קנית בגד? לפני יומיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול בלילה הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצב רוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 1 בערך מה/מי העיר אותך? מישהו שהתקשר מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הפלאפון... מה היה השיר הראשון ששמעת? miss you מה אכלת? קורנלפקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? למה לא שמתי את הפלאפון על שקט איזה כיתה את\ה: י' הבנאדם הכי יפה שראית: בנאדם ש: שונא/ת: רוני המורה למתמטיקה אוהב/ת: שירה מתגעגע/ת אליו: חסר לך: נגה עושה לך טוב להיות איתו: שירה הכי מצחיק: דור הכי דפוק: דור הכי מוזר: דור... הכי כיף לדבר איתו: דינה יש לך פלאפון? כן למי את\ה מתקשר הכי הרבה? לימור איזה צלצול יש לך? miss you הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם משהו שבא עם המחשב את\ה רוצה להיות זמר\ת? לא את\ה רוצה להיות שחקנ\ית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? תלוי איזה סדרה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? בטח איפה את\ה רוצה פירסינג? הליקס אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה מלא דברים שבא לי ותורמת חצי פורום אהוב: תיכוניסטים באיזה פורומים את כותב\ת: כל מיני יש לך חברים בפורומים? לא מי האדם האחרון שדיברת איתו? נטע מה את\ה עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? red hot chilli peppers מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? פרשת השבוע מה הדיסק האחרון ששמעת? עד אלי של מוש בן ארי מה החלום שלך? האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא :) בנית טירה מחול? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן!! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית\ה בחקירה משטרתית? לא

שלי... אולי קצת קצר:

שם:דן סניף:ראשון מערב תאריך לידה:28.2.91 מקום מגורים:ראשון לציון שיר אהוב:משתנים מפעם לפעם... לאחרונה שומע NIGHTWISH (שם של להקה) סרט אהוב:בד"כ רוב הסרטים שאני רואה תוכנית טלוויזיה אהובה:חכם בלילה ומכסחי המיתוסים למרות שמזמן לא ראיתי אותן זמר אהוב:יש כמה (מאלה של השירים המשתנים) זמרת אהובה:כמו התשובה הקודמת יום אהוב בשבוע:שישי-שבת דיסק אהוב:יש רק שני דיסקים מלאים ששמעתי אבל לא שמרתי את כל השירים שבהם (אחד זה FORT MINOR- THE RISING TIED והשני זה LINKIN PARK- MINUTES TO MIDNIGHT) תאריך אהוב:אין אחד ספציפי האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?לא האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב?לצערי האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?אני חושב שכן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?אני מקווה שלא :S האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כמו כולם יש\אין חבר\ה:אין גובה:1.74 מידת נעלים:45.5-47 (תלוי בחברה) פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן D: ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?משפחה נחשבת? ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?אולי D: ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?אישי,לא פומבי (אין פה כן או לא...פשוט מי שצריך לדעת יודע) הדבר שהכי קשה לך איתו:עם עצמי? מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?עצמי האדם האחרון שהתקשר אלי-מישהי מהשכבה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:מישהו לא מבית הספר (ולא ממכבי) המקום האחרון שהייתי בו:סבתא הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-יש הרבה D: תכונה טובה שלי:אני חושב שאני כנה.(לשיפוטכם) תכונה רעה שלי:לפעמים מוותר בקלות(לשיפוטכם) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא חושב האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אני חושב שכן.. אבל לא בשנים האחרונות עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן (יחד עם עוד 3 אנשים XD) תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? המון אתה שומר כשרות? כיאה לתשובה לשאלה הקודמת שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? נראה לי מה צבע החדר שלך? תכלת ממש ממש בהיר -לבן באיזה בושם אתה משתמש\ת? Lacoste, Dolce Gabbana(קיבלתי בקבוק ניסיון קטן של הדולצ'ה אבל הריח שלו ממש חזק ואני כמעט ולא משתמש בו) אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאדע מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? מהמשפחה-היום, לא מהמשפחה-ביום חמישי מישהו/י חיבק/ה אותך? מהמשפחה-היום, לא מהמשפחה-ביום חמישי עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי? אף פעם השתכרת?אף פעם קנית בגד? חודש וחצי בערך... קנו לי סתם בשביל ההפתעה לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אממ...עם קשר רגשי(כי אהבתי בלב)- לפני שבועיים בערך (אבל לא בתוך קשר... ראו שאלה X למעלה), בלי קשר רגשי- אני חושב שלפני כמה ימים. הקדישו לך שיר?לפני כמה ימים, סוף סוף XD שיפרו לך את המצב רוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 11:00 מה/מי העיר אותך?אחותי XD מה היה הדבר הראשון שאמרת? למה הערת אותי? מה היה הדבר הראשון ששמעת? הנה דן קח קלף מה היה השיר הראשון ששמעת? Nightwish- Planet Hell (http://www.youtube.com/watch?v=G-WPtVAAxUE) מה אכלת? שוקו איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה יהיה מחר איזה כיתה את\ה: יא' הבנאדם הכי יפה שראית:יש הרבה D: וגם הרבה עם אישיות יפה את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? אין דעה את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? אין דעה את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? לא את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? אולי לפעמים XD את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? לפעמים את\ה אוהב\ת את עצמך? כן את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? חסכן בד"כ בנאדם ש: שונא/ת: לא יודע אוהב/ת:הרבה מתגעגע/ת אליו: סבים שנפטרו, דודים מחו"ל, נס ציונים ונילי-נעלה'ים (מהאנשים הרחוקים) חסר לך:סבים עושה לך טוב להיות איתו: הרבה אנשים :] הכי מצחיק: מישהו מהכיתה שלי P: הכי דפוק: לא חסרים הכי מוזר:מישהו אחר מהכיתה שלי הכי כיף לדבר איתו: יש הרבה :] יש לך פלאפון? כן למי את\ה מתקשר הכי הרבה? בטח להורים איזה צלצול יש לך? הצלצול שהיה כשקיבלתי את הפלאפון (FREE שמו) הקול הכי יפה ששמעת? מז"א? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? השתקפות של נוף באתר (אני לא מוצא את האתר ששם מצאתי את התמונה) את\ה רוצה להיות זמר\ת? לא את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? משפחה- כן,מישהי-כן(אבל לא בתור אהבה מהלב...אולי יש פעם אחת שאפשר להחשיב אותה ככזאת אבל שחשבו עליי פעם ולא באותו הזמן) כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? בטח איפה את\ה רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו? שומר D: פורום אהוב:תפוז P: (מכבי צעיר) באיזה פורומים את כותב\ת:פורום מכבי צעיר יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? בחיים האמיתיים- אח שלי, דרך המחשב- מישהי מהשכבה מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת? Nightwish - Amaranth (ועוד כמה שירים שלהם) מה הסרט האחרון שראית? אני אגדה מה התוכנית האחרונה שראית? כרגע- 1 נגד 100 מה הדיסק האחרון ששמעת? פיו, מזמן, לא זוכר (בטח איזה אחד מהשניים שרשמתי למעלה.. אבל לפני מלא חודשים) מה החלום שלך?יש הרבה D: האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?לא כטירה טירה אלא יותר מעין חרוט של חול XD נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן (ולא, עדיין לא לקחתי אפילו שיעור אחד) סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אני חושב שכן היית\ה בחקירה משטרתית?לא

maymay24

New member
ממ הפעם אני יענה....משעמם לי

שם: מאיה סניף: נס ציונה תאריך לידה: 2/5/90 מקום מגורים: נס ציונה שיר אהוב: hey there Delilah סרט אהוב: ג'ון טאקר חייב למות...סרט מצחיק וחמוד מאוד תוכנית טלוויזיה אהובה: אלמה פיראטה זמר אהוב: שון פול המלך! וג'סטין טימברלייק זמרת אהובה: בריטני ספירס...גם עם כל השיגעונות שלה יום אהוב בשבוע: שבת..לנוח סוף סוף מהכל דיסק אהוב: אין משו ספציפי תאריך אהוב: 2/5..יומולדת=] האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? חס וחלילה האם אי פעם עברת על החוק? מממ לא האם אי פעם נשבר לך הלב? כן =\ האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? יכול ליהיות...אני לא כל כך זוכרת האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן..אני לא אפרט האם אי פעם בכית על מישהו? כן, גם זה קרה האם אי פעם בכית על מישהי? לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לצערי כן..אבל זה לא היה בכוונה האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן..שאני אומרת זה רק עם כוונה האם אי פעם שיקרת? כמו כל אחד יש\אין חבר\ה: יש חבר גובה: ממ מטר 60 ומשו..ניראה לי מידת נעלים: 39/8 פריסינג: לא קעקועים: אני רוצה אבל אין אומץ.. ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? לא חושבת ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? רוצה אבל לא יצא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן עם חברה טובה=\ ב24 שעות האחרונות קנית משהו? שוט פיג'י אתמול במסיבה בימים אלו אתה מאוהב? כן=] הדבר שהכי קשה לך איתו: אני אשאיר את זה לעצמי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? גיא האדם האחרון שהתקשר אלי- אמא האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: בימים האחרונים האיסיקיו לא עובד=[ המקום האחרון שהייתי בו: אתמול במועדון הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- חברות תכונה טובה שלי: לא יודעת תכונה רעה שלי: כנ"ל האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כן...כדי לבדוק הודעות האם צחקת על מישהו בעל מום? אף פעם לא וזה גם לא יקרה האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? ממ התעצבנתי כמה פעמים אבל אף פעם לא צעקתי עליה עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא קרה שהיו צריכים שהייתי שם תרמת פעם לקבצן? לא זוכרת האם גנבת משהו במכולת? מממ לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כרגע לא אכלת משהו לא כשר? המון פעמים אתה שומר כשרות? ממש לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה לא...אבל נפלו כמה פעמים כוסות הפרת הבטחה שהבטחת? יכול ליהיות שזה קרה...אם כן אז זה היה בלי כוונה מה צבע החדר שלך? סגול בהיר...אני ממש אוהבת את הצבע הזה באיזה בושם אתה משתמש\ת? 212sexy אתה אוהב\ת לענוד תכשיטים? לא...זה מציק מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? היו כמה..אני לא זוכרת משו ספציפי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. חיבקת מישהו/י? אתמול...את ידיד שלי במסיבה מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? מממ לפני שבועיים שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? שבוע שעבר קנית בגד? מממ האמת לא יצא לי בזמן האחרון..עומס של בצפר... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? שנה שעברה ביומולדת שיפרו לך את המצב רוח? לא זוכרת...זה לא קרה כבר הרבה זמן היום: באיזו שעה התעוררת? 11:00 מה/מי העיר אותך? הרעש שהאחיין שלי עשה...הוא קרא לי הרבה עד שהתעוררתי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוף..אני רוצה לישון" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אחיין שלי קורא לי מה היה השיר הראשון ששמעת? hey there Delilah מה אכלת? במבה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי גיא יתקשר איזה כיתה את\ה: י"ב הבנאדם הכי יפה שראית: מממ אני לא יכולה להגיד את השם כי אנשים פה מכירים אותו...אבל אני רק יכולה להגיד שהוא מראשון את\ה חושב\ת שאת\ה יפה? ממ אולי קצת את\ה חושב\ת שאת\ה צבועה? לפעמים..למי שאני לא אוהבת את\ה חושב\ת שאת\ה קנאית? במידה מסויימת כן את\ה חושב\ת שאת\ה קרצייה? ממ לרוב לא..אבל בטוח שיש מקרים שכן את\ה חושב\ת שאת\ה עקשנית? כן...אם זה משו שאני ממש רוצה את\ה אוהב\ת את עצמך? לפעמים את\ה בזבזן\ית או חסכן\ית? זה מתחלק חצי חצי=] בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת..פשוט לא אוהבת...יש כמה אוהב/ת: גיא ועוד מישו שגם אותו מכירים ואני לא אכתוב מתגעגע/ת אליו: ג'ון=[ מהמשלחת של מכבי בריטניה שהיו בארץ לפני שנתיים חסר לך: ידיד ממש טוב שלי שמזמן לא דיבר איתי כי הוא בצבא עושה לך טוב להיות איתו: אני אמורה לכתוב גיא..אבל זה מישו אחר הכי מצחיק: ירדן והשטויות שלו הכי דפוק: פינקל הכי מוזר: רועי הכי כיף לדבר איתו: מממ חסוי יש לך פלאפון? כן...ואני מכורה אליו למי את\ה מתקשר הכי הרבה? חברות ואמא איזה צלצול יש לך? השיר של רן דנקר ועילי בוטנר "בואי נעזוב" הקול הכי יפה ששמעת? מממ...אני לא אגיד כי חלק ממכם מכיר אותו ובטוח ילכו להגיד לו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי שהייתי קטנה את\ה רוצה להיות זמר\ת? חחח לא את\ה רוצה להיות שחקנ\ית? ממש לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית\ה משתתפת? מממ תלוי אם זה לא משו ממש קשה ואם זה משו שמעניין אותי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן..כמה פעמים כשאת\ה אומר\ת אני אוהב\ת אותך את\ה מתכוונ\ת לזה? תמיד...אף פעם לא אמרתי בלי שאני מתכוונת לזה איפה את\ה רוצה פירסינג? באף אם היית מוצא\ת מיליון שקל מה היית עושה בו? מממ ואי שאלה קשה...שתיהיה לי תשובה אני אכתוב פורום אהוב: מכבי=] באיזה פורומים את כותב\ת: מכבי יש לך חברים בפורומים? מממ כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את\ה עושה עכשיו? עונה על השאלון..הוא ממש ארוך את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? soldier boy מה הסרט האחרון שראית? אני אגדה..עם ויל סמית' מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? האחרון של ג'סטין טימברלייק מה החלום שלך? כל מה שקשור לתחום הריקוד האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? ממש לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח רק אני...פחחח בנית טירה מחול? יש מצב... נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן..שמוציאים רישיון אז בדרך כלל נוהגים=] סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא זוכרת היית\ה בחקירה משטרתית? ממש לא נגמר השאלון הארוך הזה...חחחח אבל היה נחמד למלא אותו=] העביר לי את הזמן

חחחח מאיוש!איזה מזל ש..

יש בנים!:) אין עללללליך:)אוהבת!:)
היו דברים שפשוט הצחיקו אותי.....אייי מאיה מאיה..
שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח רק אני...פחחח

maymay24

New member
חעע חן

את מצחיקה אותי כל פעם מחדש=] חחח דוגרי...מזל שיש בנים
ולגבי האבק...חח ניראה לך שאני ישאב אבק...חעעע

למעלה