יאלללה קדימה לקום... סוף שבוע הגיע.... ישששששששששששששששש!!!
ל לירי לא שרה New member 1/11/07 #1 יאלללה קדימה לקום...../images/Emo66.gif סוף שבוע הגיע.... ישששששששששששששששש!!!
ט טאKילה New member 1/11/07 #2 בוקר טוב עולם../images/Emo20.gif כבר הייתי בחוץ וחזרתי עוד מעט יוצאת שוב. שיהיה אחלה יום יפה לכולם
א אחת שאוהבת2 New member 1/11/07 #3 אחהצ נעים לכולנו.. מזל שיש חברים בעולם.. שומעים אותך.. מכניסים את הדברים לפרופורציות נכונות.. גורמים לך לחיוך.. .. .. .. תודה לך חברה שלי על החיוך }{
אחהצ נעים לכולנו.. מזל שיש חברים בעולם.. שומעים אותך.. מכניסים את הדברים לפרופורציות נכונות.. גורמים לך לחיוך.. .. .. .. תודה לך חברה שלי על החיוך }{
ק קרוואלה New member 1/11/07 #5 רוצה עים הנה נעים........ טחנתי חצי מגש פיצה( דיייייייייייייי נשבר לי לטחון כמו פרההההה שמישו יעצור לי את החזירות הזו..... שמחה בשבילך שמצאת לך חברות שמסוגלות לסבול אותך))
רוצה עים הנה נעים........ טחנתי חצי מגש פיצה( דיייייייייייייי נשבר לי לטחון כמו פרההההה שמישו יעצור לי את החזירות הזו..... שמחה בשבילך שמצאת לך חברות שמסוגלות לסבול אותך))
א אהבה ונשיקות New member 2/11/07 #6 הערב...../images/Emo199.gif חשבתי ללכת לישון מוקדם,אבל כרגיל.לא מצליח להרדם. אולי אצא לחפש דיווה? לילה טוב!
הערב...../images/Emo199.gif חשבתי ללכת לישון מוקדם,אבל כרגיל.לא מצליח להרדם. אולי אצא לחפש דיווה? לילה טוב!