יאלללה

דור118

New member
יאלללה

חחחח להוציא לחניםםם לחשמליתתתתת תודה היהודים שולטיםםםםם

mooshki

New member
לא רק לך

גם נתקלתי בפרסומת מהמציקות בישראבלוג, בצד כזה. והיה לי ממש מוזר. בהיתי בזה שעה.

izzys

New member
האקורדים משמיעה - לקחת בערבון מוגבל.

ניו-יורק סיטי
פתיחה: E: ----5---7--------------- X2 A:---------------5---6---- X6 A5 / C5 / D5 / D#5 בתים: A5 / C5 / D5 / D#5 אעלק ניו יורק סיטי A5 / C5 / D5 / D#5 אעלק ניו יורק סיטי F5/ G5 אני לא קולט מה שם עשיתי. A5 / C5 / D5 / D#5 איפה לא הייתי A5 / C5 / D5 / D#5 מה שם לא ניסיתי F5/ G5 ברחובות כמו אדיוט בהיתי פזמון: F5 מקום לישון שמיכה כשקר בחדר בלי חימום אני גר בניו יורק סיטי F5 / G5 לא נשאר A5 / C5 / D5 / D#5 יותר אני לא נשאר
האוקרדים בסולו זהים לפתיחה
כל הבתים אותו הדבר
כנ"ל הפזמונים
ה-5 מן הסתם אומר שהכל בפאוור קורדס

דור118

New member
:)

תודה גבררר חחח אללה שרשורר אקורדים/ טאבים! היהודים-פורטה

izzys

New member
../images/Emo11.gif. גברת.

בכיף חבוב, כשיהיה לי כוח אעלה עוד
. (הטאב של SE התיש אותי למוות
.)

izzys

New member
Somebody Else

E:---------------------------------------------------------- B:-----0------------0-------------0-----------0----------- G:---------0------------0-------------0-----------0-------- D:---------------------------------------------------------- A:--2---------------------------------------------------- E:-----------2------------3--------------0-----------E (ה-E בסוף מיתר E סתם כי לא הסתדר לי הטאב, להתעלם
.) כל השיר ככה. באקורדים זה B / F# / G / E.

t o o s h a

New member
אקורדים משמיעה - לקחת בערבון מוגבל :)

לעולם מצידי חלק א' Bb Ebmaj7 לדבר Bb Ebmaj7 לא לשתוק Gm F C9 לקבל את המר כמתוק Bb Ebmaj7 לנשק Bb Ebmaj7 את לחייך Gm F C9 ולשתות עוד כוסית לחייך חלק ב' Dm Ebmaj7 Dm Ebmaj7 ולשקוע, לא לשמוע Bb C Dm ולחיות בשלום עם עצמי Ebmaj7 Bb Bb/A ולסלוח Gm F C גם בכוח Bb C אם לא לי אז למי? אם לא לי אז למי? לחפש משמעות, לטייל על החוף - כמו חלק א' ולברוח רק לברוח, ולדמוע עוד לדמוע - כמו חלק ב' מקווה שתסתדרו עם הקצב....:)

TairAtias

New member
הגרסה של המורה שלי:

Bb Bb/Eb לדבר Bb Bb/Eb לא לשתוק Gm F Em7b5 לקבל את המר כמתוק Bb Bb/Eb לנשק Bb Bb/Eb את לחייך Gm F Em7b5 Em7b5 ולשתות עוד כוסית לחייך Dm Eb ולשקוע Dm Eb לא לשמוע Bb C Dm ולחיות בשלום עם עצמי Dm Eb Bb Bb/A ולסלוח גם בכח Gm F Em7b5 Em7b5 אם לא לי אז למי Bb Bb C C אם לא לי אז למי האקורדים נקראים משמאל לימין אגב, Em7b5 זה E חצי מוקטן... פשוט אלוהים יודע איך עשים את הסימן הזה במחשב

izzys

New member
../images/Emo79.gifDon't Like../images/Emo79.gif

פתיחה: B5 / D5 / F#5 / G5 B5 / D5 / F#5 / G5 B5 / D5 / F#5 / G5 / G5 / A5 B5 / D5 / F#5 / G5 בתים: B5 / D5 / F#5 / G5 פזמון: X5 B5 / D5 / F#5 / G5 B5 / D5 / F#5 / G5 / G5 / A5 B5 / D5 / F#5 / G5 מעבר: B5 Left you, I want you, I left you B5 I hurt you, I love you, B5 touch you I love you B5 I'm in love B5 I hate you I can't love I want you I can't love I love you I can't love myself I hurt you B5 / D5 / F#5 / G5 I hate you I can't love B5 / D5 / F#5 / G5 I want you I can't love B5 / D5 / F#5 / G5 I left you I can't love myself B5 / B5 /B5 / B5 / B5 / B5 / D5 Don't like it.. Don't like it.. עד סוף השיר.
האקורדים הם לא בדיוק עבודת הגיטרות הכוללת בשיר, זה משחק בין הבאס לגיטרות - ככה שאפשר לנגן גם בגיטרה אחת.
בסוף המעבר את הרצף B5 / D5 / F#5 / G5- לנגן רק את הבאסים.
בבתים עדיף לנגן רק את הבאס של האקורדים, ולקראת הפזמון לעבור לפאוור קורדס.
כל הבתים בשיר זהים, כנ"ל הפזמונים.

izzys

New member
../images/Emo79.gifחופשי../images/Emo79.gif

את הטאב בפתיחה אין לי כוח לכתוב כרגע, אבל האקורדים בבתים הם: D5 / A#5 שוכב על החוף D5 / A#5 את הראש שם על חול רטוב D5 / A#5 השמש צובעת D5 / A#5 את האופק בצהוב D5 / A#5 רוצה לא לכאוב D5 / A#5 רוצה רגע לא לחשוב D5 / A#5 לגעת ברוח D5 / A#5 לתת לגל לשטוף פזמון: D5 והוא חופשי C5 להאמין בכל A#5 בכל מה D5 בכל מה שהוא רואה D5 ולהקשיב C5 לרעש ים כחול A#5 זה כל מה D5 זה כל מה שהוא רוצה זה כל מה שהוא הליווי בסולואים: D5 / C5 / B5 / G5
אני לא סגורה על האקורדים בפזמון, לקחת בערבון מוגבל מאוד.
בית שני ופזמון שני אותו הדבר.

izzys

New member
מספיק בנתיים, בקרוב המשך.

( הטאב של "עד שזה יעבור" באמצע, אז יותר מאוחר אני אעלה עוד. )

מתנות

New member
תודה מורי ../images/Emo47.gif

לי אישית זה לא יעזור, אבל אני בטוחה שיש לזה שימוש.

izzys

New member
תיקון- Somebody else

E:---------------------------------------------------------- B:-----0------------0-------------0-----------0----------- G:---------2------------2-------------2-----------2-------- D:---------------------------------------------------------- A:--2---------------------------------------------------- E:-----------2------------3--------------0-----------E
תודה לשי (סבסטיאן נאבד)
.

izzys

New member
../images/Emo79.gif ל ה י ו ת ../images/Emo79.gif

פתיחה+בתים: D:-------5-------5------ A:-----7-------5----3--- E:---5-------3----------E (לא להתייחס ל- E בסוף מיתר E, בלעדיו לא הסתדר לי הטאב.) סוף הבית של תום, לפני הבית של אורית: B:--5--------------5------------- G:--------7—5---------7—5--- D:-----7--------------6---------D (לא להתייחס ל- D בסוף מיתר D, בלעדיו לא הסתדר לי הטאב.) ואז שוב בית: D:-------5-------5------ A:-----7-------5----3--- E:---5-------3----------E פזמון: A5 / G5 / F5 ( מי שלא מסתדר עם הקצב, זה הולך ככה: A5 / A5 / A5 / A5 / A5 / A5 / G5 / G5 / F5 / F5 / F5/ F5 / F5 / F5 )
אפשר לנגן בבתים אקורדים ולא פירוק. האקורדים בבתים זהים לפזמון.
עשוי להקל על קריאת הטאבים - בטאב סדר המיתרים 123456 הוא EBGDAE.
הליווי לסולו הוא האקורדים של הפזמון.

למעלה