יאנה,שימי כאן את הציורים

Digi Lista

New member
יאנה,שימי כאן את הציורים../images/Emo13.gif

זה שרשור במיוחד לציורים שלך,לא נגעתי בשרשור הקודם וכתבתי שם משהו אבל כשלא מצאתי את הדברים החלטתי לחפש במחוקות למרות שאני לחלוטין בטוחה שלא מחקתי אותם ובכול זאת בהודעות מחוקות מצאתי לא מעט דברים מהחודש האחרון שאני מנסה לברר מי מחק אותם מהפורום(את חלקם אפילו לא ראיתי בכלל עד עכשיו!) כי לא נראה לי העניין שדברים נמחקים בלי שיש לי קשר לזה,בכול רציתי שזה יהיה בכתום

Digi Lista

New member
אני הולכת לברר עם תפוז מה קורה...

לא נראה לי שימחקו הודעות בלי שאפילו ראיתי אותן אי פעם!

Apikachu L

New member
אווו שרשור ציורים!

הא. איזה כיף אני לא מציירת בינתיים, למרותשהייתי רוצה(הזמינו אצלי ציור^^) כי יש לי חדר לסדר, אבל נחמד מצידך. טוב. אה...ציורים...

Apikachu L

New member
הם שינו את מנגנון התגובות...נחמד.

דרגת האלוף שלה. דרגת מגה וסופית - בבוא הזמן.

Digi Lista

New member
אהבתי../images/Emo13.gif

את מוזמנת לשים כאן(ובגלריה) עוד ציורים
אם את רוצה להכניס אותם למאמרים שלך רק תגידי מה לאיזה פרק ואני אטפל בעניין

Apikachu L

New member
הו, תודה.

הכנסתי כבר לגלריות. אם יהיו עוד ציורים, אשים.

strawberrys

New member
יפה מאוד לדעתי!

שוב אני ממש אוהבת את הצביעה, וגם את העיצוב של הדמות. הראש שלה ממש יפה, והעגיל-פעמון ממש מגניב, למרות שזה נראה די כואב
הדבר היחידי שלא אהבתי זה הסטרפ-לס/טופ איך שלא קוראים לזה.. לא יודעת אני לא אוהבת שעושים גיבורות-על כאלה זנותיות. ולדעתי כדאי היה לצבוע את המגפיים בצבע שונה יותר מצבע הגוף שלה, איזה משהו שאולי יהיה יותר קרוב לצבע של הבגדים. וגם ממש מגניב הדברים האדומים האלה שיוצאים לה מהיד. לא הבנתי כל-כך אם זה שריטה או סימני תנועה אבל זה יפה ומוסיף. ועוד משהו, מה הרעיון של הפעמונים? כי בגלל שיש את זה גם ברקע אז חשבתי שאולי המצאת לה גם איזה סיפור וזה קשור איכשהו.

Apikachu L

New member
אצל אנג'וומון יותר גרוע...

המגפיים בצבע צהוב לימון! הגוף שלה חומבהיר. אה, הפעמונים זה בגלל המתקפה שלה. אני ציירתי את המתקפה שלה... ותודה על הביקורת^_^ אני מעריכה את זה מאוד.

מיתר, *חייב* להיות לה סטרפלס.

היא דיג'ימונית, לא? הצנזורה שם בעולם הדיגיטלי לא מרשה להן להתלבש בבגדים נורמליים מרמת אלוף ומעלה. ואהבתי את כל הציורים. כל הכבוד לך, יאנה. הדמויות שלי עדיין יוצאות עקומות ומכוערות, וזה חבל, כי יש לי הרבה דמויות והן רצות בראש שלי מצד לצד ומשחקות עם המוח כדורגל, ואני חייב להוציא אותן לדף ולא מצליח. אולי הדמיון שלי מפותח מדי, ובגלל שאני מדמיין אותם בצורה ממש יפה שאני לא יכול להגיע אליה, אני לא מצליח. או שאני פרפקציוניסט. או שגם וגם. לא חשוב, הציורים יפים. יפה מאוד. היי, יאנה, נשמעתי כמוך...

Apikachu L

New member
מממ...הלוואי היה לי דמיון כמו שלך

לי אין דמיון בכלל. רוצה להתחלף?

Apikachu L

New member
רשע אחד.

פעם גם לי היה דמיון מפותח. עד ש... עד ש... *פורצת בבכי* טוב, אין לי באמת מושג מה קרה. אני שונאת את עצמי על זה.

קורורו

New member
מאוד אהבתי.

אין לי תגובה בונה כמו למיתר, אבל בהחלט אהבתי ^^ אממ, אצל הראשונה יש חוסר פרופורציה (מן גוציות כזו, הרגליים ארוכות נורא בהשוואה לגוף).

Apikachu L

New member
לא ממש הבנתי באיזה ציור...

תוכלי לפרט? כי חלק לא פרופרציונאלים בכוונה, וחלק לא בכוונה. אז אני רוצה לדעת אם לקחת לתשומת ליבי להבא או לא.

Apikachu L

New member
לא יודעת...היא לובשת מכנס גבוה

אולי זה נראה ככה. מצד שני, אולי באמת הגזמתי באורך הרגליים. למרות שדי הקפדתי על פרופורציות. אשתדל להבא.

למעלה