יא איזה שקט כאן..כולן מכינות כיסים יאללה שיחזרו כבר ונראה תוצאות!
A aliner New member 30/6/06 #3 יא, רואה! איזה יופי איזה כיף לכן! ביום א' לבעלי יש יום הולדת אז שישי שבת מסיבות חברים עניינים... אז אני כל היום הייתי בריצות ממעדניה למעדניה, נקיונות ובישול. כן...הייתי שמחה גם ללבד איתכן. בפעם הבאה.
יא, רואה! איזה יופי איזה כיף לכן! ביום א' לבעלי יש יום הולדת אז שישי שבת מסיבות חברים עניינים... אז אני כל היום הייתי בריצות ממעדניה למעדניה, נקיונות ובישול. כן...הייתי שמחה גם ללבד איתכן. בפעם הבאה.
S smady a New member 30/6/06 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאירית גנוביישן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאירית גנוביישן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
א אורית דותן New member 1/7/06 #10 איזה צחוקים כאן-זה מה שקורה לכן אחרי כמה שעות ביחד? מאז שימוש נעלמה לא צחקתי ככה נפלא שנהינתם-מקווה מתי שהוא-איכשהוא-איפהשהוא-להצטרף לחגיגה
איזה צחוקים כאן-זה מה שקורה לכן אחרי כמה שעות ביחד? מאז שימוש נעלמה לא צחקתי ככה נפלא שנהינתם-מקווה מתי שהוא-איכשהוא-איפהשהוא-להצטרף לחגיגה