יא אללה, כמה שהאנשים עצבניים פה...

יא אללה, כמה שהאנשים עצבניים פה...

אז אתמול זה עלה על כל היגיון. נהגתי לי ברחובותיה הצרים של ירושלים, כאשר הנהג ברכב לפניי החליט שהוא צריך לפרוק סחורה ולא בא לו "לתאמץ" ולהכנס לחניה. הוא פשוט עצר את האוטו באמצע הרחוב, כיבה מנוע והתחיל לפרוק סחורה! הבהבתי עם האורות הגבוהים ("הלו, אני בדיוק מאחוריך, זוז!") והנהג, שבינתיים עמד בדלת האחורית והתחיל לפרוק סחורה, צעק עליי: "מה קרה גיברת? אני פורק סחורה!" "אז תחנה בבקשה בצד, אתה חוסם את הכביש" "גיברת מקסימום עשר דקות ואני זז מפה" "סליחה, אני לא מוכנה לחכות לך עשר דקות" "אז תביאי גבר שינהג במקומך!!" אז חוץ מהאוכל שלא אמא, הנשיקות של סבתא והחיבוקים של האחינים, יש גם כמה דברים לא טובים בארץ הקודש... לעבדתכם הנאמנה מתחיל להימאס מהכפר המכונה "ירושלים" והיא מתחילה לחפש עבודה (ו
) בפרוביציה - תל אביב. תחזיקו לי אצבעות!

saritoosh22

New member
עם כל הכבוד לת"א ויש כבוד!

גם בת"א פורקים סחורה באמצע הרחוב (שם כי פשוט אין דבר כזה חניה) וגם שם הנהג צועק: גברת מה יש? מה קרה? אני פורק סחורה את לא רואה?. מחזיקב לך אצבעות חזק חזק, העיקר שתהיי מאושרת!

Mירב

New member
../images/Emo127.gif כנ"ל....

והנה קיבלתי תשובה לשאלתי בפורום השני, אז שוב רק אאחל

almiami

New member
הילה היקרה, מה עם איזה מעורב

ירושלמי לשורדיי ווילמה.....אני כבר מתגעגע, בואי הבייתה

"פקח, אני פורק סחורה...."

מתוך "שידורי המהפכה". פקח אני פורק סחורה תיכף אשוב פקח אני פורק סחורה אל תיתן לי דוח צא איתי גבר אחי גם אני מזרחי כל היום ברחובות מסתובב בין חנויות זאת העבודה שלי זאת הפרנסה שלי פקח אני פורק סחורה תיכף אשוב פקח אני פורק סחורה אל תיתן לי דוח צא איתי גבר אחי גם אני מזרחי פקח אני פורק סחורה תיכף אשוב פקח אני פורק סחורה אל תיתן לי דוח צא איתי גבר אחי גם אני מזרחי פקח אני פורק סחורה תיכף אשוב פקח אני פורק סחורה אל תיתן לי דוח צא איתי גבר אחי גם אני מזרחי המן המן או אוווווווווו אההההההההה פקח אני פורק סחורה תיכף אשוב פקח אני פורק סחורה אל תיתן לי דוח צא איתי גבר אחי גם אני מזרחי

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif התמונה היחידה שמצאתי

לפי התנועה זה "משה, אתה לא קיפוד"

Ronit FL

New member
באמש'כם, תופאי ואולימפיקוס

יש לכם לינק לאתר של שידורי המהפכה? חייייבת!!!!

אני מחפש כבר שעות...

הפכתי כל אתר באינטרנט... ללא הצלחה, אפילו נכנסתי לארכיב של האתר של רשת... עד שנחסמתי... אין שום זכר.... הדבר היחיד שהיה באתר זו האופציה להזמין ישירות מ"רשת" תוכניות מן העבר...

בשבילך עד חצי המלכות ../images/Emo140.gif

קוקו וסטיב ! בהופעת בכורה! (כולל השירים:פקח אני פורק סחורה, את מסננת אותי, משה אתה לא קיפוד, מי נתן לך רישיון) קישור יש ללכת לעמודת ה"הורדות" מצד ימין. (הקישורים לוידאו לא עובדים לצערי,אז תיאלצו להסתפק בקישורים לאודיו שעובדים מצויין )

למעלה