יא אם כבר מישהו הזכיר קנדימן...

WallFlower

New member
יא אם כבר מישהו הזכיר קנדימן...

חייבים להזכיר את כל הסיפורים של איש אחד נסע באוטו לילה אחד לפתע הוא ראה בחורה יפה מנסה לתפוס טרמפים, אז הוא עצר קיצר הוא הביא אותה לאיזה בית ונסע אח"כ הוא ראה שהיא שכחה את המעיל אז בבוקר הוא נסע בחזרה כדילהביא את המעיל, ואז איש אחד פתח לו את הדלת והוא אמר לו "____ (שם של בחורה) שכחה את המעיל באוטו שלי אתמול בלילה" ואז האיש שפתח את הדלת היה המום ולבן ואז האיש שנתן טרמפ אמר לו "מה קרה" וההוא ענה " זה לא ייתכן שהיא נסעה איתן אתמול בלילה" ואז האיש הראשון אומר " למה?" ואז האיש השני אומר " כי היא מתה לפני 5 שנים...."
...כל פעם זה בא בגרסא אחרת עם איש זקן וכו'. דרך אגב מישהו רואה "דרכים נסתרות" בשבת בערוץ 3 ב9:15???? אתמול היה פרק מעולהההההההה!!!!!1

SaberTooth

New member
סיפור מוכר...

אני מכיר גירסה שאומרת שהנערה מצאה חן בעיניי אותו בחור שנתן לה טרמפ אז בבוקר למחרת הוא חזר לאותו בית בה הוריד אותה, אדם זקן פתח לו את הדלת וכשנתן לו את תיאור הנערה הוא הלבין כסיד. לאחר ששאל אותו מה קרה הוביל האיש הזקן את הבחור לבית קברות ושם, על אחת המצבות, היה המעיל של הנערה, רק אז סיפר האיש הזקן לבחור שהיא מתה X שנים (כל פעם זה מספר אחר). אני מניח שיש עוד עשרות גירסאות לסיפור הזה.

ej for all

New member
אני גם מכיר גרסה אחרת....אבל בכל

אופן הסיפור הזה מעולה!

scooby4

New member
הוא לא מאוס כבר../images/Emo35.gif

כבר שחטו והוציאו את כל המיץ של האגדה המצויינת הזאת בכל סדרה או בכל פורום או אתר. אז אני קורא לכל עם ישראל, לומר את המשפט: "די לאגדות מאוסות!". (נ.ב) מצטער אם פגעתי במישהו.

WallFlower

New member
די לאגדות המאוסות! ../images/Emo8.gif

מצחיק אותי כל פעם מחדש לשמוע את אותו הסיפור במיליון וראציות...

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif כןןןןןן

מתי שWallFlower סיפרת את הסיפור יש הזכיר לי דרכים נסתרות!!! אני ממליצה לכל אוהבי אגדות אורבניות פה, שיראו את הסדרה. אני אוהבת את הצירופי המקרים המוזרים הכי קטלני, שאם משהו כזה קורה אז מנסים לפתור את זה ואם ומנסים כמה שאפשר אבל אם בסוף פותרים, זה די מאכזבב, כי זה לא "על טבעי" *עזבו: המבין יבין*

למעלה