יא אנשים זכיתי מראש אחד ב

MolsBolsRules

New member
יא אנשים זכיתי מראש אחד ב

כובע שלהם ושני מגיני זיעה כאלה לידיים - מושלם.

fight star

New member
יאאאא

איזה כיף לך גם אני רוצה!!!
אוףף... אני מקנא פה היום בכל הפורום...חחחח

DesertRose7

New member
גם אני רוצה!! ביץ'

זה לא פייר..אני אף פעם לא זוכה בדברים!! חוסר מזל לחלוטין..גררררררר... גם אני רוצה!! ואני מצפה לסיבוב עליהם.. או לפחות תמונות!! מתי קיבלת את זה?

MolsBolsRules

New member
תודה תודה גם אני אוהבת אתכן

LOL קיבלתי את זה היום בבוקר וקיבלתי שני מגני זיעה כאלה אז בהמשך אני יעשה תחרות פה בפורום על אחד מהם

אויש!

חחחח איזה מאמיייי =] תודה!!! מואחאחאחא אני לא אגילה למחוות כאלה :) מממ איך המגן זיעה נראה כילו איזה צבע ומה יש עליו? חח אני מתעניינת

{פרח{ גמני זכיתייייייייייייייי../images/Emo70.gif

איזה מצחיק זה היהההההה
צ'מעו *שעת סיפור עם גלו'ש
* אני ואימו'ש חזרנו מהקוסמטיקאית והייתי מה זה עייפה אז אמא אומרת לי "בא לך לרדת לדואר" אז אמרתי לה "לא" אז היא אמרה, "טוב, בואי ניסע ואני ארד"..טוב, חכיתי שנייה באוטו פתאום היא באה עם מלא דואר ומעטפה גדולה-חומה ומקומטת..וראיתי שבדרך לאוטו היא מתחילה לחפור במעטפה לראות מה יש אז כשהיא נכנסה לאוטו אמרתי לה "מה זה כל הדואר?! ומה זה המעטפה הזאת?! למי היא!?" אז היא אומרת לי "לך!" אז אני כולי מתלהבת וחטפתי לה ת'מעטפה [אני תמיד מתלהבת כשאני מקבלת דואר.. ואני לא העליתי בדעתי שזה מראש 1, שכחתי מזה לגמרי.. גם לא ציפיתי שאני אזכה, אני אף פעם לא זוכה בכלום
] טוב, אני כזה פותחת ת'מעטפה ורואה כובע...אני מסתכלת, רואה שזה עם הלוגו של באס ופתאום אני כולי מתחילה לצעוק, להתלהב, לשים ת'כובע, לקרוע ת'מעטפה ואמא כולה צוחקתתתתתתת עליי
קיצר, הוצאתי את שני סופגי הזיעה, שמתי אותם עליי.. וכולי שמחהההההההההההההההה
חחח...וזהו בערך.. אח"כ כשעלינו הביתה אמא אומרת לי "אפשר לאסוף ת'שיער עם הסופגים האלה?" אז אמרתי לה "לא'דעת וגם אם כן אינמצב שתחללי את כבודם ותשימי אותם בשיער"
חחחחחחח... איזה רגע מצחיק זה היהההה
ואיזה יפה זההההה
הכובע נדמה לי שחור/כחול עם הלוגו בכתום והסופגים בצבע לבן עם הלוגו באדום נדמה לי, אני אצלם תיכף... יוהוווווווווווווו
*חפרתי
*

DesertRose7

New member
למה?

למה אני אף אפעם לא זוכה.. רק פעם אחת בחיים שלי היה לי מזל!! ושם הוא נגמר! גררררררררררררררררררר... ראש 1 לא אוהבים אותי.. ואנ יכבר איזה שנתיים מנויה!!

למעלה