יא חנונים מעפנים!

dannyshadow

New member
נקווה שגם לא יפתחו פורום פאקצותXD

אם כן באמת יהיה אסון :p למרות שלא מתאים לתפוז לפתוח פורםו כזה, בניגוד לשמנות שיש להן משהו משותף, איך לאמר.. קשה להגדיר חנונים. יש אחת שמוציאה ציונים טוב ובין המקובלות בכיתה, חנונית? לעומתה אחת שנראת פסדר, אל הכי מקובלת אבל עם חברות ומוציאה ציונים טובים, חנונית? קשה להגדיר

קמילעעע

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

בואו נגיד שאני ממש בשוק! תגידו תפוז,לאן הידרדרתם?! אוי ואבוי שפל מדרגה! 'פורום חנונים' 'פורום מקובלים' 'פורום פקאצות' 'פורום סטיילסטים' 'פורום נורמלים' 'פורום פריקים' 'פורום וונאבי למינהם' מה זה השטויות האלה?!?!?!?!?![כע,אני יודעת שאני נשמעת עדי אשכנזי] ועוד אנשים משתפים פה פעולה! מה זה הקטע הזה של לתייג אנשים בכלל?! בכל בלוג/פורום/משהו שנכנסים רואים "שונאת ערסים פקאצות" "שונא פריקים" "שונאת חנונים חרשנים" מה זה!?!? אני אומרת לכם בשיא הרצינות אני ממש אבל ממש בשוק! אני ביקשתי מתפוז לפתוח פורום לציון ברוך, כי זה ממש מתבקש פה! והם לא נתנו לי הקקות האלה.. אבל פורום חנונים?! תפוז אתם בזבל באמת! ועוד אחרי זה באים ביציאות של 'אויש הנוער של ימינו'הרי אתם דוגלים בדברים הזוועתים האלה! בושה! זוועה! איכס...
אבל בכל זאת אני אקרא פה,
לא שאני חנונית.
אגב,מזל"ט על הפורום.

Stinki Winki

New member
תגידו...

זה באמת נעים לכם שיש פורום כזה מקטלג? כאילו מה, הבאים בתור זה "פורום ערסים" ו"פורום פקאצות" ו"פורום מטאליסטים" או משהו כזה? אין לכם דברים יותר טובים לעשות בחיים?>>

Pharell

New member
מה נסגר עם אנשים

אסור לתת לכם להתרבות ומי זה העתודאי הזה שמנהל את הפורום?

n o i s e

New member
כנסו כנסו!!!

מה אתם ילדים מסכנים אההה?? מה זה הזים הזה פורום חנונים מה אתם מסכניים צאו צאו מהסרט ילדי כאפות...

NYMets Man

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Jagged chaos

New member
חנוניםםםםםםםםםם ../images/Emo5.gif...

הכל בראש...אני מאוגדת ע.כ.ש.ל.ח.ל. ("ערס כלי שיעזור לחנונים להשתלב"). תורידו ת'משקפיים, שימו עדשות, שימו ג'ל, תנו בזיפים, במשקפי שמש,
אל תצהירו מילולית, מעשית, תקשורתית ווטאבר על האטרקציה הבלתי נמנעת שלכם לאנרגיות האוטומיות שבמעיים של הצפרדע.. זה לא נשמע מעניין. תנו בסקס אפיל ותתחילו להתייחס לנקבות כמו שמגיע להן... כלבות מניפולטיביות שתפקידן היחידי בעולם זה להביא לנו, הגברים, ילד, לבשל ולנקות לנו..כל עבודות הבית. הרי אני מכיר ת'עם שלכםםםם...זה מתחיל מגיל קטן... ממתי שאתם קטנים ואתם מבקשים רשות מהמורה לרוקן ת'מחדד... להיות חנון זה לא טוף... נחמדות יתר + עור גוף לבן + משקפיים + אינטלגנציה שמשלשלת את איינשטיין = מביא אותכם למצב שלהיות בתולים בגיל 18
תתחילו להיות צינים, מנוכרים, רעים ומושחתים... THIS IS HOW THE WORLD WORKS. מקווה שעזרתי

אני חושב שהקטע של חנונים

בא לדבר יותר על כל נושא חובבי מד"ב ודברים כאלה... בסטייל איקון מאשר להפוך את זה לפורום חרשנים, של קיבלתי 98 במבחן יום אבל לאומי, ו2 דקות דומיה אחת על כל נק':p אבל אולי אני טועה ופאקצות זה זן נדיר צריך לשמר אותן

thorondor

New member
אז כנראה שגם צריך להקים פורום

"צביעות והתנהגות צבועה", הלא כן?

כי תואר לוקח זמן נכבד מהחיים

למרות שאני אישית הייתי מעדיף את השם "פורום גיקים" לא אוהב שמשווים אותי למשהו ירוק בתוך האף

melody3

New member
כן, זה נעים לנו.

ולא, אין לנו משהו יותר טוב לעשות בחיים (לפחות לי, כרגע). תודה ויום טוב.

למעלה