יא מדיו דסקריניו דטודוס, אלורמוס

רשל

New member
יא מדיו דסקריניו דטודוס, אלורמוס../images/Emo41.gif

אנוצ´ה וינ י דאילת אי קומו כאנטנדיטס דמדם רוזה פסימוס מוי מוי ארמוזו און פסיו ספונטני סין פנסר מונצ´ו מוס סליו מוי ארמוזו, אוי מבינו מוספירה מיאיז´ה כמורה אין אילת הפסר אונה סמניקה אנדמוזוס, אי פורסטו נו ווס איסקריוי פין אגורה, טנגו אי אפרונטר מה פרה אל פסיו הורנה אסטה ג´וגבס, אגורה יה מלדי לו כאיסקרוויטיס דדיה דג´גבס כנו סטבה אקי יו אי דווקא טנגו מונצ´ו דה קונטר אי דה רספונדר ווס הלו כאיסקרויטיס אמה פורקה קרו פסר אומפוקו לס אורס קון מיאיז´יקה ווס וו דיז´ר נוצ´דה בואינו אי מונצ´ה אלגריה אי סמנדה בואנה הטודוס. אלוורמוס פרה דיה דה מרטס סיקרה אל דיו.

ראשליק´ה.....יא מדיו דסקריניו...

יו כוויני אקי אי טו תפואיטיס.... כומו סטה לאיז´ה ארמוזה?.. ססטה אמזורנדו???? נוצ´דה בואנה....

תרגום פרה רותי

אתמול חזרתי מאילת, וכמו שהבנתם ממדם רוזה עבר לנו מאוד יפה. טיול ספונטני ללא מחשבה רבה יצא לנו מאוד יפה. היום הגיעה אלי אורחת ביתי שגרה באילת לעבור שבוע אצלנו, לכן לא כתבתי עד כה. עלי להכין לטיול לורנה ביום חמיי הקרוב. עכשיו כבר קראתי את מה שכתבתם, אבל בלל שאני רוצה לעבור את השעות עם בתי- אומר לכם לילה טוב והרבה אושר ושבוע טוב לכולם. נתראה ביום שלישי - אם ירצה השם. זהו! אחלה את מדברת לאדינו רחל - ואחלה לי שלא שכחתי את השפה, מי יודע איך אגמגם מחר (

רותי ב.

New member
../images/Emo51.gif עכשיו הבנתי גם את הלדינו.

מה שמפריע לי זה שחסר הניקוד. אז לפעמים אני משתדלת, ובעצם מה שיש ללמוד בעל פה זה כולו 10 סימנים. לא יותר, ואז זה עושה את החיים קלים יותר. אני אצלם למחר את הדף של הניקוד.

הדיו.... דיו ...דיו..דיו...אי ../images/Emo12.gif

תירגום טמביין???? קומו אז כוומוס האוולר אמניינה ????? מוי ארמוזו חונה לתירגום לוורס אין אל סוכנות אל פרסר.....

רותי ב.

New member
אמנינה ואסֵר אוטרה-קוזה....

קוואנדו סי-אואִי יא-סי אינטיינדי ´דִירֵצ´ו´. אקי אֵ סולו לוס-אוז´וס.

רשל

New member
יא סטו אספרנדו דה לאוטרה סמנה על

טיפ אי לס המלצות פרה ורנה. ורמוס אוור אמנינה ...

רשל

New member
חונה ../images/Emo51.gifשתרגמת את דברי ../images/Emo20.gif

אני חשבתי שזה היה מאוד ברור לכן לא חשבתי להוסיף תרגום. ואל תדאגי מחר כולנו נגמגם אותו דבר... אני סקרנית לראות כל אחד מכם, הזמנתי עוד כמה נשים שמעונינות במפגש כזה ושהן לא גולשות באינטרנט, אני מקווה שהן תוכלנה לבוא. ולבנתיים שוב תודה על התרגום ולהתראות מחר

למעלה